Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style skoraj nimam prsi

skoraj nimam prsi

Naj povem, da skoraj nimam nič prsi. Košarica A ima več zraka notri kot materiala, moderc nosim, da se ne vidi bradavičk in da mi mal povečajo prsi. Pa še pol so čist mini.
In kaj sedaj? Vas bi motilo če bi me srečali? Pa nisem suhica, imam normalno telesno težo. Taka sem in

Normalne ženske takih stvari sploh ne opazimo, ker se ne obremenjujemo s prsmi drugih žensk. Bolje male kot velike in zamaščene :).
Jaz sem se zredila, prsi so mi zrasle. Hujšam, da se spet zmanjšajo.

Jaz tudi tako nekako, nihče se ni nikoli pritoževal…
dobro se pučutim v svoji koži…
no kdaj pa kdaj bi si zaželela da imam kak dekolte…ampak…ni tako bistveno 🙂

Vama jaz dam kaj stran :). Komaj čakam,da shujšam, da bodo majhne. Z velikimi se ne počutim ok.

MA KAKI… ZIHR SO KJUT IN HOT… JIH NI FALŠ, RAZEN ONIH PLASTIČNIH

Sprejmi se! Vsaka medalja ima dve plati, sama imam tud bolj male, ampak nikol ne bi zamenjala za velike, prvic ker mi je grdo, ko visijo in drugic ker veliko prsatih jamra da jih boli hrbet..

Pa se menda ne sekiraš zaradi tega?
Ljudje smo različni – in hvala bogu za malo raznolikosti.

Enako. Samo malo težje dobim za oblečt, ker ima veliko oblek globok izrez, sicer pa ni panike. Me včasih kdo zbada, so nesramni, ja. Mogoče ravno zaradi tega primanjkljaja izgledam nekaj let mlajša.

…se vedno imas dovolj velike da fantu z njimi zapres usta… Je govorila moja mami ko sem kdaj v mladosti pojavkala, da imam majhne. Hehe
Po porodih, dojenju in pri pridobitvi nekaj kg, imam sedaj ravno toliko velike, da mi moderc ne zleze gor, ko dvignem roki…
Najbolj pomembno je, da imas prsi zdrave… Sprejmi, kar imas..
Osebno ne bi nikoli zamenjala za npr. D kosarico… Jaz sem si vsec… Ce zelim biti posebej sexi in imeti boljsi dekolte na obleki, pa pac vlozim v nedercek silikonske vlozke…se da kar dobro pogoljufat…

Če imaš dobro ritko, se to itak spregleda.

Avtorica kje si kupiš modrce?Sem ista,modrc nosim izključno zato,da pokrijem bradavice.Žalost.

Sem že par let nazaj pogruntala, da obstajajo tudi hudo podloženi modrci in čist o.k.zgleda….Še vseen zgledajo bolj majhne, ampak vsaj cote na men stojijo nekak od oka normalno:-)

Vsake prsi so lepe in sexy, če njihove lastnice izbirajo oblačila primerna svoji postavi. Recimo, čeprav sem ženska, mi je zelo lepo poleti videt take oblekice ali majčke, ki se jih nosi brez modrčka. Ampak to je absolutno lepše, če so prsi manjše. Ene ogromne povešene mlahave melone pa brez modrčka ne bi smele v javnost, razen redkih izjem, ko so res popolne kot iz revije. Medtem ko so majice z globokim izrezom lepše na večjih prsih. Vsake imajo svoje prednosti in slabosti. Če mene vprašaš, je lepše videt malenkost premajhne, kot pa mal prevelike.

Imam eno uprasanje :Ali je normalno da med plavanjem in ko me zebe prsi oz. bradadvice zamrznejo no postanejo trde . Ali je s tem kaj narobe?

Če prsi zebe postanejo bradavice bolj trde to je normalno. Toda, da moram tlačiti v modrc nogavice in v njegovo notranjost šivati teniške žoge, ker bi bil drugače prazen pa ni normalno.

Joj, lepo so nam vtepli v glavo, kakšni bi morali izgledati.
Ne se sekirat, vsak človek je unikaten in sama sreča, da nismo vsi enaki med seboj.

Lepota izhaja iz notranjosti. Ko boš sprejela svoje telo takšno, kakršno je, boš izžarevala notranjo energijo, ki bolj pritegne ljudi kot telesni ideal, ki, seveda, ne obstaja. :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close