škornji
Potrebujem neke nove čevlje za zimo in izbiram med škornji brez pete, spredaj čisto okrogli, tako mičkeno nogo naredijo in med škornji brez pete s tako zaobljeno špico, ampak špic je očiten, je pa bolj na okroglino. Zanima me, če je zdaj absolutno in okroglo in če to namerava bit še naslednje leto moderno (če je katera hodila kaj po Londonu recimo, če nosijo to letos, še bomo mi naslednje leto, hehe), so malenkost bolj všeč ti špičasti, ampak ne bi bila rada čisto out.
Drugače pa so čevlji letos podpoden, oblačila pa ravno tako. Poleg tega pa v Mangu prakticirajo nekakšne pajkice do gležnjev in živo barvne salonarje, hahaha. Kdo bo to nosil? In celo nekako izgledal v tem 🙂
cao, saj veš da ni več tko-kaj je moderno, kaj ni, ampak da je približno vse moderno, če znaš ustvart nek svoj stil:
kolkr jaz vem je tko, da je moderno od “strogega” stil(kravata, strogi kostimi) do stila 40ih(zlo ženstvena krilca, škornji na špico, na okroglo)
osebno pa men ti škornji na okroglo niso tko všeč…res nardijo (pre)majhno nogo.
Meni je pa všeč, da imajo ljudje samo take probleme. Saj itak vsak pride na vrsto. Naj ljudje uživajo, dokler lahko.
14 dni nazaj sem bila v Milanu in se mi je zdelo, da imajo vse noro visoke pete in špičake. Nekaj pa je bilo tudi takih luškanih okroglih. Jaz sem si kupila škorje špičaste v starinsko roza barvi. Pa siv plašč.
In kako hodite v škornjih z visoko peto po ledu ali po snegu (ko drsi)?!
Sama škornjev ne maram in jih ne nosim. Kupim si ponavadi bolj moderne čevlje, ki preživijo tudi sneg. Prejšnji teden sem take videlav BTC-ju. Kupila si jih bom drugi mesec, ker sem ta mesec obremenila svoj račun z oblačili.
LP
Tudi mene blazno privlacijo skornji, pa jih se vedno nimam. Prvic so mi blazno dragi (nad 20k), drugic pa ne najdem pravega modela. Ti modeli v spico skoraj ne pridejo v postev, ker imam ze tako veliko nogo in jo spica naredi ogrooooomno, petk si pa tudi ne privoscim, ker bi bila potem visja od fanta. In dejansko si ne predstavljam, da bi v tistih petah hodila po ledu in snegu….
Jaz mam za “frajarit” umetne , crne skornje na spico in z nizko peto…to je bl tko za ven pa za zdj k se ni tok mraz pa ni snega in ledu..za sneg in plundro sm pa kupila v trzicu prov fine cevlje-malo visje podlozene s pravim ovcjim krznom in ce jih se sprejem naspricam sploh ne premocijo pa gumo majo na podplatu tko da mi tud drsi ne.Jaz za lepoto nism prpravlena na rit padat pa si se kej polomt 😉
Verjamem ti, da se ti mogoče zdi potem noga ogromna. Če škornji ne bi bili čisto gladki spredaj, potem bi zgledali manjši, ali pa če je kakšna sponka, ki jih je letos veliko. Moja noga je št. 39 in se mi zdi kar v redu.
Mogoče bi vzela s seboj kakšno prijateljico in ti še ona pove, kako zgleda. Mogoče imaš samo ti slab občutek. Res ti želim, da bi našla lepe čevlje in predvsem take, da bi se v njih dobro počutila. Jaz sem danes že obula ta nove. Res so šik.
Forum je zaprt za komentiranje.