slišim od mnogih pravih Slovenk : “samo južnjak me resnično zadovolji v postelji”
Nedolžen v vseh pogledih ;)[/quote]Pa še zavist ga daje…. :D[/quote]
Jah, se je tvoja žena tudi kulturno obogatila na kakšnih internacionalnih spoznavanjih? 😀 Še sreča, jaz pa tu zaplankan v neki odročni od boga zapuščeni vasici, ki je malo ven iz Ptuja zraven Matkičeve babice…. Imam vsaj to srečo, da je cerkev blizu, da lahko grem k maši vsako nedeljo, da se spovem, ker zavidam svetovljanom. :)))
Malo sutra…[/quote]
Na kafu kod tebe? Može… Bova Trubarja čitala? :)[/quote]
Može, može … bova jutri na praznik odrezane prste kuhala. Ker boš pa mrbit prste še nucal (Bog ve, da boš prej tišlar kot pa f****) bova tebi raje kaj drugega odrezala. :)))
1. izjava zelo znanega južnaka: “Ne čujem dobro ”
2. izjava še bolj južnaka: “a kdje je danas zemljotres, kad se meni je.be”
3. izjava “busanca”: ” jebo.te Fato pa koji si ti ku.r.ac gola”
Fata: ” pa pošto me ti nisi, skinuo me snajperista”
Na kafu kod tebe? Može… Bova Trubarja čitala? :)[/quote]
Može, može … bova jutri na praznik odrezane prste kuhala. Ker boš pa mrbit prste še nucal (Bog ve, da boš prej tišlar kot pa f****) bova tebi raje kaj drugega odrezala. :)))[/quote]
Margo, kaj pa je to? Pridržati nekoga proti svoji volji, noži, kri? Tako na grobo vse pri tebi? :)))
Nisem vedel, saj imaš prav, dandanes je preveč softijev, pomehkuženi moški, vsi nekam nežni, medli… 😀
Može, može … bova jutri na praznik odrezane prste kuhala. Ker boš pa mrbit prste še nucal (Bog ve, da boš prej tišlar kot pa f****) bova tebi raje kaj drugega odrezala. :)))[/quote]
Margo, kaj pa je to? Pridržati nekoga proti svoji volji, noži, kri? Tako na grobo vse pri tebi? :)))
Nisem vedel, saj imaš prav, dandanes je preveč softijev, pomehkuženi moški, vsi nekam nežni, medli… :D[/quote]
Dolfi, Benito in Osama v eni osebi :)))
Forum je zaprt za komentiranje.