Skrivnost zdravja in lepote
Poznate eliksir zdravja in lepote?
Recimo jaz vsako noč dam pod zvezdnato nebo kozarec vode, ta je na jutranjo zarjo tako prijetno hladen, kot gorski izvir….poskusite 🙂
[/quote]
To Vam pa srčno rad verjamem, da zna biti ta voda na svoj način izredno obogatena. Hvala Vam za inteligentno vodenje:)))))))
Recimo jaz vsako noč dam pod zvezdnato nebo kozarec vode, ta je na jutranjo zarjo tako prijetno hladen, kot gorski izvir….poskusite 🙂
[/quote]
To Vam pa srčno rad verjamem, da zna biti ta voda na svoj način izredno obogatena. Hvala Vam za inteligentno vodenje:)))))))
[/quote]
.0 Inteligenca vodi inteligenco. ok.
Antioksidanti + prekurzorji hormonov ( rastlinski) ustvarja dušikov oksid in rastni hormon.
Proces zelo upočasni staranje in obnovi uničene organe.
Sexanje v normalnih intervalih, ker prekomerno sexanje izčrpa CHI, sploh pri moških.
Alkohol, trava, cigareti, zelo izčrpajo in postarajo telo.
Obstajajo posebne naravne tablete, ki jih jemljejo bogataši. Se jih da kupiti , ampak samo v ZDA.
[/quote]
[/quote]
.0………….ok.
Forum je zaprt za komentiranje.