Skoraj bruhnu
Dragi moji, prekršil sem lastno pravilo. Meso je šibko. Po osmih letih sem spet fukal. Pa ne ravno po lastni volji. Bolj po sili razmer. Vrtim si film nazaj, pa mi sploh ni najbolj jasno, kako sva padla skupaj v debato v bifeju. Ona okajena, jaz nažgan, gobezdanja o družinskih problemih, nekaj cmerjenja z njene strani …
“A greš k meni domov še nekaj spit?”
“Ne, moram iti domov.”
“OK.”
“Kaj OK?”
“Jah, moraš iti domov …”
“Bi me spremil na avtobus.”
“Prav.”
Medtem, ko sem jo spremljal na avtobus, sva pristala pri meni. Flaša refoška na mizo in opa cupa. Medtem ko je govorila, kako moškim v življenju ne zaupa več, se je z nogami dotikala mojih. Ni ji bilo odvač, ko sem jo poljubil na lice. Tudi poljub na usta je dobro prenesla. Potem sem pa kasiral njen jezik v svojo gofljo …
“Ne, ne, ugasni luč, prosim.”
“Zakaj?”
“Nočem, da me vidiš tako …”
“Ma, jebeš to.”
“Prosim …”
Ženski kompleksi zaradi kilogramov, jebiga. Ugasnil sem luč, slekla sva se do spodnjega perila, ko sem se odpravil scat na sekret. Zazaj grede sem se ustavil pred vrati sobe.
“Kaj počneš, stari moj? Pri teh letih boš izigraval te finte ..? Mah, kar je, zdaj je. To ne bo ravno fuk. Ne gre za klasično spolnost. Gre za pomoč človeku v stiski. Tako moraš na to gledat, tastar. Saj je kar simpatična. .. Pa razočarana v življenju … Ne moreš zdaj pizde stisnit … Pripeljal si jo domov na drink, izpadlo je več od tega, zdaj pa stisni zobe in ji polepšaj trenutke življenja …Bodi karakter, ne seronja. Dec mora včasih narediti tisto, kar je prav, četudi ne gre vse po idealih. Kar se mora se mora …”
Komad samo za mojo fiško.
Glede na to, da si bil nažgan že v kafiću , pa da je potem padla še flaša refoška, sem se že ustrašila, da je bo do tega prišlo… Sedem let, da se spucaš, baje, no, saj bo, vmes boš pa še parkrat z alkoholom razkužil, pa bo…
Nisem prepričan, kdo je komu stal ob strani. :))
Sem ti že rekel, da za pravljice pisat nisi, za vroče zgdobe pa še manj. 😉
Že eno leto, da nisi, je dolgaaaaa…hehehe….:)))[/quote]
Slabo bereš! Meni bi se zmešalo, če ne bi eno leto. Sem malo razmišljala za nazaj in zato sem napisala, da ne vem, če je kdaj sploh bilo, da ne bi eno leto.[/quote]
Kako bi te šele prenašali tisti okol tebe eno suho leto….
Domišljam si, da bi bilo res nevzdržno :)))
Slabo bereš! Meni bi se zmešalo, če ne bi eno leto. Sem malo razmišljala za nazaj in zato sem napisala, da ne vem, če je kdaj sploh bilo, da ne bi eno leto.[/quote]
Kako bi te šele prenašali tisti okol tebe eno suho leto….
Domišljam si, da bi bilo res nevzdržno :)))[/quote]
No no:). Da si nauš kej naredu:).
Ti si ugasnil luč, zaradi njenih kompleksov, kaj pa tvoja luč pravi ob dnevu, brez refoška? Kjer zaradi slednjega najdeš celo vsa opravičila v življenju. Pa še svet je takrat bojda lepši. Kot pravite. Zamiži še, ko pride vmes še tretji – ponavadi tarnajo, da nič ne plačajo, ko gredo. In ni prebirati v smer, “kar se mora, se mora”.
Drgač, ko si trezen, mižiš, ker se mora?
Forum je zaprt za komentiranje.