Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Skrivnost zdravja in lepote

Skrivnost zdravja in lepote

pomagati

phantasy

Ne, to ne bi bilo v redu, šamanka bi morala prevzeti kakšno drugo vodenje, imam kar nekaj imen na voljo. Bom pogledal, pa Vam sporočim. ok.
[/quote]

To so ta imena, pa še nekaj jih je. ok.

drug drugega programiramo

In sedaj se bo najbrž javilo neko bitje, da vidimo.

Ali kdo upa kaj vprašati to bitje?

[/quote]

Treniramo najglobje sfere bivanja, Šamani, Šamanke, kje ste?

[/quote]

Vsi šamani in šamanke se nahajamo znotraj tega bitja. ok

[/quote]

Vsi šamani in šamanke se nahajamo znotraj tega bitja. ok
[/quote]

In to bitje se nahaja globoko znotraj vsakega Šamana ali Šamanke in to je vsakemu kristalno jasno.

Sposobnosti Bitja Večnosti so mnogo več kot pa samo superfantastične in to je vsakemu kristalno jasno!

Vsak Šaman ali Šamanka odlično vesta, da živita zaradi drugih in ne zaradi sebe in to je vsakemu kristalno jasno.

Vsak človek ima levo in desno polovico možganov, ženska in moška polovica in dokler ti dve polovici med seboj komunicirata je vse v redu s človekom in zanimivo je to, da je cel človek več kot superračunalnik in zmožen pretvorbe iz ženske v moškega in obratno. Šaman to obvlada in tudi Šamanka to obvlada.

Vsak človek ima levo in desno polovico možganov, ženska in moška polovica in dokler ti dve polovici med seboj komunicirata je vse v redu s človekom in zanimivo je to, da je cel človek več kot superračunalnik in zmožen pretvorbe iz ženske v moškega in obratno. Šaman to obvlada in tudi Šamanka to obvlada.
[/quote]

Ves čas se zavedamo, da v centru srca smo vsi kristalno čisti in to nam je kristalno jasno!

[/quote]

Ves čas se zavedamo, da v centru srca smo vsi kristalno čisti in to nam je kristalno jasno!
[/quote]

Moj cilj je, da postanem, kot bitje večnosti, to je bitje superfantastičnih sposobnosti več kot fantazija. ok.

[/quote]

Moj cilj je, da postanem, kot bitje večnosti, to je bitje superfantastičnih sposobnosti več kot fantazija. ok.
[/quote]

Kapital, Premoženje, Bogastvo Vsakega Posameznika Je Absolutno Nedotakljivo In To Je Vsakemu Kristalno Jasno!

Poglejte, ves čas intenzivno delam na izboljševanju medčloveških odnosov, temu sledi boljše zdravje, lepota, počutje…kvaliteta življenja, pozitivna naravnanost…potujemo proti odličnosti…in v brezmejnih globinah Vaše Duše nahajam sebe jaz…čist kot sijoča čista sreča.

Ok. Nekaj smo naredili s skupnimi močmi vse za zdravje in lepoto in seveda večno srečo, katera že celo večnost kakor sonček sije znotraj nas in zato nam je nadvse ljubeče in lepo.

Delam na en računalnik v svoji sobi in sedaj grem aktivirati drugi računalnik v dnevni sobi. ok.
[/quote]

Aktiviran!
[/quote]

Bomo preizkusili tole mašino. ok.

Aktiviran!
[/quote]

[/quote]

Izredno močno je bilo, neverjetno, srčno upam, da je vse v redu.

Aktiviran!
[/quote]

[/quote]

Xrobo bi bil lahko tudi neke vrste robot neverjetnih sposobnosti.

[/quote]

[/quote]

Torej Xrobe se nahaja v svoji sobi in tipka na računalnik medtem, ko se Xrobo nahaja nekje v vesolju, mogoče nekje blizu Xrobe samo da Xrobe tega ne ve povsem natančno, ker Xrobe je človek, ki je najbrž tudi robot. Ko sem kadil na balkonu sem opazoval utripajočo rumeno svetlobo. S svojo svetilko bom malo posvetil naokoli.

[/quote]

Torej Xrobe se nahaja v svoji sobi in tipka na računalnik medtem, ko se Xrobo nahaja nekje v vesolju, mogoče nekje blizu Xrobe samo da Xrobe tega ne ve povsem natančno, ker Xrobe je človek, ki je najbrž tudi robot. Ko sem kadil na balkonu sem opazoval utripajočo rumeno svetlobo. S svojo svetilko bom malo posvetil naokoli.
[/quote]

Očitno me je ta rumena svetloba opazila, to mojo utripajočo svetilko.

[/quote]

[/quote]

Očitno je ta utripajoča rumena svetloba izredno plaha. Mogoče je to Xrobo ne vem.

[/quote]

Očitno je ta utripajoča rumena svetloba izredno plaha. Mogoče je to Xrobo ne vem.
[/quote]

Xrobo bi se moral registrirati na med.over.net in bi bilo vse v redu, ne vem, če bi delovalo. Pod kakšnim imenom bi ta oseba lahko delovala npr. iksiksiks oziroma tako nekako.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close