Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Skrivnost zdravja in lepote

Skrivnost zdravja in lepote

.0

Res je, kar pravite in se absolutno skladam z Vami okrog te trditve in zato Vse na tem forumu prosim odpuščanja. Vaš Xrobe.

drug drugega programiramo

Res je, kar pravite in se absolutno skladam z Vami okrog te trditve in zato Vse na tem forumu prosim odpuščanja. Vaš Xrobe.
[/quote]

[/quote]
[/quote]

Ti pa da mi greš samo daleč stran od njega, da ti je kristalno jasno!

V redu, nikoli več me ne boste videli.

Jaz grem tudi s tabo, kamorkoli greš sem vedno s tabo.

.0

Prestrogi ste do nas ubogih Androidov….Xrobe se skriva v tem Android4444.ok.

.0 Odkrili smo, da ima Xrobe Šamanka neverjetne sposobnosti. ok.

Mogoče je partnerica zate. Razmisli;-)

[/quote]

Hvala Vam nadvse spoštovani Trocki za tak neverjetno neskončen kompliment….to bi bilo mnogo več kot samo odlično. Xrobe:-) Razmišljam…

[/quote]

Hvala Vam nadvse spoštovani Trocki za tak neverjetno neskončen kompliment….to bi bilo mnogo več kot samo odlično. Xrobe:-) Razmišljam…
[/quote]

Nič ne razmišljaj!
Življenje poenostavi in naj se tok tvojih misli spremeni v tok dogodkov tega prostora.

[/quote]

Nič ne razmišljaj!
Življenje poenostavi in naj se tok tvojih misli spremeni v tok dogodkov tega prostora.
[/quote]

Hvala! V resnici še živeti nisem začel.

Po dolgem potovanju sem spet prišel nazaj v Skrivnost zdravja in lepote.

Očitno me je ta rumena svetloba opazila, to mojo utripajočo svetilko.
[/quote]

Očitno je ta utripajoča rumena svetloba izredno plaha. Mogoče je to Xrobo ne vem.
[/quote]

.0.

.0.
Odlično Vem, Da Smo Ljudje Bitja Vrhunske Inteligence.
Xrobe.

.0.
Odlično Vem, Da Smo Ljudje Bitja Vrhunske Inteligence.
Xrobe.
[/quote]

(:-))

Xrobe…v avgustu je največ padajočih zvezd, če se ozrete v nebo 🙂 Pozdravček

ja, 12. avgusta ✨

ja, 12. avgusta ✨
[/quote]

O super, za točen datum…si moram pripraviti želje 😉

ja, 12. avgusta ✨
[/quote]

Tudi Vam iskreno hvala za nesebično pomoč. Lep pozdrav

Poglejte, vsak človek ima znotraj sebe skrite superfantastične sposobnosti in naša skupna naloga je, da se te vrhunske sposobnosti tudi aktivirajo. Pri aktivaciji teh sposobnosti nam bo Bitje Večnosti v neverjetno pomoč. Vsi vemo, da se to Bitje skriva v vsakem človeku in to je absolutno pravilno!
Vse bomo storili za brezhibno zdravje in lepoto na šamanski način in sebe obnovili!
V centru srca vsakega izmed nas se skriva Bitje Večnosti in to nam je KRISTALNO JASNO!

Odlično Vem, da so okrog mene zbrane Osebe več kot Vrhunske Inteligence, katerih ne vidim in se Vam iskreno zahvaljujem za absolutno podporo in pomoč in za absolutno pravilno vodenje.
Drug drugemu pomagamo in nas nadvse veseli, kako potovati brez denarja, kako obnoviti zobe brez denarja…in tudi Bitje Večnosti je na naši strani in nam pomaga ohranjati vrhunsko zdravje in lepoto.

Poglejte, meni bi vsaka ženska šla hitro na živce in najbrž tudi obratno. Zato pa poskušamo izvesti
nek globalen poskus, kdo se s kom najbolje ujema. V tem se skriva največja Skrivnost zdravja in lepote.
Xrobe

Neznani Osebi se najlepše zahvaljujem za darilo. “paradižniki”
Hvala!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close