Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika skandinavski kruh

skandinavski kruh

V kateri trgovini se da kupiti skandinavski kruh (saj je to tisti kruh, ki je vakumsko pakiran in ima podaljšano dobo trajanja in seveda je črn).

Hvala za pomoč.

Mojca

Če mislim pravega, jih imaš v Hofru več vrst.

Ja, v Hoferju imajo finskega, sicer pa tudi v Ikeini Food Store, če si kje naokrog.

V vseh trgovina, tudi DM npr.

jaz ga jem že zelo dolgo časa, pa ti povem, da mi je od Hoferja splesnil po 3 dneh. Mogoče zgolj naključje. V DM so najboljši, vsaj meni.

Kimzi, kako dolgo pa ima kruh dobo trajanja?

Namreč sinu so odkrili sladkorno bolezen in ker odhajamo na dopust v Egipt, moram kruh vzeti s seboj za 14 dni.

Je to sploh možno?

Mojca

Eni, ki se dobijo tudi pri najboljšem sosedu na policah z zdravo hrano imajo ful dolg rok trajanja 2-3 mesece, dokler jih ne odpreš, potem pa zelo hitro gredo. Ampak to so res taki bolj na “pumpernickel” narejeni zrnati kruhi. Pa Spar jih ima tudi gotovo, ta iz Hoferja je bolj sveža varianta, res zdrži tam nekje 3-4 dni, v hladilniku kak dan dlje in je dejansko podobna kruhu.
One prve najdeš, kot že rečeno na policah z zdravo hrano, so take v polivinil vakumsko zapakirane kocke, kruh je že narezan na rezine. Zadeva je trda, zrnata, nič mehka ali rahla. Mogoče bo bolje če vzameš kake suhe variante ala Wasa rezine ali naš Crispy. Te so tudi zelo trajne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close