Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sivi lasje, nič več barvanja

sivi lasje, nič več barvanja

Zdravo,

se katera izmed vas ne barva več in ima sive lase.

V osnovi sem rjavolaska, sedaj 3 leta blondinka – imam tako sive lase, da je blond edina barva, ki deluje kamuflažno oz. se ne vidi toliko pri 1 cm narastku.

Sedaj razmišljam, da bi se samo še postrigla na kratko in bila sivolaska. Po eni strani me mika, po drugi se mi vseeno zdi nekoliko prezgodaj.

Frizerka mi je predlagala kompromis; pramenčka.

Torej, je katera izmed vas že odkrita sivolaska, :-)))

oo men so pa sivi lasje toook lepi..sem mela prfokso za nemščino u srednji je imela sinje modre oči pa bele lase.. tok je bla lepa pa je bla že v letih. drgač moj fotr si je barval lase vse do 54 leta,zdaj je nehal in je čisto bel..pa mu bolj pašejo. bodi naravna brez pramen,meni je to fullllllllllllllll lepo :)) jst sm črnolaska,no rjavolaska pa sem hotla bit siva enkrat pa barva ni prjela.. blagor tebi res men je to lepo .))

___________________________________________________________ http://www.facebook.com/rednnammay ___________________________________________________________

…so čisto VSE videti precej starejše.

Še ene nisem videla,da bi jo siva barva polepšala.

Poznam akr nekaj sivolask, ene so čisto, druge s prameni. Pa se večina vseeno barva, ker jim naravna siva ni všeč. Kolegica je pa povsem naravna, pa je res tista siva malo čudna. Poskusi, pa boš videla. Za začetek si omisli krajše lase, pa blont pobarvaj, potem pa puščaj. Malo pramene, malo sivo, na koncu čisto sivo. Boš videla, kako boš zadovoljna.

Jaz imam 42 pa rjavo sive kratke lase z blond prameni. Odlično izgleda. Frizerka me noče pobarvat, ker se bo treba skoz barvat. Pramena pa so kamuflaža, enostavno odlično.

aha, takole bo, ja,
lase imam čisto kratke, mislim, da bo res treba najprej z varianto prameni poskusit, ker nekaj je če razmišljaš, kako bo, drugo je potlej, ko se v resnici vidiš s sivimi lasmi,

HVALA VSEM ZA HITRE ODGOVORE, Katarina

Siva vedno in vsakega postara.Mogoče si boš kljub temu všeč.

kolk so kamuflaža kot kričečo roza sredi puščave.

jaz sem 50 pa nimam sivih.Vsaj nekaj 🙂

moja sodelavka je pustila sive in zgleda kot bakica pri 38. Pa kaj če se boš mogla barvat? ne postaraj se pred časom.lp

Mah, sivi lasje načeloma postarajo vsakogar, ženske pa sploh vse, razen ko so že res v letih.
Jaz sem kar konkretno osivela že pri 30, pri 35 sem pa skor že čisto siva. Barvam se, a na temno, ker pač ne maram svetlih las. narastek je, pa me ne moti, je tam in kaj čem. In kamuflaža s parmeni …,prodajajo vam bučke, jaz opazim narastek tako pri blon, kot pri pramenih in pri črnih. Od blizu. od daleč pa tako ali tako večina ne vidi dobro ….

zelo podobno kot pri tebi, s tem da si pri 40tih nikakor še ne bi pustila sivih las 🙂

ojoj, groza me je sam da pomislim.

frizerka me pobarva na svetlo in pramene pa zgleda super

Jaz pa imam sosedo, ki ima sive lase. Take goste, močne – na kratko pristrižene. In je prav lepa. Si jo ne predstavljam, da bi se barvala.

Pa pred leti je delala na Banki mlada ženska – ona se je pa barvala na sivo. In imela dolge lase, spete v tako figo kot kifeljc. Bila je prava lepotica, res zanimiva in nekaj posebnega.

Mislim, da se moraš samo navadit. Uredit, poživit obraz in si top. Mogoče to kateri bolj paše (pa sploh ne ve) kot agresivne temne barve.

Slovenke smo udarjene na barvanje las! Panično se barvajo, itd. Pojdite malo v tujino, pravzaprav je dovolj, če si ogledate poleti tujke na morju – pa boste ugotovili, da je veliko sivolasih, tudi mlajših. In to zelo lepo znajo nositi.

Nekaterim pa lepi negovani sivi lasje lepo pašejo, poznam.
Poskusi, pa boš videla. Če ne bo v redu, se itak lahko spet pobarvaš.
Jaz imam temno rjave lase, kratke, sem pred kratkim namenoma opustila barvanje za par mesecev, da bi videla, koliko sivih las pravzaprav imam. Ni zgledalo v redu, res pa, da sivih ni prav veliko. Sem se spet pobarvala.
Imam pa 10 let več…

Poskusiš, pa vidiš. Sploh pri kratkih laseh lahko brez težav menjaš barve. Prameni so v redu za skrivanje posameznih sivih las ali sivih pramenov. Ko je sivega več, je pa večinoma treba narediti nekaj drugega. Naravno sivo je treba ponavadi malo popraviti, poživiti in jo znati nositi. Potem lahko izgleda super. Poznam pa nekaj žensk 70+ ali celo 80+, ki se redno barvajo v svojo naravno barvo, kot je bila pred sivo. So mi všeč in kljub letom ne izgledajo nič “babičasto”. Malo čudno pa mi delujejo rdeči ali pa zelo umetno blond na sivi podlagi.

Ampak… pramena… in celo pramenčka… Buh pomagi.

Nekako takole izgledajo sivolaske:
https://www.google.si/search?hl=sl&gs_rn=7&gs_ri=psy-ab&tok=CauTpoqhgKWwCAH8c_mICQ&cp=15&gs_id=1m&xhr=t&q=grey+hair+beauty&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.44442042,d.Yms&biw=1841&bih=991&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=FpxYUamiOIKutAaa_oCYDA#um=1&hl=sl&tbm=isch&sa=1&q=grey+hair+dye&oq=grey+hair+&gs_l=img.1.0.0i19l10.17012.17012.0.20091.1.1.0.0.0.0.62.62.1.1.0…0.0…1c.1.7.img.P0HRI4tpSg0&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.44442042,d.Yms&fp=22ebc0a777455704&biw=1841&bih=991

Nekako takole izgledajo sivolaske:
https://www.google.si/search?hl=sl&gs_rn=7&gs_ri=psy-ab&tok=CauTpoqhgKWwCAH8c_mICQ&cp=15&gs_id=1m&xhr=t&q=grey+hair+beauty&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.44442042,d.Yms&biw=1841&bih=991&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=FpxYUamiOIKutAaa_oCYDA#um=1&hl=sl&tbm=isch&sa=1&q=grey+hair+dye&oq=grey+hair+&gs_l=img.1.0.0i19l10.17012.17012.0.20091.1.1.0.0.0.0.62.62.1.1.0…0.0…1c.1.7.img.P0HRI4tpSg0&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.44442042,d.Yms&fp=22ebc0a777455704&biw=1841&bih=991%5B/quote%5D

Res lepo! In marsikateri bi bolj pasala naravna barva, kot ene, ki se barvajo na črno.

Samo tele sivolaske niti slučajno niso naravne, ampak vse po vrsti pobarvane. Naravna siva je redkokatera lepa, navadno tko mal na rmenkast potegne in prav nič privlačno ni videti.

Samo tele sivolaske niti slučajno niso naravne, ampak vse po vrsti pobarvane. Naravna siva je redkokatera lepa, navadno tko mal na rmenkast potegne in prav nič privlačno ni videti.[/quote]

Ja pol si pa daš en vijola preliv…. In res ne vem, zakaj se mamce tako upirajo sivim lasem (ooo kako so bile lepe naše babice), dedci pa vsi neki plešati, pa una prečka nad levim ušesom…:))))

Jaz sem pa zadnjič videla v BTC gospo z dvema najstniškima hčerama, ki je imela sive lase, pa precej mladosten obraz, tako da še ni bila med starejšimi.
Prav ozrla sem se za njo, ker je tako dobro izgledala.
Sivo moraš samo znat nosit.

Meni pa siva ni vsec, taka prava miska siva kot je vecina gor na tistem linku, ce pa imas prav bele, res prav bele, to je pa res lepo. Ce bom jaz bela pol bom pustila in se ne bom barvala, tisto sivo bi pa barvala. Pa tudi 40 letnica mi je se mal premlada za sivo, moje mnenje pac.
Se spomnim iz studentskih dni eno anglezinjo, kaj pa vem kok je bila stara, tam 50 bi rekla, taka drobna, prijazna, nasmejana in cist bele lase, bolj kratka frizurca, jaz vem, da mi je bila najlepsa zenska dalec naokoli. Sam to mores res znat nosit in tega ni sposobna vsaka.

Najprej tisti link. Prosim, brez zavajanja. Večina tako lepih in opevanih sivih las na mlajših je kar lepo pobarvanih (kar ja, je kao moderno zadnjin deset let tudi v sivo se barvat) in ta siva je daleč od naravne sive, ki zna bit zelo grda in te res postara. Čeprav določeni imajo pa lepo naravno sivo barvo, skorajda belo, bleščečo. In le ta je ok in le to bi nosila in tudi svetovala. Druga, temna, štrenasta siva pa … no go.

Zdaj pa. se lahko odločiš. Ali barvati v sivo ali barvati v xy odtenek. Barvanje bo v obeh primerih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close