Najdi forum

SIWA-EGIPT

mene pa zanima, ali je bila katera punca sama v oazi SIWI v Egiptu; predvsem če niso domačini preveč moteči??

tina napisal:

> predvsem če niso domačini preveč moteči??

Svašta….
domačine v rezervate da bo za turiste prostor….
Tina ostani doma.

A sem te prav razumela: skrbi te, da bi te domačini nadlegovali oz mislil da si ena od lahkih žensk z Z???

Sama sicer nisem bla v Siwi, sem pa bla drugod po Egiptu in morm rečt, da me je prijaznost in gostoljubnost teh ljudi prou očarala. Res je folk zlo prjazn, trudjo se pomagat na vsak način,…. kej tazga v Sloveniji ne doživiš. Najde se pa kdo, ki te hoče mal okrog prnest- mislm predvsem glede cene kakšne storitve, ampak to so samo tisti, ki majo opravka s turizmom. Take izkušnj mam js z egipčani drugod, ne verjamem pa da bi bli prebivalci Siwe tok zlo drugačni. lp

Ola!

V Siwi sem bila in ni nič drugačna od ostalih krajev v Egiptu. Že dolgo ni več tista nedotaknjena oaza… Če z domačini nočeš nič, ti ne bo nič. Če pa kaj “nakažeš”, bodo z veseljem priskočili.
Res je odvisno od tebe. So pa na splošno NAJBOLJ prijazni ljudje – naj te ne skrbi.

Lubica draga, če bi pač rada sexala je Siwa kot nalašč ustvarjena zate.

Dilema je samo, da si napačno postavila vprašanje.

Da, pojdi sama, in zvečer se veliko sprehajaj, mogoče kak individualni izlet v puščavo, ogled astroloških teles ipd…

🙂 Heh.. 🙂

Siwa je eden od najbolj zanimivih krajev

v Egiptu. Tudi domačini so nevsiljivi.

Seveda pa so mi bili najbolj všeč

topli vrelci vode v okolici vasi.

LP!

Š3tof

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close