Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija sledi ki jih puščaš za sabo na PC-u

sledi ki jih puščaš za sabo na PC-u

res me zanima na kakšen način firma preveri kje vse so delavci srfali, če so za sabo brisali vso zgodovino, ne pa kukijev.

slišala sem, da je to mogoče če se montira nek vmesnik med mrežo (al čem že?) in izhodom ‘v svet’ 🙂 … ampak kaj hudiča je to?

delam namreč v srednje veliki firmi, ki ima bol slabo urejeno zaščito in nima pravega informatika … rečeno nam je bilo da so najeli neko firmo ki je preverila kje vse smo zaposleni srfali v mesecu dni?!?

zanima me tudi outlook – kar si brisal ven iz outlooka – je možno da kdo še kje vidi kaj in kdaj je bilo poslano?

hvala!!!!!

Informacije o tem katere strani je kdo obiskal, niso shranjene samo na tvojem računalniku, ampak se lahko shranjujejo tudi na kakšnem vmesnem strežniku / usmerjevalniku, ki je namenjen dostopu za internenet vašemu celotnemu računalniškemu omrežju.
Podatki o uporabi pošte so seveda shranjeni tudi na vašem poštnem strežniku. Je pa zelo malo verjetno, da se shranjujejo vsa poštna sporočila oz. da bi kdo to pregledoval.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close