Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Skype cam chat

Skype cam chat

Nisem vedela, da so za to predpisani kakšni posebni postopki.[/quote]

Vsak moški ob rojstvu dobi navodila za uporabo svojega orožja…ti tega ne veš, ker si dama…:))[/quote]

Ja madonca, kaj pa če me kateri pokliče in ne bom vedela kakšen je postopek… ajajaj…

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Vsak moški ob rojstvu dobi navodila za uporabo svojega orožja…ti tega ne veš, ker si dama…:))[/quote]

Ja madonca, kaj pa če me kateri pokliče in ne bom vedela kakšen je postopek… ajajaj…[/quote]

Če dvomiš v svoje znanje je skrajni čas da pokličeš nekoga in te vpelje v skrivnosti rokovanja z njegovim visočanstvom 🙂

Ja madonca, kaj pa če me kateri pokliče in ne bom vedela kakšen je postopek… ajajaj…[/quote]

Če dvomiš v svoje znanje je skrajni čas da pokličeš nekoga in te vpelje v skrivnosti rokovanja z njegovim visočanstvom :)[/quote]

Poudarek je na rokovanju….:)

Če dvomiš v svoje znanje je skrajni čas da pokličeš nekoga in te vpelje v skrivnosti rokovanja z njegovim visočanstvom :)[/quote]

Poudarek je na rokovanju….:)[/quote]
Pa ne vem no… jaz bi dal poudarek bolj na ustnem spoznavanju 🙂

Oh ustno spoznavanje…no bodo končno malo tiho :))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Ma grem stavit, da če jaz zdajle katerega pokličem (ti, sebe, poet)

si vsi trije nataknete kju klux klan vreče na glavo. Jao jao fantiči moji… :))))

popravek: sebe = seba111

si vsi trije nataknete kju klux klan vreče na glavo. Jao jao fantiči moji… :))))[/quote]

Natanko tako bi bilo, nič drugače 🙂

si vsi trije nataknete kju klux klan vreče na glavo. Jao jao fantiči moji… :))))[/quote]
poklič, kaj čakaš

Joj joj margo ja tebi se pa vidi da imaš bujno domišljijo. Ja kaj ma pa kuklux klan veze z ustnim spoznavanjem.

Jaz ga pa tako ali tako ne dam vsaki ta drugi za spoznavat, ker potem potrebuje še umetno dihanje 🙂

poklič, kaj čakaš[/quote]

Ja jaz verjamem, da je margo izredna poznavalka ustnega spoznavanja. :))

pošlji tvoj skype naslov

prosim tvoj skype naslov

pošlji tvoj skype naslpv

Am če imaš skype mi povej kako ga imaš pa da probava 🙂

Am če imaš skype mi povej pa da probava 🙂

pošli mi tvoj skype naslov ali me doda felyxy1.

pošli mi tvoj skype naslov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close