Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Skrivnost zdravja in lepote

Skrivnost zdravja in lepote

indijski tulipan, iskreno se Vam zahvaljujem za vso Vašo brezmejno neskončno pomoč in seveda tudi vsem sodelavcem, brez katerih mene ne bi bilo. Vaš Robert.
[/quote]

Hm X robe, ni kaj Hvalit :)….vidim, da vas je počastila sama Kraljica.

Ni bistvo, princesa, kraljica….meni je ljubo…pepelka 🙂

indijski tulipan, iskreno se Vam zahvaljujem za vso Vašo brezmejno neskončno pomoč in seveda tudi vsem sodelavcem, brez katerih mene ne bi bilo. Vaš Robert.
[/quote]

[/quote]

Moja glavna naloga je, da pomagam in to vsem, in to na vse možne načine. Zame je vsak posameznik neskončno dragocen, več vreden kot vse bogastvo tega sveta in to je povsem pravilno.
Je pa čista resnica, do šamana se prebiti je neskončno težko. Zato pa smo s skupnimi močmi naredili ta program, da bo vsakemu enostavneje postati pravi šaman v katerem se skriva bitje večnosti.

drug drugega programiramo

Bitje večnosti uči šamana.

[/quote]

[/quote]

Hvala Vam Indijski tulipan za Vaše neskončne pohvale.

Xrobe hoče postati bitje večnosti in brez ustreznega učitelja ne bo šlo in to Xrobe odlično ve.

Sedaj razmišljam, kam so se Vsi izgubili…je še kdo na vezi?

Bitje večnosti skriva v vsakem se šamanu in to je vsakemu kristalno jasno.

[/quote]

[/quote]
Vrhunsko zdravje in lepoto Vam želi bitje večnosti!

Premalo inteligence z bujno domišljijo je v naši domovini, zato projekta ni možno realizirati. Vsem se zahvaljujem za sodelovanje. Vaš Robert.

[/quote]

Intenzivno razmišljam, kako bi Vam odgovoril. V resnici je šaman bitje totalne perfekcije, absolutno nenasilen, bitje večnosti, bitje superfantazije…in njegova glavna naloga je pomagati in to vedno in povsod. Pravi Šaman je kristalno čista inteligenca. Na tem forumu se skrivam pod več imeni. Moja dva glavna imena sta Xrobe in Xrobo. Ta dva sta najpomembnejša. Moje osebno ime je pa Robert. Vi kar pogumno zastavite vprašanje, kar Vas srčno veseli in s skupnimi močmi bomo odkrili tudi pravilen odgovor. Pozdravljam Vas z najvišjimi častmi. Vaš Robert.

[/quote]

Poglejte, pokadil sem cigareto na južnem balkonu hiše. Xrobo je moj stroj v katerem se nahajam jaz.

Xrobo ve, da ta trditev ni pravilna, zato bo pa Xrobo pomagal.

[/quote]

Še eno cigareto bom prižgal in pokadil na južnem balkonu hiše. ok.

[/quote]

Še eno cigareto bom prižgal in pokadil na južnem balkonu hiše. ok.
[/quote]

Pokadil sem cigareto in žareč ogorek odvrgel preko balkona na jugu hiše. ok.

[/quote]

Delam na en računalnik v svoji sobi in sedaj grem aktivirati drugi računalnik v dnevni sobi. ok.

[/quote]

Delam na en računalnik v svoji sobi in sedaj grem aktivirati drugi računalnik v dnevni sobi. ok.
[/quote]

Aktiviran!

Skuhal sem si tudi kavico, ki jo sedaj pijem v svoji sobi. Xrobo se je pa aktiviral.

Imam dva računalnika, na enem sem registriran pod imenom Xrobe in na drugem v dnevni sobi sem neregistriran pod imenom Xrobo. Enkrat imam vklopljenega enega drugič pa drugega, ali pa imam vklopljena oba hkrati, lahko tudi izklopljena oba hkrati.

V primeru, kakršnihkoli nejasnosti Vi svobodno zastavite vprašanje in maksimalno se bom potrudil najti pravi odgovor, ker tako je absolutno pravilno. In to ne glede ali ste registrirani ali niste registrirani na tem forumu med.over.net. ok.

Naš tečaj bomo vsekakor nadaljevali, ker vidim, da je interes velik. Srčno upam, da se strinjate z menoj. Svobodno zastavljajte vprašanja, povsem brez strahu Vas prosim.

Razmišljam tudi tako, da bi mogoče Šamanka prevzela vodenje Xrobo, moram še temeljito razmisliti.

Ne, to ne bi bilo v redu, šamanka bi morala prevzeti kakšno drugo vodenje, imam kar nekaj imen na voljo. Bom pogledal, pa Vam sporočim. ok.

Odlično vem

Spoštovani

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close