Skrivnost zdravja in lepote
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Starševski čvek › Skrivnost zdravja in lepote
Na planetu Zemlja itak vsi živite v znanstveni superfantastiki, v iluziji, v matrici … samo tega se žal ne zavedate, ker nimate razširjene zavesti …
Se vidiva nekoč v daljni prihodnosti, ko bova povezana v isto frekvenco!
Lep pozdrav z Venere,
Princeska
Ayahuasca … znanstvena superfantastika v resničnosti. 😉
Dokončni pozdrav z Venere,
Princeska
Poglejte, če hočem biti resnično šamansko bitje, moram imeti tudi sam neverjetne sposobnosti.
Ok. Kristalno čista inteligenca…superfantastična inteligenca. ok. Se razume, znotraj Vas se vse to nahaja. Absolutno razumljivo je da se nikogar nikdar in nikoli ne pusti na “cedilu”
Pridi k nam na Fakulteto za matematiko in fiziko. Tu je zbrana čista in super fantastična inteligenca.
Ok?
Nadvse hvaležen sem Vam za povabilo, ampak, če sem čisto iskren na faksu mi je zmanjkala matematika.ok.
Absolutno razumljivo je da se nikogar nikdar in nikoli ne pusti na “cedilu”, zato ti bomo z veseljem pomagali pri matematiki.
Super Smo v navezi. ok.
Odlično vem, da je človek več kot superfantastičen računalnik. ok.
Predstavljajte Si, da se nevidni Xrobe nahaja tam, kjer je stičišče zvezd v centru Vašega srca. Ok.
ŠAMAN SPREMINJA FORMO IN POSTAVO .ok.
ŠAMAN JE BITJE VEČNOSTI. ok.
Robert Vas pozdravlja z prisrčnimi pozdravi, ven na balkon grem pokadit cigareto, potem pa počasi spat mogoče, Jutri se pa spet kaj vidimo.
Skrivnostni obiskovalec v resnici ste čista inteligenca.
Morate Vedeti, da Xrobe brez soljudi ni sposoben realizirati absolutno nič. ok.
Nadvse spoštovani obiskovalci in obiskovalke še vedno se pogovarjamo v okviru zdravja in lepote.
Vaš Xrobe
Ok. Vse osebe, ki se srčno ukvarjajo z matematiko neskončno zanima kje nahaja sebe imaginarno število.
ja, res je dualnost je v osnovi tista ki jo imaginarno število povezuje. Brez imaginarnega števila bi se po domače povedano vse skupaj razletelo. ok.
Nadvse spoštovani obiskovalci in obiskovalke ali res nikogar ne zanima potovanje v Andromedino galaksijo?
Princeska z Venere predstavljajte Si, da se nahajate znotraj čiste inteligence. ok.
Nadvse spoštovana princeska z Venere poznate mogoče pravljico o Zvezdici Zaspanki?
Meni osebno sta izredno všeč pravljici o Pepelki in Trnuljčici. ok.
Ko sem bil še otrok sem na odrasle gledal kot na pravljična bitja. Tudi sam se znam obnašati kot pravljično bitje.
Vsi Vemo, da brez inteligence ni elegance.
Tekst vnašam kar preko dveh računalnikov. Enega imam v svoji sobi, drugega pa v dnevni sobi. Oba računalnika hkrati delujeta. ok.
Forum je zaprt za komentiranje.