Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek SLAB SEKS

SLAB SEKS

Sprašujem vse moške kaj je za vas slab seks?

M

Če je ženska pasivna in deluje kot da ji ni do tega, vendar ker je “faca”, ti naredi uslugo in razširi noge, vmes pa “kvačka” ali zeha in komaj čaka da se sprazniš.

se strinjam neroda

ce zenska lezi kot hlod pa potem dobi clovek obcutek kot da bi porival hlod…

če moški nabija, le da mu pride, ni aktiven- moški hlod

Z žensko,ki aktivno sodeluje je dobro sexat,če pa leži kot mrlič in ne sodeluje jo je treba pač ogreti,vzburiti s svojo taktiko.Kar od Jebačice si preberite.Je zelo dobro napisala,kolikokrat sexa.

alf,
kdaj sem napisala kolikokrat sexam?? :)))

OK, imam protivprašanje;
kaj je za moške dober sex??
Pa ne mislim, da mi še enkrat razložite da mora biti aktivna, ampak- kaj bolj podrobnega!!
Kakšna mora biti;
glasna/tiha?
samoinciativna?
mora nujno doživet orgazem?
mora biti mokra do ”amena”?
… …

Še nekaj bi vprašala;
Ali moški blefira, ko mi rečepo sexu- ”svaka ti čast” ITD, ter ko reče, da lahko pridem tudi sredi noči, pa ga zbudim… ??

tiazoya, ti pa nisi najbolj razumela vprašanja a? Predpostavljam, da nisi moški in nisi gay. Ali pač?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če si gledala Severino, potem je to to!

ko je reku v autsajderju “kot bi fu*ku hlod

a res al kaj? tako slab seks, kot ga je Severina prakticirala v svojem filmčku, je zate dober seks? zdaj sem pa čisto razočarana…

Ma preberi si še enkrat moj post. Rekel sem, da je to bil eden najslabših seksov kar sem jih kdaj videl…

Kaj pa če moški seksa, kot da bi žeblje zabijal? A je to dober seks??

Muza,

a se ti ne zdi, da bi si morala sama odgovorit na to vprašanje? Kako ti lahko nekdo drug pove, kaj je zate dober sex???

Jaz že vem. To sprašujem moške, ki mislijo do dobro seksajo, v resnici pa žeblje zabijajo.

Jaz že vem. To sprašujem moške, ki mislijo do dobro seksajo v resnici pa žeblje zabijajo – brez občutka.

Muza, ti si jih pa res mal poskusila, če praviš, da so žeblje zabijal.
Moraš enega dobit, ki te bo ljubkoval in se ljubil, ne samo sexal…………

Nasmehni se, nekdo te ima rad................

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close