Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Sitges Španija – je kdo bil?

Sitges Španija – je kdo bil?

Malo brskam po netu, ker ne vem kam bi šli letos na dopust. Pa sem našla mestece Sitges (35 km južno od Barcelone).

Izgleda mi zelo zanimivo, pa me zanima če ima katera kakšne podake iz prve roke? Gre pa za hotela Terramar in Sunway playa golf.

Hvala!

bila sem tam pred 7 leti. sicer samo 2 dni, ker sem šla na Portugalsko, pa je bil Sitges ob poti. bila sem v hotelu La Santa maria. super hotel, bolj starinski stil, odličen zajtrk na vrtu pred hotelom.

spomnim se tudi, da je tam ena odlična restavracija (ime sem žal pozabila).
mestece je res simpatično, barcelona je tako blizu, da greš večkrat lahko tja. za plaže in morje pa ti težko kaj rečem, saj sem bila tam maja, ki je bil tisto leto presenetljivo hladen.

Uau, super, ful sem navdušena. Hvala ti za tele info. V tej agenciji imajo samo ta dva hotela s 4*, sem jim pa poslala mail, če si lahko iberem svojega.
Mislim, da smo se tokrat končno približali naši počitniški destinaciji.
Ful vesela:)
Bistvo mi je pa Barcelona, da je blizu, da gremo lahko tja z vlakom, da vozi samo 20 minut. Superca!

meni se je tudi dopadel ta kraj, pa so vsi hoteli prek palme predragi za nas ali pa imajo kakšno drugo “pomanjkljivoss”. drugače bi si tudi mi izbrali sitges namesto ste.susanne.

Tudi jaz sem bil pred leti, marca.
Mestece se mi je dopadlo, veliko lokalov (pa ne glasnih),..
V njem je postaja, tako da lahko greš z vlakom do Barcelone (akvarij, znamenitosti,…). Plaže so nekaj povprečnega.
Meni je bilo takrat krasno (toplo, v redu ljudje), vendar, razvajen od hrvaške obale (išče se prod pa senca pa take scene) ne bi šel tja na dopust. Nekaj dni maja, junija ali septembra pa… kdo ve, bo bom velik :).

Hotela se ne spomnim, mislim, da je bil del ene verige, in še danes se spomnim, da v sobi in tudi sicer v hotelu nisem našel niti ene napake. …Melia Gran?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close