Šivilija…
… po dolgih letih sem se spet odločila, da začnem nostiti krila. Ker imam ozek pas in sem kar široka čez rit (boke, konfekcijska številka 38) mi trgovinska krila ne sedejo, zato bi rabila eno dobro (tudi cenovno ugodno) šivilijo, ki je mojstrica na tem področju. Zaželjeno bi bilo, da ima tudi kaj blaga na zalogi, ker blago še kupiti ne znam.
Če katera kakšno pozna v Ljubljani ali okolici naj pošlje njen kontakt.
Kakšen pa so kaj cene kril do kolen?
V kateri trgovini pa ve kupujete krila?
lep dan!
Jaz sem po poklicu šivilja, vendar blaga nimam doma na zalogi. Imam samo kake kose ki mi ostajajo po šivanju. Če se boš napotila v trgovino z blagom povej kaj rabiš in tam ti bodo najbolj znale svetovati o materialu in količini blaga glede na kroj in tvoje želje.
Cene so pa različne, odvisno od zahtevnosti krojev, ali je podloženo krilo ali ne,…so pa večinoma od 20, 25 eur naprej. Malo pobrskaj po netu.
Če te še kaj zanima pa me lahko kontaktiraš na darya@mail386.com
Za blago svetujem:
– Kilometer (BTC),
– Firence (City Park)
– Elegance (Nazorjeva Lj.)
– Kroj (Ciril-Metodov trg)
– Svet tkanin (Rudnik, blizu Supernove).
Cene so pa v Kroju ponavadi visoke, drugod pa več ali manj podobne. V vseh glede blaga svetujejo prodajalke in so kar v redu, samo pri meni npr ne upoštevajo dejstva, da sem zelo velika in mi velikorat hočejo dati premalo blaga. Tako da se splača prositi, naj te pomerijo.
SE pa včasih bolj splača kupiti krilo, ki je v pasu pač preširoko, in ga dati v ožanje šivilji. Vse skupaj ni ceneje, je pa gotovo laže kupiti že narejeno krilo, še posebej, ker se potem ni treba loviti z blagom. Kljub temu, da je sedaj odlična izbria blaga, moram reči, da še vedno nimajo takih materialov, kot reči, ki se prodajajo. Za krila bi jaz pogledala npr. v Zari, pa v Modiani, pa S. Oliver in Comma, mogoče tudi Street One in Promod.
Forum je zaprt za komentiranje.