Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sive lase se da naravno odpraviti, če vsaj 8 mesecev

Sive lase se da naravno odpraviti, če vsaj 8 mesecev

uživaš he so wu
http://www.vitanatur.si/index.php/za-hormonsko-ravnovesje/he-so-wu

Mislite, da res?
Oziroma poznate še kaj drugega naravnega kar bi povrnilo barvo las?

ti pa si eno dovolj staro govedo.

Nič ne prepreči sivenja las. Ko lasje nehajo proizvajati melanin postanejo lasje sivi, beli… in nič več ne prebudi melanina 😉

imam črno sive ( ali sivo črne 🙂 ) lase s prameni že od svojega 30 leta.
Nikoli nisem pomislila na barvanje ali karkoli kar bi mi “uničilo” moj izgled. Sem zadovoljna sama s seboj 🙂 taka kot sem, melirana.

Ja ker kitajska prijateljica to uporablja že od uf dolgo in ima pri 50 letih lase kot ogle. Še vedno je tisti pregovor vsaka roža pozdravi bolezen. Ampak ljudje nismo več v stiku z naravo in verjamemo kemiji in kvazi medijem. Oni pa vedo najbolje kaj je za nas dobro 🙂 Če ne bi človek verjel ne bi znanstveniki iskali gen za večno življenje.

saj ne moreš vedet da ima črne lase od tega… eni pač zelo pozno posivijo…

poleg tega si čisto sfalila pregovor 🙂
vsaka roža pozdravi bolezen?
haha, pol pa izvoli eno pelargonijo, pa na zdravje

Vem, ker mi daje veliko nasvetov. Pa oni itak drugače živijo imajo drugačno miselnost in to se odraža na vzven. Zahodnjaki smo izredno nezdravi ljudje in zelo pesimisti. Verjamemo nekaj parim novinarjem in medijem po svetu in to vzamemo za tako sveto resnico, da glava boli. Ko pa nekdo ponudi zdravljenje oz. pomoč preko narave ste pa že vsi v luftu to je nekaj najbolj strupenega. Po drugi strani bi pa radi “večno” živeli.

Če bi kaj pomagalo, kronane glave ne bi bile sive niti plešaste. Zato pamet v roke, denar pa v žep.

Upočasni oziroma povrne nazaj nekaj barve, preverjeno, uživanje svežih zelenjavno sadnih sokov.. to naj bi bila posledica vsebnosti klorofila..za kaj več pa bo treba pobrskat po netu 🙂

🙂 raje se vprašaj zakaj so vedno tako fit 🙂 drugače pa folk v letih se ponavadi res ne obremenjuje z barvo las, ponavadi kralji in kraljice pustijo naravi svojo pot……..če se tako radi bi zgledovali po njih……kaj to pomeni, da je samo raja padla na foro barvanih las…in narava je grda in slaba 🙂 in ja prav ti dam večinoma bogatašev si ne barva las niti bogatašinje..če že uporabljajo afriške naravne sestavine ali pa rastilo, ki je upisana v tem komentarju.

Če bi bilo to res, verjemi, da nihče na Kitajskem ne bi bilo siv, vsi bi bili črni do smrti ;)) In še huje – to bi bil najbolje prodajan izdelek proti sivenju las na svetu!
Pamet v roke, punca!

edino barvanje in reinkarnacija v mladenko mi pride na misel.

Enim siva barva ne paše najboljše ali pa je ne znajo nositi. V takem primeru pač pobarvaš, lahko tudi s kakim naravnim barvilom. Da bi postali “od znotraj” spet naravne barve pa nekako ne verjamem.

ghj, bi te prosila, če lahko prijateljico povprašaša, če kaj ve, kako si povrneš melanin v primeru razbarvanja kože (vitiligo). Jaz verjamem v naravo in sposobnost samozdravljenja telesa, le najti moraš ustrezen “recept” zase.

Jaz sem jemala he shou wu kakšno leto in pol, preden so mi lasje spet potemneli. Še vedno sem se morala barvati, ampak učinek je bil – to se je dobro videlo na senceh, kjer so bili lasje prej popolnoma beli, čez dve leti pa bolj temni kot svetli. Moja prijateljica je imela enakomerno pomešane črne in sive in čez dve leti ji je ostal samo še tu in tam kakšen siv. Ne vem, če deluje pri vseh, ampak moje izkušnje so dobre.

Moje izkušnje so dobre, po dveh letih jemanja heshowuja so bili lasje na mojih senceh bolj temni kot svetli, pa so bili prej čisto beli. Moja prijateljica, ki je imela enakomerno pomešane sive in črne, pa je imela čez dve leti samo še tu in tam kakšen siv las.

Preveri baker in cink, tudi na svetovnem spletišču.

Vpiši vitiligo walter last.

Je pa zelo drago pa bog vedi, kaj je noter, kak strup. A poznate koga, ki se mu je stanje popravilo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close