Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Skoraj popolna ampak …

Skoraj popolna ampak …

Spoznal sem super punco. Lahko bi rekel, da je popolna. Je lepa, urejena, dobro situirana, zabavna, prijazna, posveča mi veliko pozornosti in prav nič ji ni težko narediti zame. Jaz sem malo bolj zahtevne sorte. Od partnerke potrebujem tudi, da je dobra sogovornica, če hoče biti dobra sogovornica pa mora biti razgledana. Tej punci do popolnosti manjka prav to. Za zdaj, ko se še spoznavava ne pride toliko do izraza, da kakšnih zahtevnejših debat ni zmožna, ampak kaj pa v prihodnosti. Meni mora biti ženska iziv!  Vse ima, samo tako nerazgledana je, da se nimava kaj dosti tem za pogovor, razen plehkih in vsakdanjih. Njo zanima moda, šoping, šminka, potovanja z leženjem na plaži, sobotni izleti na najbolj obiskane punkte. Jaz pa sem čista kontra. Res je skoraj popolna, zato ne vem, če naj se prepustim in si rečem, da popolne ne bom nikoli srečal ali iščem dalje in najdem kakšno, ki mi ne bo tako všeč bo pa dobra in razgledana sogovornica.

Večje bedarije pa že dolgo nisem brala. Ti zahteven, ona skoraj popolna, a plehka, nerazgledana, šminke, šoping itd. … A bejž no. Kakšen moraš bit šele ti? Ojoj ojoj ………

Bi rekla da pašeš v mlajšo generacijo zato verjetno ne poznaš reka kdor izbira, izbirek dobi. Zdaj pa mozgaj, saj praviš, da si med tabrihtnimi.

O ljubezni pa ne duha ne sluha. Ne vem, odloči se kot misliš, da je zate najbolje. Še vedno se lahko vpišeš v debatni krožek, glede izletov pa se zmenita enkrat naj bo po tvoje, enkrat po njeno pa je. Ne more biti nihče popoln, vprašanje pa je kaj je tebi najbolj pomembno. Ko postaviš svoje prioritete v red, ti bo jasno tudi kaj pričakuješ od partnerke, pa ali ona to ima ali nima.

Kar te že zdaj moti, se bo kasnele še potenciralo. Par se mora bolj ali manj ujemati na mentalni, čustveni in telesni ravni. Ne velja pa, da se na nekem področju čisto nič ne ujemata. Išči dalje.

Da boš še malo bolj razgledan(a). IZZiv.

Ja, je hudič, ko si prideta zgornja in spodnja glava navskriž. Za ta spodnjo je popolna, za zgornjo pač ne. Kot so ti že svetovali: išči dalje. Ni vrag, da ne bi našel privlačne punce, s katero se boš lahko do nezavesti naseksal in zadebatiral. Vprašanje je samo, če boš ti njej všeč! Res je, da popolnosti ni in če iščeš tako, na kateri te ne bo nič motilo, boš ostal sam do bridkega konca. Imaš pa čisto prav, ko razmišljaš, da se moraš s punco tudi osebnostno ujemati, čutiti, da se lahko z njo pogovarjaš o vsem, deliš z njo svoje misli in občutke. Seveda če želiš resno zvezo in ne samo some nights stand.

Avtor, jaz bi rabila enega takega, kot si ti. Kot da bi jaz pisala tvojo objavo … no, sicer sem samska. Ampak danes res ne najdeš več razgledanega človeka, kjer bi se kar pogovarjal in pogovarjal …

Avtor – išči dalje. Ali pa se nekaj časa zabavajta, a vedi da manjka ključno. Lahko se punca sicer spremeni, a se zdi malo verjetno.

Je pa to kar opisuješ kot manjkajoče, ključna stvar, ki lahko drži par skupaj desetletja in se ob tem tudi dobro imata. Ključna sestavina dobre zveze, ki lahko deluje kadarkoli imata čas za klepet.

Zakaj ti je problem jo kaj nauciti?

Partnerja se vse zivljenje ucita drug od drugega.

Lej, ni popolna (nobeden ni), ampak če te nerazgledanost že zdaj moti …

Odgovor na objavo uporabnika
h. jobert, 14.12.2021 ob 07:16

Lej, ni popolna (nobeden ni), ampak če te nerazgledanost že zdaj moti …

Nerazgledana je verjetno bila že od začetka, ali? V kaj si takrat gledal, da tega nisi opazil? Ne izmišljuj si neumnosti in pojej zdaj kar si skuhal. Če je punca na vseh področjih top, razen razgledanosti, jo pošlji v knjižnico in naj bere, pojdita skupaj, kupi ji knjige za darila pa pošlji linke od česa koristnega za prebrat pa bo. Ne moreš imeti vsega v življenju. Raje povej iskreno, naveličal si se ali pa čutiš da to ni to in zdaj bi menjal. Nikoli tak človek ne bo zadovoljen. Nikoli. Bodi raje hvaležen za to, kar ona IMA, kar ona JE. Fokusiraj se na njene dobre plati, pa boš ugotovil, da ji prav nič ne manjka. Dobi si kakšnega čvek prijatelja in z njim filozofiraj do amena, morda pozna ona koga od svojih frendov, ki bi bil tvoj buddy in bi se v tem ujela, ali od kakšne prijateljice fant, pa bosta onidve čvekali o kozmetiki vidva pa imela globoke debate o … karkoli že.

Zbrihtaj se. Ceni kar ti je dano in ne bodi nesramen.

Kdor želi resno in dobro zvezo, si partnerja ne izbira po kljukucah.  To se ni spremenilo že 50 let. Ko te zadane ljubezen, te zadane in to je to. Če kasneje ( še bolje, da prej) ugotoviš, da ima potencialni  partner kakšne zelo moteče napake, kot so nasilnost, alkoholizem ali nezvestoba, se umakneš. Če boš zbiral po kljukcah, to ni partnerstvo, ampak verjetno kaj drugega.

se pravi si se zagledal v eno plastičarko s tremi plastmi in vsemi umetnimi dodatki, sedaj te pa moti, da za svoj outfit porabi ves čas, možgane in denar?

Ja miško bo treba oneta v hlačah malo nazaj držat, pa pri izbiri še kaj drugega zalaufat.

Takšne probleme imajo po navadi starejši moški z premladimi puncami.

Odgovor na objavo uporabnika
M ribca, 14.12.2021 ob 07:35

Kdor želi resno in dobro zvezo, si partnerja ne izbira po kljukucah.  To se ni spremenilo že 50 let. Ko te zadane ljubezen, te zadane in to je to. Če kasneje ( še bolje, da prej) ugotoviš, da ima potencialni  partner kakšne zelo moteče napake, kot so nasilnost, alkoholizem ali nezvestoba, se umakneš. Če boš zbiral po kljukcah, to ni partnerstvo, ampak verjetno kaj drugega.

Plehkost ugotoviš že na prvem, najkasneje na 3.zmenku oz zagotovo preden pride do kakšnega poljuba ali še koraka dlje. Če sta hodila na dopustke sta očitno že dlje časa skupaj, pa se je ta votlost nekje morala pokazati. Tega se ne da fejkat. Kot tudi ne energetske povezave med dvema, kar zelo očitno manjka tu. Že ko jo opisuje, bode v oči da je ona tista, ki mu v vsem ustreže, se trudi, vlaga, naredi vse zanj… ampak… ampak.. kako lahko taki ženski najdeš ampak?! Ne ne, to je samo preseravanje in nehvaležnost. Mora bit popolna zanj. A se vpraša on, če je popoln? Prav rada bi ga videla kako popoln je sam in koliko on vloži v zvezo, da ima pravico njej iskat dlako v jajcu… Nesramnost brez primere.

Avtor ti kot češ, samo na tvojem mestu bi ji jaz ljubila stopala ne pa iskala napake.. ne bodi mona

ja pa pusti dečvo pri miru, če ne moreš sprejeti kar ti lahko ponudi.. to seveda pomeni tudi da jo sexualno pustiš pri miru (tu pa bi jo z veseljem ane) in poiščeš zase eno primerno.

moje mnenje:

“nimava kaj dosti tem za pogovor…”

ne bo šlo.

Tole je meni daleč od popolnosti, sploh pa je nekompatibilna s tabo. Šopingiranja in kazanja na fensi punktih zaradi objav in lajkov ti lahko tudi dajo misliti. Naj ugibam – si dobro situiran, imaš določen status, pa izgledaš verjetno tudi ne slabo?

lol

res me zanima, kakšna terna si ti….

muti glupi

dok ti pises za nasvet na medover si en papak in nc druzga

Zaljubljena nista. Če si zaljubljen te taki podarki ne ganejo. Išči dalje. Če se sedaj ne čutita, se nikoli ne bosta. A fuge v kopalnici tudi opaziš? Lej , če te en privlači kg ne vidiš. To, da ni razgledana, bi jo pa ti razgledal. Pejta takoj narazen. Çe bi debatiral o geografiji, se pa vpiši na faks geografija in tam debatiral. Boš imel sošolce. Polno sošolcev.

Predlagam da si poisces drugo.

Mentalno se morata klapati. Ce ni pogovorov izziva pol ni to to.

To je tako, kot bi se doktor pogovarjal s frizerko.  Ni variante, da gre to skupaj…On pameten, razgledan, ona glupa ko k…

Fant, če se na začetku veze nimata kaj dost drugega pogovarjati kot o nekih plehkostih in materialu, ti moram povedati, da bolje ne bo. Lepota pa je tudi minljiva.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close