Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka škatlice za pecivo

škatlice za pecivo

Jooj te škatlice, me prav ob živce spravljajo!!! Sem brala mal starejša sporočila, pa nič pametnega! Jaz bi rabila take čisto majhne škatlice, za 20-25dag, pa povsod ponujajo le take za 0.5kg. Jih je katera že kje videla???
Meni je to itak čisto mimo, a moram pustiti tudi mami kakšno veselje 😉 Upam, da jih čim prej najdem!

tako malih še nisem videla, žal. midva sva imela te od jamnika za 0.5 kg (cena nekaj čez 30 sit/ kom), not smo dali dva kosa različne potice, en kos šarklja, eno breskvico, en išler in nekaj piškotov.

Kje sta jih pa dobila tako poceni???

Poglej na interetno stran: http://www.jamnik.si

Jaz sem jih naročila preko telefona , pošljejo po pošti za 60 škatlic bele barve in z bež rožicami-bile so za 1 kg , sem plačala okoli 4000 sit.

Bili so najceneje, če greš v poročni salon kupit takšne stanejo 170 sit komad.

Pozdravček

mala

a… mene zanima, kje jih dobim za 30 sit za škatlo??

saj ti je odgovorila, da pri Jamniku!!!

lp
meri

kupila sem jih pri jamniku kot mala; za 50 malih škatel (o,5kg) in 10 večjih po 1kg sem skupaj s poštnino vred plačala 3.600 sit

Ce si iz okolice LJ., se jih dobi v Zalogu. Tam jih prav izdelujejo in si jih sam izberes. Cene se pa ne spomnim.

Mi smo kupili ovalne škatle in so bile ravne prav velike.

LP!

ja, ampak pozor – v zalogu so plastične; pri jamniku je pa kartonaža – odvisno, kakšne hočete

Hvala vsem, sem obupala in naročila kartonaste za 0.5 kg pri Jamniku! So vsaj prijazni in brez kompliciranja ti jih pošljejo po pošti, kar pri vsem tem letanju kar velik pomeni 🙂
Srečno vsem!

Napisali ste, da ste v Zalogu dobili ovalne škatle za piškote. Zanima me, če so plastične in naslov izdelovalca.
Hvala in lep pozdrav!

Pozdravljena!

Ce ti je kaj v pomoc, jaz sem plasticne, ovalne dobila pri Laborplastu v Novi Gorici. Lahko jih tudi narocis in ti jih dostavijo. Poglej kar na njihovo spletno stran

Jamnik je super podjetje, super zaposleni…..tko da če rabte kartonske škatle se obnite na njih….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close