Skype cam chat
Nisem vedela, da so za to predpisani kakšni posebni postopki.[/quote]
Vsak moški ob rojstvu dobi navodila za uporabo svojega orožja…ti tega ne veš, ker si dama…:))[/quote]
Ja madonca, kaj pa če me kateri pokliče in ne bom vedela kakšen je postopek… ajajaj…
Vsak moški ob rojstvu dobi navodila za uporabo svojega orožja…ti tega ne veš, ker si dama…:))[/quote]
Ja madonca, kaj pa če me kateri pokliče in ne bom vedela kakšen je postopek… ajajaj…[/quote]
Če dvomiš v svoje znanje je skrajni čas da pokličeš nekoga in te vpelje v skrivnosti rokovanja z njegovim visočanstvom 🙂
Ja madonca, kaj pa če me kateri pokliče in ne bom vedela kakšen je postopek… ajajaj…[/quote]
Če dvomiš v svoje znanje je skrajni čas da pokličeš nekoga in te vpelje v skrivnosti rokovanja z njegovim visočanstvom :)[/quote]
Ma grem stavit, da če jaz zdajle katerega pokličem (ti, sebe, poet)
si vsi trije nataknete kju klux klan vreče na glavo. Jao jao fantiči moji… :))))
Če dvomiš v svoje znanje je skrajni čas da pokličeš nekoga in te vpelje v skrivnosti rokovanja z njegovim visočanstvom :)[/quote]
si vsi trije nataknete kju klux klan vreče na glavo. Jao jao fantiči moji… :))))[/quote]
Natanko tako bi bilo, nič drugače 🙂
si vsi trije nataknete kju klux klan vreče na glavo. Jao jao fantiči moji… :))))[/quote]
poklič, kaj čakaš
Forum je zaprt za komentiranje.