Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Šli bi v toplice,vendar ne vemo v katere..kakšen nasvet?

Šli bi v toplice,vendar ne vemo v katere..kakšen nasvet?

Sama sem bila v termah le nekajkrat in še to pred cca 15 leti nazadnje,mož pa ravno tako. Smo veliko večji feni morja in kakšnih potovanj.
Zdaj pa sva z možem le prišla na idejo, da bi se skupaj z družino (imava še dva majhna otroka,ki sta stara 3 in 5 let) le odpravili na par dnevni izlet v kakšne terme na sproščujoč oddih kolikor se to seveda da z majhnima otrokoma ;-), saj je za nami precej težko obdobje.
Malo sem se o tem sicer že pogovarjala s kolegicami, ki pa so v večini vse navijale za sosednjo Mađarsko. Je pri njih res tako super fajn? Se res splača?
Saj naj bi bile cene tam ugodnejše od naših, ter ponudba (sploh za otroke) kar pestra kot mini Čatežke tu pri nas.
No, naj povem da nad Čatežkimi nismo ravno preveč navdušeni. Se mi zdi, da je tam vsega preveč in po možnosti še velika gužva.
Bi pa vseeno radi nekaj igral in kakšnih vodnih animacij (bazenčkov), da so seveda primerni za malčke.
Vaša mnenja bi nam prišla zelo prav. Bi vas pa prosila da je iz Ok LJ nekje največ cca 5 ur vožnje, kam dlje že ne bi šli.

Lep vikend in hvala! 🙂

odg zgoraj

Mene je zeblo.

Nas je zeblo v termah Laško. Voda topla, a je bil prostor zelo hladen. Od bazena do ležalnika z brisačo te je pošteno streslo, ni šans, da v mokrih kopalkah sediš nekaj minut na ležalniku. Za spomin sem dobila vnetje mehurja. Nikoli več, vsaj ne v zimskem času.

Če imaš majhne otroke je Čatež daleč najboljša izbira. Če greste med tednom, ko je večina v šolah, službah, vrtcih…..ne bo nobene gužve.

Amarin Rovinj, Girandella Rabac, Zalakaros Granit Spa……

Poglej Terme Paradiso. Zelo topla voda, nove so in zelo čiste.

A ni to znano zbirališče svingerjev in vojajerjev, glede na to , da imajo FKK bazen??

A ni to znano zbirališče svingerjev in vojajerjev, glede na to , da imajo FKK bazen??
[/quote]
Res? Pa ravno razmišljali smo, da bi se šli z otroki tja kopat…

Kaj pa Bioterme Mala Nedelja?
Sem slišala same zadovoljne uporabnike.

Terme Olimia, Podčetrtek.

otroke k starim staršem
Prst v rit in njegovega curaka v usta
Uspeh zagotovljen

Nisem avtorica ampak hvala ti za dober predlog. Sploh nisem vedela da obstajajo. Mislim da jih kmalu obiščem.

Amarin Rovinj, Girandella Rabac, Zalakaros Granit Spa……
[/quote]

Tinka pol ovinka. Kdaj pa bi se Zalakaros najbolj izplačalo, pred 1.5. ali po, ko se odpre zunanji bazen. Imamo 4letno deklico. A se splača prenočit pri njih, ker imamo 300km za prevozit in je človek pač utrujen.

Midva s sinom greva pa večkrat v Šmarješke in Dolenjske toplice in sva zadovoljna. Še posebno Šmarješke. Majhne, a luštne.

Vesel oče

Daleč najboljše so nam Čatežke. Sploh, če greš kupit kako akcijo in greš tja za 2-3 dni, v hotel Toplice. Zraven zimske reviere, hrana super, v natikačih greš na bazen tudi sredi zime. Za ans ni boljšega.

Pa ne, Čatež ni prevelik. 😉

Hotel Vivat Moravske Toplice. Za ugodno ceno dober hotel, topla voda, dobra hrana, lepa okolica za sprehajanje…Tudi Dolenjske Toplice so dobre, vendar hotel dražji pa še okolica mi ni ravno všeč za sprehajanje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close