Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek slaba vest

slaba vest

Zdravo!
s fantom imava v ponedeljek 3. obletnico…trenutno sem zelo v stiski z denarjem. Peljal me bo na večerjo, jaz pa imam tako zelo slabo vest, ker mu ne morem kupiti ničesar…je prav, da jo imam?

Lp, Sonja

Ne.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Če je fant razumevajoč, bo razumel tvojo stisko.
Če se ne počutiš krivo za situacijo v kateri si se znašla, se mi ne zdi prav, da bi imela slabo vest.

Včasih je že pozornost zelo lepo darilo.

Kar želim povedati je, da ni vedno potreben denar, da nekomu daš darilo, ki ga bo vesel.

Razmisli.

Če boš iskrena z njim mislim da ne bo niti najmanjših težav. Če pa mu boš to prikrivala in bo njegova domišlija delala svoje potem znaš imeti težave. Pač lepo se mu opraviči pa je to to. Sej ni samo denar.

Ne vem, čemu potreba po materializmu? Zaradi tega vzroka imaš slabo vest kot posledico? Ne morem ti reči, kaj je prav in kaj narobe, ker ti že čutiš kot čutiš. Razmisli kaj je smisel ljubezni, morda se potem pomiriš:).

Če ima rad gobe, pojdi v gozd in naberi par jurčkov, pa mu to daj za darilo (in nato seveda tudi pripravi, samo večja fora je, če človeku prineseš cele jurčke).
Ali pa karkoli drugega na to vižo, ne vem, kaj je fantu sicer všeč.

Imaš pa kaj drugega.

Res.

Ima sebe.

ti samo uživaj na večerji, pa pojdi brez hlačk in boš stokratno popolačala večerjo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close