Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek slapovi

slapovi

pomoč-
rabim pomoč in to hitro. Sestaviti moram čestitko za na radio. Sestavljeno imam že nekako tako pa mi ne gre nevem kako fajn skupaj, če imate kakšne predloge bi vas prosila za pomoč!

HVALA!

2. decembra je praznovala svoj rojstni dan draga mami in žena; ob tem jubileju ti iskreno čestitamo in želimo, da bi bila še naprej zdrava, vesela in …. (nimam pojma, sploh mi pa to ne štima)

Mogoče raje kaj takega?

Segaj visoko, kajti zvezde se skrivajo v tvoji duši.
Sanjaj globoko, ker vsakim sanjam sledi cilj.

Vse najboljše….

za trenutek naj odloži delo in skrbi naša draga —— žena mama sestra svakinja babica prababica tašča in hčerka……

…….. radijska klasika…….. ob tem imam samo še govejo juho pa šnicle pred očmi.

PS

slapovi?????????????? kakšno vezo pa imajo pri vsem skupaj????????

Ariadne.zdaj si me pa res nasmejala.Točno to sem se spomnila.Goveja juha,šnicli,pražen krompir in velika skleda solate.Aja pa goveja muska.Slapovi pa mislim,da bodo glazbena čestitka.Začela si pa čisto tako kot se začenjajo vse čestitke.Samo sredine ti je zmanjkalo.Lahko pa jaz izpopolnim.Za trenutek naj odloži delo in prisluhne čestitki,naša draga…..,…….,………….po domače……..iz ……..vse najboljše za tvoj rojstni dan,veliko sreče, zdravja in veselja v krogu domačih,ti želijo……….in ti vzklikajo še na mnoga leta.Ti pa se le urno zavrti z našim atejem.

BB ali bi ji ti dala kakšen rave komad?Najbrž bi ji po tvoje to usrezalo,ha,ha.

Ne Žan,Ariadne sem odgovorila,ker jo je zanimalo zakaj je naslov teme Slapovi.No,predvidevam,da je tako.Malce si se pa zmotil.Po moje,pa nobeni mami nebi dala rave komada.tuki si se pa malce zmotil.hihihi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close