Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style škodljivost krem

škodljivost krem

Jaz jo sploh ne uporabljam…imam mastno kožo in tako si zvečer kožo očistim z mandeljnovim oljem in vodo, zjutraj samo z vodo. Šmink minimalno. Samo usta in okrog oči, pa ta velike mozolje-če so, napudram.
Kožo imam mnogo lepšo kot takrat ko sem uporablljala kremo, ki mi itak nobena ni ustrezala.

Imajo celo vrsto krem in gotovo bi našla kaj sebi primernega. Je pa to vrhunska kozmetika, ki po moje ne vsebuje škodljivih snovi. Se pa čisto lahko zgodi, da ti nebi odgovarjala, saj je vsaka koža drugačna. Jaz sem imela pri skoraj 40. letih obupno kožo. Mastno z velikimi porami in mozolji na bradi. Preizkusila sem vse mogoče in edino ta mi odgovarja. Po dveh letih je moja koža zares izboljšana.

Živi in pusti živeti

Se opravičujem zaradi pripombe, ampak mastno kožo čistiš z oljem ? Tudi jaz imam mastno in na olje še pomisliti ne smem. Uporabljam gel ali pa peno.

Živi in pusti živeti

Hvala lepa bom probala dobiti kakšen testerček sprva, če bodo hoteli dati-:) oziroma se bom pozanimala!

nivea1 – večino zgoraj navedenih izdelkov dobim ali v DM, ali v trgovinah z zdarvo prehrano (npr. Ajda na glavnem trgu v MB), nekaj imajo tudi v Sanolaborju, nekaj pa v BioEco, tudi na glavnem trgu (MB)!

Preberite o arganovem olju, ko bo objavljen na tem forumu!

Nivea, Balea še kako testirata na živalih! Tule je beli seznam (podjetja, ki ne testirajo na živalih): http://www.ljudmila.org/merc/ljudjeza/poskusi/bela-lista.html

Zadnje čase imajo kar dobro ponudbo naravne kozmetike tudi pri najboljšem sosedu, recimo Natyr ali Mantra.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close