Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Slabe volje ful

Slabe volje ful

..danes sem po ovinkih zvedela da verjetno mi ne bodo podaljšali pogodbo v službi…in oseba ki je rekla da se bo potegnila zame da mi podaljšajo je dala rep med noge..toliko o lojalnosti in kolikokrat sem ji naredila uslugo in jo menjala in bila vedno točna v službi ona pa zamujala nonstop še zdaj zamuja in še kaj požrla o njej in ne povedala šefom..toliko o vsem..resno slabe volje sem in ljudje so zlobni, hudobni…no comment

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

Res je. Ljudje so zlobni. Nimam kaj komentirat. Človek se lahko zanese samo nase. Jaz in moj mož se tolaživa s tem: dobro se z dobrim povrne. Sicer ne vem kdaj, ampak upam, da drži:(

S tm se tudi sama tolažim sam kaj ko tega dobrega ni in ni

S tm se tudi sama tolažim sam kaj ko tega dobrega ni in ni[/quote]

Točno tako. Ker to je samo tolažba… V praksi se pa redkokdaj zgodi.
Jebat ga, ne biti tako dobra… Res. Se ti ne izplača.

Še predobro poznam tvojo situacijo…

Ufff nezavidljiva situacija. Ampak glej, vsaka stvar je za nekaj dobra, a ne:). Morda te čaka kaj lepšega, primernejšega, kar te bo osrečilo na dolgi rok.

Točno taka zgodba se je pred enim letom odvila pri meni. Zelo me je bolelo, tudi zdaj mi še ni vseeno. Je pa tista oseba, ki me je odpisala, bila čez pol leta tudi sama odstavljena z vodilnega mesta. Kar je še vedno bolje, kot v mojem primeru, ko sem ostala brez službe.

zala73, taki dogodki te delajo modrejšo. Kar te ne ubije, te okrepi.

Tudi jaz imam tako izkušnjo, sicer ne ravno za službo, za nekaj drugega je šlo. Me je zelo bolelo.

Ne drži, da se dobro z dobrim vre, drži pa, da je dobrota sirota, to pa vedno. Žal.

a misliš, da neresno osebo upoštevajo in gledajo na njeno mnenje?
a misliš, da samo ti veš, kako nezanesljiva je ta oseba?

si 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} da nič ni rekla zate, ali si samo misliš?
ne zdaj zaradi izgube službe še jeze v sebi gojit. samo sama sebi škodiš.

Zala, držim pesti, da se vse dobro izteče zate! Srečno!

Zgleda, da velja, da se dobro z dobrim povrne. Tudi Zala73 nima vedno najboljših misli, tule naj vsi držimo pesti, da obdrži službo, zgoraj pa piše, da upa, da se ukine dodatek za velike družine, čeprav zaradi tega ne bo imela čisto nič več ali manj denarja.

Zgleda, da velja, da se dobro z dobrim povrne. Tudi Zala73 nima vedno najboljših misli, tule naj vsi držimo pesti, da obdrži službo, zgoraj pa piše, da upa, da se ukine dodatek za velike družine, čeprav zaradi tega ne bo imela čisto nič več ali manj denarja.[/quote]

Samo zato, ker ima mnenje, ki je različno od tvojega, še ne pomeni, da si zasluži izgubo službe.

Zgleda, da velja, da se dobro z dobrim povrne. Tudi Zala73 nima vedno najboljših misli, tule naj vsi držimo pesti, da obdrži službo, zgoraj pa piše, da upa, da se ukine dodatek za velike družine, čeprav zaradi tega ne bo imela čisto nič več ali manj denarja.[/quote]

Samo zato, ker ima mnenje, ki je različno od tvojega, še ne pomeni, da si zasluži izgubo službe.[/quote]

Nisem pisala, da si zasluži izgubo službe, samo enostavno ne razumem ljudi, ki jim gre slabo, da želijo slabo tudi drugim in to kar na splošno, ne da bi jih poznali in tudi sami ne bi imeli nobene koristi od tega. In to ni njeno mnenje, ampak upanje, želja, da se to ukine.

Samo zato, ker ima mnenje, ki je različno od tvojega, še ne pomeni, da si zasluži izgubo službe.[/quote]

Nisem pisala, da si zasluži izgubo službe, samo enostavno ne razumem ljudi, ki jim gre slabo, da želijo slabo tudi drugim in to kar na splošno, ne da bi jih poznali in tudi sami ne bi imeli nobene koristi od tega. In to ni njeno mnenje, ampak upanje, želja, da se to ukine.[/quote]

Ma kdaj kje sem jaz to napisala???
Mislim da menjaš z nekom drugim…
poišči to temo..me res zanima

Nisem pisala, da si zasluži izgubo službe, samo enostavno ne razumem ljudi, ki jim gre slabo, da želijo slabo tudi drugim in to kar na splošno, ne da bi jih poznali in tudi sami ne bi imeli nobene koristi od tega. In to ni njeno mnenje, ampak upanje, želja, da se to ukine.[/quote]

Ma kdaj kje sem jaz to napisala???
Mislim da menjaš z nekom drugim…
poišči to temo..me res zanima[/quote]

Zdaj sem šla gledat nazaj na teme in nisem prav nikamor nič pisala zato ne izmišljuj se , prosim!!Evo takih ljudi ne maram…in vedno več jih je

in je zala37…jaz sem pa zala73!!!

buy prednisone mexico prednisone without prescription.net prednisone 50 mg tablet canada
https://prednisonet.online prednisone 300mg
prednisone pills 10 mg order prednisone 100g online without prescription prednisone in uk

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close