Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Slabo mi je stati na blagajni z neotesano rajo

Slabo mi je stati na blagajni z neotesano rajo

Kupec je kralj, če se tako tudi obnaša in si takšno spoštovanje tudi zasluži. Je pa zanimivo, da v delikatesi ni umazanih ljudi ?

Odgovor na objavo uporabnika
Fiona xy, 05.09.2021 ob 13:26

Redko nakupujem sama, naše nakupe opravlja gospodinjska pomočnica. Če grem sama v trgovino grem v delikateso blizu našega doma, kjer se znajo iti posel. Ravnajo se po načelu, kupec je kralj.

Pa da se vrnem nazaj na moj problem in zakaj sploh pišem na ta forum. Sklepam, da ste tu zbrani ljudje, ki kupujete v diskontih in drugih nizkocenovnih trgovinah. V soboto me je po  sili razmer zaneslo v eno večjih trgovin v Ljubljani. Polagam vam na srce, nehajte se obnašati kot raja. Vaša neotesanost mi gre ne živce. Vrivate se, ste nestrpni, vaša higiena rok je vprašljiva, na blagajni pustite človeku dihati in ne rinite vanj z vozičkom, ne zavijate z očmi, ker za vas predolgo zlagam na pult nakupljeno blago, dotikate se  z svojimi umazanimi rokami vsega kar vam pod roke pride, naj vam povem, da  so za gledanje oči in ne roke, krotite svoje zoprne in podivjane otroke, vi prodajalke pa dajte malo dobre volje in življenja od sebe, to je vaša služba, ki ste si jo same izbrale.

Po vsakem obisku trgovina z jestvinami, se zavem kako zelo sem lahko srečna, da se mi treba ukvarjati z vami, neotesano rajo.

Začnite se obnašati kot ljudje, ne pa kot razjarjene živali.

???????????????????? za poscat!!!

Končno je nekdo rekel bobu bob. Jaz gospodinjske pomočnice nimam, se pa organiziram tako, da nakupujem v dopoldanskem času. Ima trgovino v kateri dopoldan ni nobene gužve in to mi ustreza.

Motijo me ljudje, ki niso zmožni civiliziranega obnašanja. In korona je ves ta šoder samo še naplavila.

Odgovor na objavo uporabnika
Piše se, 07.09.2021 ob 05:48

“VE prodajalke”

Katastrofalna slovnica.

P.s. verjetno tudi izobrazbe ni neke visoke tule.

si me nasmejala ?? verjetno se,zato tako obnašajo do tebe,ker vidijo tvojo vzvišeno faco.

sicer pa mislim,da je 3/4 zgodbe izmisljene in si sama ena 30letna frajlica,ki so jo grdo gledali,ker se je 100 let devala na kasi? in si zaj jezna,ker pac nisi bogata,da bi res mela pomocnico,ki bi jo poslala po nakupih?

pa da ne bos zapravljala svojega dragocenega časa med nami-drhaljo. Ti priporočam nakupe prek interneta ? pa še nam ne bo potrebno zijat tvoje face

avtorica, čsto prav imaš, res je tako.

Raja (no, ja, tudi sama spadam vanjo, grem v vse trgovine od Hoferja, Lidla , do po vaše lepšega Mercatorja in Spara…najraje pa grem v  Eurospar, v K&O , Merkur v Avstriji -nima veze s Slovenskim Merkurjem).

Tu v Sloveniji je katastrofa. Ljudje te ne spustijo mimo, če le ravno ne prosiš , če pa sam morda spustiš naprej koga s samo enim artiklom, se začnejo za tabo oglašati…s polnimi vozovi, seveda.

Ženska (raje babnica) vzame v svoje najbrž umazane roke vsak kos zelenjave, ga mečka in potem vrže , ne vrne v zaboj. In tako po vsej zelenjavi. Ko sem jo videla to početi, sem čakala, da bo nehala, a ne…no, ja, sem ji rekla, če misli, da mora to delati, saj bi mi drugi vendar tudi radi kupili zelenjavo, ampak ne premečkano od nje, me je zabodeno pogledala, češ, ????????!!!!!???. Najbrž se je zaradi mojega pogleda premislila kokodajsati in se je nekam pobrala. Ampak, drugih to njeno šlatanje in na koncu ne nakup, ni očitno motilo nikogar drugega. Najbrž tudi sami to delajo.

V vrstah so najhitrejši, ko se odpre nova blagajna, ko pa vidijo, da se je takoj zabasala, se začnejo vrivati nazaj pred druge…čeprav so jo jadrno zalaufali na drugo.

Slovenija je  dežela večinoma gnilega folka. Tu se ne razlikuje podeželje od mest.

Je pa res, da zato trpi odstotek normalnih, kulturnih, omikanih ljudi.  Na podeželju in v mestih enako.Žal.

Polna rit vsega! Drugace gredo taki ki stojijo cisto za mano tudi meni na k. In taki ki mecakjo kit ti prav tako.

Raje ostani doma in skoci na pool mojstra, bo bolje za vse nas!

Gospa ali gospodična, vi nimate problemov… vi sami ste problem!

Ja najhuši ste pa ljudje tvojega ranga.

Ti imas gospodinjsko pomočnico ja. Tule pišeš zgodbe da sama seb verjameš. Ja v diskont hodis pa ja da. Daj no. Verjetno so to tvoje želje. Zraven sinpa ena baba kretenska ki po moje smrdi na kilometer in si misli kaka rich bich je. Daj no še za zgodbe nisi dobra

Res, tudi jaz večinoma nakupujem sam in seveda tam kjer se odločim.Sem se pa naučil vzeti voziček tudi,če kupim malo malenkost,ker tako preprečim,da mi nekdo v vrsti diha za ovratnik,ker je brez osnovnega bontona.Nekaterim niti to ne pomaga,ker potem kar voziček potiskajo…

pa piše in bere forume na monu, tako kot tisti, ki kupujejo v diskontnih trgovinah… Pa jo je sram, da žre hrano iz diskontov, zato tja pošilja pomočnico…. Zelo prozorno, se bo treba malo bolj potrudit s provokacijo.

Je kar nekaj resnice v zapisanem. Še največ pa ste s tem zapisom povedali o sebi. Osebno imam še vedno imam raje preproste seljake, ki jih grajate, kot pa takšne, kot ste vi, prenapihnjene snobe, ki živijo v iluziji o samo pomembnosti. Hvala, ker ne hodite med rajo, da vas čim manjkrat srečamo. Ampak glede na to, kaj se dogaja z gospodarstvom, se zna zgoditi, da se boste kaj kmalu znašli med rajo za nedoločen čas.

Ker ima polno rit vsega zato ji je slabo stati na blagajni z neotesano rajo.Taksni mislijo da s denarjem vse lahko  kupijo in seveda gre im vse na bruhanje ko ni tako kot si oni predstavljajo in ponizujejo tiste ki nimajo,oziroma morajo ful garati in prenasati taksne hohstaplerje za zelo malo placo.Zakaj potem sploh grejo med rajo in v diskonte,?..ker pozresna rit mora privarcevati se bolj.
Slabo mi je stati na blagajni z neotesano rajo

S prostim časom, ki ti ostane na razpolago, ker ne kupuješ in denarjem, ki ga imaš, ti predlagam tečaj slovenskega pravopisa (to ti namreč ne gre) in tečaj sprejemanja ljudi okoli sebe brez občutka superiornosti. Tudi kaka psihoterapija ne bi bila odveč.

Najboljši so bili prvi covid časi. Vsi so bili pridni, noben ni dihal za ovratnik. Jaz sem upala, da bo to postal standard, meter in pol razdalje. Ne razumem zakaj eni tako radi vohajo druge tako od blizu.

Marš nazaj v svojo zlato kletko!!

Vas popravim: Nakupljeno blago se v trgovini ne zlaga na pult ampak se nakupljeno že pospravlja v tisto s čimer boste odnesli iz trgovine kar ste kupili.

Glede raje neotesane pa ne skrbite, saj vlada dela hitro kar se da, da se to rajo čimprej pocepi.

Ko bo to mimo pa takšni ne bodo imeli več vstopa in boste med urejeno družbo brez idiotov in neotesancev,ki bi vas pri nakupu motili. Tudi neprijazne trgovce in blagajničarke ter blagajnike bodo zamenjale avtomatizirane blagajne, za lepe pozdrave in zahvale kupcem ter dodatno informiranje pa bodo poskrbeli čudoviti hologrami, ki vas bodo lahko tudi spremljali po sami trgovini in se vam posvetili individualno kolikor boste želeli.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close