Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Skrajna levičarska drhal v Sloveniji je zblaznela!

Skrajna levičarska drhal v Sloveniji je zblaznela!

Odgovor na objavo uporabnika
Rdeča kloaka, 10.07.2021 ob 11:08

Dolgo se že ve, da imajo skrajni levičarji nizek IQ. Povprečno okrog 40. S pljuvanjem poslancev, policije in novinarjev so dokazali, da so na nivoju neandertalcev. Opice v ljubljanskem živalskem vrtu so bolj inteligentne od teh primitivcev.

Ta najbolj glup levičar je še vedno za precej točk pametnejši od najpametnejšega desničarja.

Zato jim pa en dan prej na roke napišejo kaj morjo obkrožit 😀

je profesor šarcu že pred leti povedal, da je glup kot k****. on pa zastopa levičarje, glupe kot  k**** 😀

Fužinski kuli, 10.07.2021 ob 14:03

Zato jim pa en dan prej na roke napišejo kaj morjo obkrožit 😀

It 6

Resnica ni prijetna, 10.07.2021 ob 13:20

Ta najbolj glup levičar je še vedno za precej točk pametnejši od najpametnejšega desničarja.

Je pa čudno, da desničarji poveličujete levičarje.

NISEM ZA TO, DA ME TIŠČIE V  CEPIL NI KREMATORIJ.

HOĆEM UMRETI KOT ČLOVEK IN NE KOT MORILEC.

hočem umreti ko človek in NE  kot morilec.

NSEM ZA CEPILNI KREMATORIJ.

pljuvali so antivaxerji, ne levičarji

Andrassy, 10.07.2021 ob 13:02

Bolna sta zadnja dva (tu gor poklicna) pisuna. Bolehata za pederastijo. Pojdita se že zdraviti!

Ali pa se kavsajta z drug drugim in si vzajemno raztegujta riti do onemoglosti. Samo mir nam že dajta in ne utrujajta s propagandnimi izpadi svoje perverzne dekadentnosti!

Ti si pa zelo, zelo butast tip a ne?

Mir naj vam dam? Komu vam? A tebi? Kot prvo ne razumeš, da Slovenija ni tvoja mala vas in da danes že večina ljudi podpira istospolno usmerjene tako kot tudi v ostalih državah razvitega sveta. Ti pa si le pripadnik odpadniške manjšine, tvoji pogledi so v večini le v Čadu, Nigeriji, Savdski Arabiji in podobnih državah. Tako da pojdi raje živet v muslimanski svet, ker tam te bo podpirala večina.

Robi567, 10.07.2021 ob 11:25

Če S(d)S -ovska golazen ne bi izvajala nasilja, fašizma, genocida, uničevala javnega zdravstva….ne bi nihče pljuval po njih.

qwa si pa ti nasral ☺☺☺
javno zdravstvo je skorumpirano zaradi levakov ☺ .. aja v zadnjih 30 letih je imela SDS 4,3 leta oblast – kaj lahko narediš v tem času??
btw: največ sranja, korupcije, mimosunkov, … podedovanih služb in funkcij v JU/JS imamo zarado fu.king Drnovškovega cepca in id.ijota. z Milanovim blagoslovom.

Še to te vprašam, če si morda mentalno omejen?

Da napišeš, da sva poklicna pisuna in in da tu širiva propagando?

Kdo a LEGENDA MONA, ki žali ženske, ki naj bi bile manj homofobične in zaveznice gejev?

Morda jaz, ki me LGBT propagandisti sovražijo ker kot vidiš govorim vse nasprotno kot oni?

Ničesar ne štekaš, si le majhen omejen človek, ki ničesar ne dojame. Veš svet je veliko bolj zapleten, kot si ga ti poskušaš poenostavljeno razlagati.

Andrassy,

še to te vprašam, če si morda mentalno omejen?

Da napišeš, da sva poklicna pisuna in in da tu širiva propagando?

Kdo a LEGENDA MONA, ki žali ženske, ki naj bi bile manj homofobične in zaveznice gejev?

Morda jaz, ki me LGBT propagandisti sovražijo ker kot vidiš govorim vse nasprotno kot oni?

Ničesar ne štekaš, si le majhen omejen človek, ki ničesar ne dojame. Veš svet je veliko bolj zapleten, kot si ga ti poskušaš poenostavljeno razlagati.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close