Skrivnost zdravja in lepote
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Starševski čvek › Skrivnost zdravja in lepote
Pri sebi imam tudi črn trakec na katerem z belimi črkami piše MISS SIXTY. ok.
Fantje, lovimo največjo sramežljivko na tem svetu. ok
Spet sem v dnevni sobi in Vsem se moram opravičiti za svoje neslanosti, ampak nekako moramo razgibati življenje. Velja za princeske in prince. ok.
Forum Skrivnost zdravja in lepote je odprt za vse osebe, lahko Vsak napiše, kar ga resnično veseli poljubno po želji, kakor veste je meni ime Robert, in s skupnimi močmi bomo že nekako realizirali naše projekte.
Ok. Ravnokar sem pokadil cigareto na balkonu, kar sem prijatelju s katerim sem se po telefonu pogovarjal tudi povedal, da grem pokaditi cigareto na balkon. ok.
Povedal sem mu tudi da se nahaja v centru čiste inteligence, katera ga obdaja. ok.
Med drugim sva se pogovarjala tudi okoli obnavljanja zob. ok.
Povedal mi je tudi da je on že bil v Andromedini galaksiji na nekem planetu kot zvezdna “astralna” projekcija.
Iskreno se Vam opravičujem, ker občasno tudi kadim cigarete. To ni v redu.
ok. Ves čas potujemo proti neskončno majhni zvezdici, ki jo nosimo Vsak v svojem srcu…
… in si predstavljajte, da se v resnici nahajate v centru te zvezdice, ki jo nosite v Vašem srcu.
Vsak izmed Vas moji nadvse spoštovani in dragoceni Obiskovalke in Obiskovalci ima za mene neskončno vrednost, katera presega vse bogastvo tega sveta.
Hvala Vam, vsekakor bomo nadaljevali ta naš “šamanizem” nadvse dragoceni obiskovalci in obiskovalke, ker v večnosti se ne da živeti brez sodelovanja.
Vaš Robert
Pravljico o Zvezdici Zaspanki poznamo, lahko bi napisali tudi pravljico o Iskrici Živahni…
Sedaj pa takole, hitrost svetlobe poznamo, zanima me ali kdo izmed Vas spoštovani ve kakšna je hitrost misli?
Lepo Vas prosim, dajmo vsaj imena zapisati, da bomo vsaj približno znali sodelovati.
ok. če je treba izkopljem vse kosti in jih oblečem nazaj v kožo in meso…
Nekaj je hudo narobe. To je meni več kot kristalno jasno.
To moraš biti tam rojen in živeti s to vero, da ti prepriča srce. Da bi se tega učil pri nas bo bolj majhen učinek boš pa dobil novo znanje.
Hvala Vam ni tako preprosto, vsaj ena oseba s katero se najbrž da normalno pogovoriti, kot človek s človekom.
Nadvse spoštovana “ni tako preprosto” napišite, kaj Vas veseli, pa da vidimo kaj se da uresničiti…
Moram Vam zaupati, da sem tehnična inteligenca.
Vede, Sanskrit…znanje…razum…intelekt…zavest…viden…neviden…vseprisoten…v vsaki točki vesolja…
Ok. Nadaljujmo Naš vrhunski trening, srčno upam, da se vsi navzoči absolutno skladate…
Bi vedel kdo kaj povedati okrog takoimenovanih svetlobnih delcih npr. fotonih, kvarki,,,optika…fizika takoimenovana…valovanje,,,iskrice večnega življenja…misli…povezave…razum…inteligenca…zavest…čustva…
ISKRICE VEČNEGA ŽIVLJENJA
A si ti slučajno iz Kranja?
Forum je zaprt za komentiranje.