siva blond
Pozdravljeni,
imam kar veliko tezavo, moji lasje so rjavi z veliko rdečega pigmenta. Najprej sem pri svojem frizerju barvala na zlato, brez predhodnega svetljenja, kasneje sem prešla na platino blond s svetljenjem in toniranjem, vendar me je motil sivkast ton, ki je vlekel na zeleno. Zdaj pa sem prosila za malce temnejšo blond, in naredili so mi temno sivo barvo!! Ali res za mojo barvo las navadna blond barva,ki jo ima ogromno žensk, ni mogoča? Prosim za vaš nasvet, k svojemu frizerju pa zagotovo ne grem več.
Hvala in uspešno delo vam želim še naprej!
Dalida pozdravljeni.
Vaš frizer vam las ni pravilno toniral tudi izbira barve, ko ste zaprosila za temnješi odtenek, ni bila prava. Nanašal vam je zelo hladne odtenke, ki radi izpadejo zelenkasto.
Če želite toplejšo medeno blond bo lase potrebno tonirati z toplimi odtenki, če želite platino pa bo potrebno obstoječi ton razbarvati.
V kolikor vam Ljubljana ni predalč vas vabim, da se oglasite na posvet.
Lp
Naya
Še enkrat pozdravljeni,
prosim še za en nasvet, ker si eksperimentiranja pri frizerju zaenkrat enostavno ne morem spet privoščiti. Trenutno imam namreč nekako svetlo sive lase, zanima pa me, ali bi si jih lahko pobarvala z barvo iz drogerije, s katero sem se nekoč že barvala in imela kar lepo medeno blond. Ali bi taka barva prijela? Če bo narastek malo bolj zlat, me ne bo motilo. Ko spravim barvo malce k sebi, šele takrat bom spet prešla na barvanje narastka pri frizerju.
Prosim še enkrat za vaš nasvet in vas lepo pozdravljam!
Forum je zaprt za komentiranje.