Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Skok v neznano

Skok v neznano

Kaj je mišljeno pod besedo urejen?
Moški pogosto govorijo zase, da so urejeni, no kar veliko jih to poudarja. Kakšen je torej urejen in kakšen neurejen moški?[/quote]

Nč bat, neurejenih moških je zelo malo. Si se ti kdaj zamislila kako urejene bi bile ženske v zrelih letih brez farbanja, pudrov in ostale navlake…. zna biti, da bi bila depra, ko se bi zjutraj zbudil ob njej.

Kaj je mišljeno pod besedo urejen?
Moški pogosto govorijo zase, da so urejeni, no kar veliko jih to poudarja. Kakšen je torej urejen in kakšen neurejen moški?[/quote]

Nč bat, neurejenih moških je zelo malo. Si se ti kdaj zamislila kako urejene bi bile ženske v zrelih letih brez farbanja, pudrov in ostale navlake…. zna biti, da bi bila depra, ko se bi zjutraj zbudil ob njej.[/quote]

Ob mnogih nadebudnih mladcih tukaj gor imam občutek, da so vsi kot iz pocukrane ameriške nadaljevanke: mladi, ravno prav zagoreli, širokih ramen, mišičasti, bleščečih in poravnanih zob, modrih oči in gostih, svetlih las, z lepo gladko kožo, izbrano oblečeni in z novimi kabrioleti, ki so si jih kupili za diplomo oz. prvo plačo, in so nasledili terenca, ki so ga od staršev dobili za maturo.
Njihove ženske se seveda zjutraj zbudijo s popolnim make-upom in nikoli nimajo mozolja.

Klepetulja, preveč gledaš limonade. Boljši so športni programi.

Nč bat, neurejenih moških je zelo malo. Si se ti kdaj zamislila kako urejene bi bile ženske v zrelih letih brez farbanja, pudrov in ostale navlake…. zna biti, da bi bila depra, ko se bi zjutraj zbudil ob njej.[/quote]

Ob mnogih nadebudnih mladcih tukaj gor imam občutek, da so vsi kot iz pocukrane ameriške nadaljevanke: mladi, ravno prav zagoreli, širokih ramen, mišičasti, bleščečih in poravnanih zob, modrih oči in gostih, svetlih las, z lepo gladko kožo, izbrano oblečeni in z novimi kabrioleti, ki so si jih kupili za diplomo oz. prvo plačo, in so nasledili terenca, ki so ga od staršev dobili za maturo.
Njihove ženske se seveda zjutraj zbudijo s popolnim make-upom in nikoli nimajo mozolja.[/quote]

Jap, klepetulja, točno tako je. Nobene napake nima nihče. Dokler ne stopi pred tebe. Če sploh.

Jaz te bom kar čakala ob 18:00 pri vhodu v slaščičarno Pohorka.

Jaz te bom kar čakala ob 18:00 pri vhodu v slaščičarno Pohorka.[/quote]

Odlična izbira. Sladica za začetek. Fantastično.

Ne samo to. Zbudijo se celo brez make upa in še vedno brez mozoljev. Si moreš mislit ? 😀

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Za vse, ki jih zanima, tu je prva lokacija. Na njej je list s številko. Katera jo prva najde, naj mi jo sporoči preko zasebnega sporočila, da dobi naslednjo lokacijo.

Kak bo pa vedla, da je prva, da ti jo potem lahko sporoči? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če upošteva dodatni stavek na njem, potem bo vedela. Če ne, potem bo prva pač tista, od katere bom najprej prejel zasebno sporočilo. Enostavno,

Tole postaja zanimivo, a lahko še jaz sodelujem, čeprav nisem ženska 🙂
pis plis plis

@Antica

Registriraj se, da se lahko dogovoriva po ZS.

Jaz te bom kar čakala ob 18:00 pri vhodu v slaščičarno Pohorka.[/quote]
a to je tako kot v LJ na Prešercu … “dvojka” ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close