slaba karma?
Oz. kaj sploh je karma? Ker mi večinoma gre vse narobe. Karkoli si splaniram, načrtujem, pade v vodo. Drugi odpovejo, štrene zmeša višja sila, avtobus ne pripelje, zaprejo mi trgovino pred nosom. Kot kakšna Bridget Jones se počutim. Včasih sem bila vzor uspeha, urejenosti, samozavesti. Zadnja 2-3 leta pa kot ena nesposobna kokoška. Samo Bridget si je na koncu našla vsaj ful dobrega tipa, jaz pa ves ta čas samska. Še dobro, da imam vsaj 10 let manj kot ona 🙂 A je to slaba karma? Moram ščistit čakre? Ker že 2 leti premišljujem kaj delam narobe, pa se mi še ni posvetilo. Lp
Karme ne podedujemo iz prejšnjih življenj (mogoče osnovo) ampak si jo oblikujemo iz dneva v dan.
Mislim, da je prav,da si urediš misli, ki naj bodo vedno pozitivno naravnane
, ne goji jezo, zamero, sovraštvo…..
In predvsem spoštuj se in ne dajaj se v nič!
Pravijo, da je naše življenje odraz naših misli do samih sebe in sveta!!!!
Bom kar tukaj zastavil svoje vprašanje.
Skratka, od konca novembra pa vse do začetka januarja sem si pod pretvezo preko interneta dopisoval z nekim tipom, ta si je od tega obetal zmenek, vendar sem ga pustil na cedilu, se mu nisem več javil. Kakšen mesec prej sem si pa pričel dopisovat tudi z eno punco, s katero sva se že menila za pijačo, povabila me je v svoje kraje itd. Sedaj pa od nje že 1 teden ni ne duha ne sluha. Gre morda za slabo karmo? Sem pokasiral to, kar sem povzročil nekomu drugemu? Ali slaba karma deluje tudi preko interneta?
Forum je zaprt za komentiranje.