Škatla za piškote
Oj!
Kartonske v bež, svetlo modri in svetlo roza barvi, gramaže 250 gr., dobiš v “Poročnem kotičku ” na Dolenjski cesti v Ljubljani!
Cena take škatle je 190 sit.
Imajo pa tudi 750 gramske, v barvi kartona, vendar za moje pojme dosti manj lepe in neprimerne za piškotke, pecivo, ki ga podariš svatom ob odhodu.
Sem spraševala tudi v Črnučah na Brnčičevi, v trgovini “Pekarne Vrhnika”, pa ravno te dimenzije ne izdeluje več dobavitelj, tako, da jih tam preverjeno nimajo več.
Jaz vem le za Poročni kotiček, lahko pa jih tudi pokličeš in jih naročiš.
Lepe priprave in lahko noč.
ART GRAFIKA, v Volčah pri Tolminu
Sem jih poklicala, so mi poslali dve različni barvi po pošti, da sem pogledala, če mi odgovarja, potem pa sem jih naročila
so dostavili na dom, sem plačala, ni bilo nič treba k njim hoditi
Sem takrat tudi v poročnem kotičku spraševala in vem, da je bila cena nižja kot v poročnem kotičku, čeprav ne vem koliko je bil komad.
Lp Urša
Vsem hvala za odgovore!!
Poklicala sem podjetje Jamnik. Imajo škatle za pecivo (približno pol kilograma).
Škatle so kartonaste z bež podlago, na tej podlagi so rože (tako mi je razložila gospa po telefonu). Škatle imajo zgoraj ročko, da jih lažje neseš. Ena taka škatla stane 31 tolarjev (to je cena brez DDV-ja).
Še v tem tednu bom šla pogledat. So pa v Zg. Pirničah.
Vam poročam!
papa
mi2 sv aful lepe cartkane dobila v Pirničah -Jamnik,…ampak pazi pri papirnatih škatlah, da boš dala predno daš noter pecivo folijo čez cel notranji del, ker nam se je zgodilo, da je potem od keksov udarila vlaga navzven in so bile proti jutru škatle že lisaste od maščobe in vlage,….:((( zal tega nisem pričakovala, zato tukaj opozarjam vse naj to pazijo pri kartonastih škatlah
Pa še ena stvar je pri kartonastih škatlah…
pecivo se hitreje suši v njih kot plastičnih. Saj za suhe kekse je vseeno, kakšna potica ali pa biskvitno pecivo pa naslednji dan ni ravno okusno!
Tudi meni so bile lepše kartonaste škatle, vendar sem nazadnje izbrala plastične, katere sem dodatno okrasila, tako da so bile v istem stilu kot vabila in zahvale.
Forum je zaprt za komentiranje.