Skoraj popolna ampak …
Joj, kok ste eni nesramni. Sej nikjer ni napisal, da sta skupaj nekaj mesecev. V bistvu je čisto lepo izrazil svojo skrb. Moj nasvet je, išči naprej. Če se z njo nimaš kaj pogovarjat zdaj, se tudi čez 1 mesec, leto itd. Ne boš imel. Tisti, ki mu svetujete naj jo kaj nauči ali pošlje v knjižnico, lepo vas prosim… razgledanosti se ne moreš kar tko naučit, moraš biti vsaj malo radoveden, samoiniciativen, zanimat te morajo stvari.
A ti iščeš šivanko v senu????
Ali sopotnico???
Ideala ni ali pa je… Odvisno kaj rabiš kaj vidiš in kam gledaš… Ti si en patron, kaj bi rad razglabljal o politiki ali o splošnih življenjskih stvareh???
Glej življenje je tako preprosto kot ga sami videmo, ali pa toliko komplicirano kot sami želimo… Dejmo, zresni se in pamet v roke! Srečno!!!
Zresni se!!!
-
To je ogromna težava. V tvoje dobro ti svetujem, da cimprej nehas. Vsi podobni pari so sli narazen, ponavadi sicer ko otroci malo odrastejo. Lepota mine, ppartner s katerim ti ne sme biti dolgcas pa ti ostane. Intelektualno nerazgledana oseba, ne more pod nobenim pogojem, na dolgi rok in v iskrenem razmerju, funkcionirati z nekom, ki je dalec od nje. Torej moj dobronamerni nasvet. Ne zapletaj se v resno zvezo s tako macko. Kaj drugega, pa seveda. Malo heca za konec.
Ti pišeš samo o tem, kaj lahko tebi ona nudi. Pa ti njej? Kaj bi ji ti nudil, poleg velikega egoizma? Ali pa res misliš, da si popoln? Poznam take, sem imela enega, ki je bil vase zagledan in zase največja perla, nobena pa dovolj dobra zanj. Znal je samo kritizirati druge, predvsem ženske, v življenju pa ni kaj dosti pokazal, razen visok položaj v službi. Njegovi odnosi šepajo že od prve punce dalje, vsi propadejo po istem vzorcu, ker nobena ni dovolj lepa in pametna hkrati.
Ti dam en nasvet: spusti se na realna tla. Ko boš enkrat padel z višine svojega ega na nivo svoje inteligence, bo škoda zelo velika in časa za popraviti zelo malo. Think about it.
Počakaj na tisto, ki te bo dobesedno “sezula” in se boš zaljubil vanjo tako, da ti bodo vse njene nepopolnosti popolne in boš prenašal vse njene muhe, ob tem pa ti ne bo nič hudo… ker boš čisto nor nanjo!
Pa bosta skupaj rastla in odkrivala čare partnerskega odnosa, kjer je popolnosti veliko manj kot izzivov. Ker pač nihče od nas ni popoln in se celo življenje učimo. Tako funkcioniranja v odnosih kot soočanja z različnimi izzivi, ki jih življenje prinese.
Tej deklici pa pusti, da najde takšnega partnerja, ki ne bo pričakoval, da je popolna, ampak bo dovolj, da je takšna kot je. Ker takšna je čudovita in si zasluži biti z nekom, ki bo to cenil in mu bo to dovolj.
Pa vprašaj se, če tudi ti nudiš drugi strani takšno popolnost, kot jo pričakuješ od nje. Srečno!
Išči dalje. V to ne pelje nikamor, oziroma pelje v nesrečo in razhod. To je poglavitno, da se imaš kaj pogovarjat s človekom. Sicer boš zelo hitro ostal “lačen” zdravo tistega kar ti je full pomembno. Naredi se en test tistega, kaj tebi res res veliko pomeni. Morda lažje spregledaš kakšno kolo več, ali pa nek drugi manjko.
Nič ni narobe, če je kdaj tudi tihi dan. Komu se pa da ‘žlobudrat’ non stop. Nič ni narobe, če so tudi vsakdanje teme. Zanima me pa, kako ti to svojo zahtevnost po globlji debati nakažeš, Kot filozof, ki ga težko na trd način poslušaš ali gre za spontano debato, v katero znajdeš tudi globlje? Ti si neke vrste zapečkar, ona bi raziskovala al potovala vsak vikend kam. Praviš, ni ji težko vse narediti zate. Kaj pa ti narediš zanjo, razen tega, da čakaš na strast način, da postane po tvoje popolna? Če je to edino, kar ji lahko zbudiš, ala vsak dan globoke debate, naj ja, neke humorne, spontane razgledanosti glih ni zaznati pri tebi.
Še tako globoko debato lahko začneš spontano, s kančkom humorja. Pa lahko še Einstein rata zanimiv. Samo to moraš znati, da človeka pritegneš v to smer.
Mah ja, men bi bil bolj zanimiv Tesla, ko vem, kako me elektrika trese s človekom ki sem na frekvenci. ???????
Menim, da je pogovor najvažnejši del veze, in če se že sedaj nimata kaj pogovarjat…šminke pa oblačila…verjetno tudi tebi paše, da dobro izgleda. Če ni tiste prave note, bo kasneje še manj. In ja, ona je vse pripravljena narediti zate, kaj pa ti za njo? Ne razumem pa, za kakšno razgledanost gre, politika, dogodki….?
Pa vidim, da je dosti “zabitih” tukaj, ki ne locijo razgledanosti in pameti, ki sta dve popolnoma razlicni zadevi.
osebno tudi nisem razbledana, sem pa izredno pametna. Pri partnerju je obrazno ???
on je razbledan, ni pa pameten ???
a se ujameva? Odlicno!
se pa vcasih gledava kot teleta, ker on meni razlaga o mozartu, jaz pa njemu o funkcioniranju prezracevalnih naprav ???
ampak ja… nikoli me ni posiljeval, da naj vec berem, da bom bolj razgledana (sam ve vse trenutne dogodke v svetu). Kadar se znajdeva v druzbi in je tematika razgledanosti, ter me zacno sprasevati kaj menim o dogodkih na bliznjem vzhodu, enostavno recem, da grem po svoj leksikkn in privlecem moza, da naj on odgovori namesto mene.
V sluzbi vedo, da nisem za zovrstne tematike, ker me enostavno NE ZANIMAJO! In v tem je cela stvar. Sem pa strokovnjak na svojem podrocju in kljub nizji izobrazbi, sluzim 3x toliko kot moz.
imava pa oba dober smisel za humor in sva oba pozitivni osebi, zato sva v druzbi tudi priljubljena.
in prav zaradi tega nama je vsak dan nasmejan, ker sva se sprejela taksna kot sva in ne posiljujeva en drugega, da se spremeniva
Forum je zaprt za komentiranje.