slo obala
Sej sem hotela isto odgovoriti. Ampak… naj bo. Evo danes oddan oglas na obala.net. oddajajo apartmaje – sliko pogledala, novi, lepi,center Kopra tel. 031/765-511 (18 evrov) tako piše – se mi zdi zelo poceni, po moje je več. Ker je na novo opremljeno,vse v bližini. Tudi Jagodje,majčkeno do Izole,apartma za 4 osebe – cena 66 evrov – klima, parking, ni slike- o40/690-266. Evo to sem našla. Zdaj pa sam recte, da bi v hotel, pol pa grrr, upam da vam uspe. Poklicat ni greh. Povsod so zaželjena vsaj 3 prenočitve. Pa mal se znajdite drugič ljudje. lp
No samo tole. Ni vse polno, hoteli mogoče, privat sobe pa še zmeraj najdeš.Kdor išče, ta najde. Italijančki ne grejo v privat sobe, zelo malo. Gredo v hotel, ali pa v svoje prikolice. Ampak se je treba usest, pa iskat.Pa klikat, pa najdeš celo poceni kolikor toliko variante. Sama sem tako našla okoli term na Štajerskem odlične tur. kmetije in privatne oddajalce apartmajev, pa še hrano si zrihtaš. In to v terminih, ko v termah imajo vse polno. Dva koraka do term, ker pa so pod okriljem term, imaš pa še karte dnevne pokrite, ker je vse v ceni. Ljudje, namesto da pišete tle gor, tale čas porabite za iskanje, pa še zajebancije ni treba požirat. Dobronamerno.
Pozdravljeni
če je vaše iskanje apartmaja še vedno aktualno, si prosim oglejte našo ponudbo:
imamo 8 posteljni apartma v pritličju v stanovanjski hiši v Luciji; smo na mirni lokaciji, pa vendar blizu centra in obale;
Dve sobi sta tro-posteljni, ena soba je dvo-posteljna, bivalna kuhinja, dve kopalnici, dva wc-ja, velik balkon in pokrita terasa, dva parkirna mesta ob hiši; cca 100 m2 površine;
povabite prijatelje ali pa starše, tako si delite stroške najema in pridete ceneje skozi;
naši gostje so iz cele Evrope, zadovoljni so in se radi vračajo;
pridite tudi vi, ne bo vam žal.
cena do 01. sept. 120 € na dan
cena po 01. sept. 94 € na dan
cena vključuje vse stroške, posteljnino, brisače, končno čiščenje, plača se na turistični agenciji;
če ste zainteresirani lahko kontaktirate preko e-mail
lep pozdrav in mogoče na svidenje
Zdravo,
ali je vaše iskanje apartmaja še vedno aktualno, si prosim oglejte našo ponudbo:
Mi imamo 8 posteljni apartma v pritličju v stanovanjski hiši v Luciji; smo na mirni lokaciji, pa vendar blizu centra in obale;
Dve sobi sta tro-posteljni, ena soba je dvo-posteljna, bivalna kuhinja, dve kopalnici, dva wc-ja, velik balkon in pokrita terasa, dva parkirna mesta ob hiši; cca 100 m2 površine;
povabite prijatelje ali pa starše, tako si delite stroške najema in pridete ceneje skozi;
naši gostje so iz cele Evrope, zadovoljni so in se radi vračajo;
pridite tudi vi, ne bo vam žal.
cena do 01. sept. 120 € na dan
cena po 01. sept. 94 € na dan
cena vključuje vse stroške, posteljnino, brisače, končno čiščenje, plača se na turistični agenciji;
če ste zainteresirani lahko kontaktirate preko e-mail
Vsem lep pozdrav in mogoče na svidenje
Forum je zaprt za komentiranje.