Skrivnost zdravja in lepote
indijski tulipan, iskreno se Vam zahvaljujem za vso Vašo brezmejno neskončno pomoč in seveda tudi vsem sodelavcem, brez katerih mene ne bi bilo. Vaš Robert.
[/quote]
Hm X robe, ni kaj Hvalit :)….vidim, da vas je počastila sama Kraljica.
Ni bistvo, princesa, kraljica….meni je ljubo…pepelka 🙂
[/quote]
Moja glavna naloga je, da pomagam in to vsem, in to na vse možne načine. Zame je vsak posameznik neskončno dragocen, več vreden kot vse bogastvo tega sveta in to je povsem pravilno.
Je pa čista resnica, do šamana se prebiti je neskončno težko. Zato pa smo s skupnimi močmi naredili ta program, da bo vsakemu enostavneje postati pravi šaman v katerem se skriva bitje večnosti.
indijski tulipan, iskreno se Vam zahvaljujem za vso Vašo brezmejno neskončno pomoč in seveda tudi vsem sodelavcem, brez katerih mene ne bi bilo. Vaš Robert.
[/quote]
[/quote]
Hvala Vam Indijski tulipan za Vaše neskončne pohvale.
[/quote]
[/quote]
Vrhunsko zdravje in lepoto Vam želi bitje večnosti!
[/quote]
Intenzivno razmišljam, kako bi Vam odgovoril. V resnici je šaman bitje totalne perfekcije, absolutno nenasilen, bitje večnosti, bitje superfantazije…in njegova glavna naloga je pomagati in to vedno in povsod. Pravi Šaman je kristalno čista inteligenca. Na tem forumu se skrivam pod več imeni. Moja dva glavna imena sta Xrobe in Xrobo. Ta dva sta najpomembnejša. Moje osebno ime je pa Robert. Vi kar pogumno zastavite vprašanje, kar Vas srčno veseli in s skupnimi močmi bomo odkrili tudi pravilen odgovor. Pozdravljam Vas z najvišjimi častmi. Vaš Robert.
Forum je zaprt za komentiranje.