Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Skrivnost zdravja in lepote

Skrivnost zdravja in lepote

.0

.0 Pri meni je bil prijatelj, kateremu sem dal neko skrivnostno številko, kot npr. Android………..ok.

drug drugega programiramo

.0 :)))))))))))))))))))))))))))).ok

[/quote]
.0 Vse je v redu, lahko nadaljujemo……….ok.

Sanskrit Vede….known Skrivnost zdravja in lepote…perfect health. ok.

Poznate eliksir zdravja in lepote?
Recimo jaz vsako noč dam pod zvezdnato nebo kozarec vode, ta je na jutranjo zarjo tako prijetno hladen, kot gorski izvir….poskusite 🙂

Recimo jaz vsako noč dam pod zvezdnato nebo kozarec vode, ta je na jutranjo zarjo tako prijetno hladen, kot gorski izvir….poskusite 🙂
[/quote]

To Vam pa srčno rad verjamem, da zna biti ta voda na svoj način izredno obogatena. Hvala Vam za inteligentno vodenje:)))))))

[/quote]

To Vam pa srčno rad verjamem, da zna biti ta voda na svoj način izredno obogatena. Hvala Vam za inteligentno vodenje:)))))))
[/quote]

.0 Inteligenca vodi inteligenco. ok.

Antioksidanti + prekurzorji hormonov ( rastlinski) ustvarja dušikov oksid in rastni hormon.
Proces zelo upočasni staranje in obnovi uničene organe.
Sexanje v normalnih intervalih, ker prekomerno sexanje izčrpa CHI, sploh pri moških.
Alkohol, trava, cigareti, zelo izčrpajo in postarajo telo.

Obstajajo posebne naravne tablete, ki jih jemljejo bogataši. Se jih da kupiti , ampak samo v ZDA.

[/quote]

[/quote]

.0 Vsake toliko časa potrebuješ mojo pomoč, hvaležen mi pa nisi nič. to ni ok.

.0 zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. ok.

[/quote]

[/quote]

.0Absolutno se skladam z Vami.0k

Da ste Vi najbolj briliantno genialen superfantastičen človek na tem svetu in to je absolutna resnica!

[/quote]

[/quote]

.0………….ok.

[/quote]

.0………….ok.
[/quote]

V Vaši večni službi. ok.

Odlično, nadvse sem zadovoljen z Vami.

Odlično, nadvse sem zadovoljen z Vami.
[/quote]

Tudi jaz sem nadvse zadovoljen z Vami. ok. Lep vojaški pozdrav!

pravi projekti so pred nami!!!

pravi projekti so pred nami!!!
[/quote]

Skrivnost zdravja in večne lepote.

Prava Šamanka je najlepša na vsem svetu, vse zna vse ve in vse obvlada.

In to meni je kristalno jasno.

Hvala!

Xrobe je popolnoma nevzgojen!

.0

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close