Najdi forum

pozdravljeni. zloudala sem si en film z ikono SLD in BS player mi ga noče predvajati. da mi ga noče windows media player, mi je jasno, saj le-ta predvaja samo media files. kaj pa bs player? a ne predvaja slednji vseh datotek? naj si inštaliram še kakšen predvajalnik? ali se da tudi ta SLD format kako pretvoriti, da bi ga bilo mogoče predvajati?

sedaj sem inštalirala še neke SLD kodeke, pa kljub temu ni razlike … v google sem vtipkala SLD player, pa ni nobenega zadetka. torej SLD player ne obstaja?

hm to je pa ena čudna končnica pravi da je to ‘AutoCad Slide’.Če je to res to,poglej si tu

stik, hvala za link, apmak žal si z njim ne znam pomagat.

saj končnica ni sld. končnica je mkv. pri vrsti datoteke pa piše SLD Media file.

končnica .mkv je končnica nekih datotek matroska : http://www.matroska.org/downloads/windows.html
poglej če teli playerji kaj pomagajo

a si moram vse inštalirat?

Mah, pa kakšen film si sploh potegnila dol za božjo volje? Če ne špila, ga pač zbriši. Škoda časa za te neumnosti. Folk pogosto nasede na neznane datotek, ki včasih niti filmi niso, temveč se v njih skriva trojanec ali kak drug črv. Potem pa jok in stok. Huh!

po tvojem, če piše zraven SLD, avtomatsko pomeni, da ga ni mogoče predvajati???

Ne trdim, da ga ni mogoče predvajati – če je to seveda res film. Ampak očitno ne sodi med ravno popularne formate filmskih datotek, ki jih lahko dobiš na netum, npr. avi, mpg, vob, mov etc. etc. Razumeš?

seveda razumem, me pa vseeno zanima, kako bi ga lahko predvajala (če si moram inštalirat kaj)? ker se mi ga ne da še enkrat dajat dol.lp

ali bs player teh stvari (sld) v nobenem primeru ne predvaja ali pa gre v mojem primeru za poškodovano datoteko?

Poizkusi še z VLC playerjem, baje predvaja Matroska fajle…
Dobiš ga pa na tem naslovu:

Snežko, najlepša hvala za pomoč. Je ratalo. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close