Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Slanica na Murterju par tednov nazaj

Slanica na Murterju par tednov nazaj

Ravno sem dobila po mailu ene fotke izpred dveh tednov, ko je bil na Murterju eno hudo neurje, fotke so neverjetne. Je bil kdo tisti čas dol? A je bla škoda “samo” na šotorih, prikolicah in avtih ali je bil kdo poškodovan? Ker glede na fotke je moralo bit precej divje.

Živjo,
mi smo bili tedaj na Murterju, sicer ne v Slanici, ampak v Betini. Bilo je res zeloooooo grdo.
V izredno kratkem času je postalo nebo temno vijoličasto, zapihal je orkanski veter, ki je dvigoval vse pred seboj, ruval drevesa, potapljal čolne, odkrival strehe….., lilo je kot iz škafa; tudi tamkajšnji domačini kaj takšnega ne pomnijo. Nekaj ljudi je bilo poškodavnih. Mi smo bili ravno na sprehodu (4 odrasli, ena štiriletnica in en devetmesečnik), ta huda nevihta je prišla tako iznenada, da smo imeli res srečo in se zatekli v kafič v pristanišču v Betini.Potem, ko je bilo najhujše mimo, smo se odpravili v naš apartma (cca 1,5 km oddaljen), po poti je bilo vse mogoče nametano na cesti, odlomljene veje, stoli, kamenje, podrte stojnice, kioski…. res , res grdo. Po tej nevihti je še tri dni pihala močna burja, vmes je deževalo. V celotnem dopustu sta bila samo dva dneva primerna za kopanje. Potem si lahko misliš, da se je dopust popolnoma sfižil.

pozdrav,
jeja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close