Najdi forum

Škotska maj

Ja, saj vem, prebrala že vrsto forumov, a vseeno mi manjka še nekaj vaših izkušenj, kdor jih ima.
Na Škotsko se odpravljava 13. maja, v Edinburgh, direktno iz Zadra, Rynair, za 5 dni. Dva dni bi bila v Edinburghu, kdo ve, se splača kupiti njihovo karto za avtobus, ki je za dva dni plus tri vstopnine ima zraven? je kdo to kupoval preko neta?
Nato bi dva dni še malo šla naokoli, z rent a carom. Verjetno ne gre, da bi ga vzel v mestu in odložil naslednji dan zvečer na letališču? Je kdo tudi to rezerviral, kupoval, preko neta?
Ima kdo kakšen predlog, do kam in kaj bi se videlo v enem dnevu rentanja? Pa malo v pol dneva?
Bi bilo bolje menjati denar v Slo, ali direktno kar tam? kakšne so kaj cene taksijev?
upam, da nisem preveč zahtevna. Nekaj info že dobiš, kakšne pa bi prišle še komu prav.

Za vse predloge, mnenja, navodila, nasvete, hvala!

Denar menjaj pri nas, je boljsa menjava. Najugodnejso menjavo eur-gpb ima ponavadi abanka. Malo spremljaj tecaj, se dnevno spreminja.

Ce je cena taksijev kaj podobna Londonskim, se ne splaca. Mi smo za 4km voznje placali 13 gpb, vecerna oz. nocna tarifa (zacetna je 2.20, na semaforjih se pa vklaplja cakalna).

Jaz pa odpotujem na Škotsko konec julija. Zanima me, če moram imeti njihove bankovce ali lahko plačujem tudi z angleškimi funti (ker mislim da na banki nimajo škotskih bankovcev) .Kako so tam cene glede hrane? Ali je veliko dražje kot pri nas?

Hvala za odgovore.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close