slike pri receptih
servus!
tako. od zdajle dalje je mozno receptom dodajati tudi slike. slike lahko sicer doda k posameznem receptu le avtor recepta. ravno tako je potrebno potem oznaciti, katere slike naj se pokazejo in katere naj ostanejo skrite.
vendar je potrebno recepte nato znova potrditi, saj se tudi dodajanje slike smatra za spremembo recepta.
tako 🙂 kaj zdaj se manjka receptom? se kak predlog?
lep pozdrav in lahko noc,
TurboPujs
Ej, tole nekaj ne stima…
Ko grem na stran receptov, me stokrat vprasa za geslo, pa vsakic ni nic, ampak se vsakic znova, ko ga submitam, pojavi spet isto okno za geslo in password. Potem, ce kliknem Cancel, se mi pojavi prava stran z recepti, ampak jaz se nisem logirana, ker je zgoraj okence za password in geslo se vedno odprto.
Potem sem tam v tisto malo okence napisala se enkrat password, pa so se spet zaceli pojavljati username-password pop-upi in po ene tretjem sem spet kliknila na Cancel, namesto, da bi vpisala ime in geslo. Sele potem sem bila logirana na stran receptov (mali okenci za password in geslo na desni strani zgoraj sta izginili).
Se da to popravit, prosim?
Se to, kje je link za dodajanje slik? Hotela sem dodat eno lepo slikico lucijinih mack, pa iz recepta ne najdem nobenega linka, kjer bi to lahko naredila:
BTW, vsakic, ko grem na kaksno novo stran pri receptih, se pojavijo pop-upi, samo zdaj sem ze dojela, da jih lahko zignoriram tako, da vsakic pritisnem cancel 🙂
Hm, se nekaj, zdaj je pa recept o Lucijinih mackah cisto zginil, na tej strani ga ni vec na listi:
Zdaj mi ni nic vec jasno… :((( TurboPujs, a lahko, prosim lepo, pojasnis, kaj sem naredila narobe? Najprej sem kliknila na Crno Kuhinjo, tam na ime recepta pod Urejanje recepta), potem sem dodala sliko, potem pa zadevo poslala. In sedaj ga ni vec 🙁
ah, ja… slike lahko dodajate takole: najprej login, nato crna kuhinja, klik na ime recepta (za urejanje recepta) in cisto na dnu je link za dodajanje slik.
ko slike dodate, bo njihov prikaz na zacetku onemogocen. ce zelite, naj se katera slika prikaze, je potrebno nastaviti kljukico v kvadratke ob slikah in potrditi spremembe.
potem pa mora recept se potrditi administrator.
lp,
TurboPujs
ja, recept bi se zdaj zopet moral pojavit, ko sem potrdil ustreznost… pac… to je varovalka, da se recept vedno, ko se ga kakorkoli spreminja, izkljuci iz seznama objavljenih receptov, ce bi slucajno kdo bil zleht in dodal kaksno neprimerno rec zraven.
aja, ce je slika dodana, je treba tudi kljukico nastavit, da naj se tudi prikaze. s tem lahko tisti, ki je vpisal kak recept, izbira, katere slike naj se izrisejo ob receptu in katere ne.
lp,
TurboPujs
Še eno vprašanje… Poskušala sem prilepiti eno sliko, pa mi napiše, da slika ni v jpg, gif ali… ne vem kakšnem formatu. Pa je slika zagotovo jpg! Ali je pomembno tudi, kako velika je (ca. 650 kb)? Saj sliko browse-aš direktno iz diska, ali ne? No, skratka – zaenkrat mi noče delat… Štrajka 😉 :)) – je pač petek 😉 :))))))
Lp, mishika
Dragi TurboPujs!
a bi se dalo pod rubriko sladice razdelati se ta razred, npr:
SLADICE.
– torte
– drobno pecivo
– rezine
– kreme
itd…
ker ko zadevo enkrat poskusis (ce si na srecanju), potem vsaj naslednjic ves pod katero kategorijo iskati…
zgolj moj predlog, naj se drugi povedo, ce jim ustreza…
lp
Nika
Forum je zaprt za komentiranje.