Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sita sem najema, rada bi se vrnila k partnerju

Sita sem najema, rada bi se vrnila k partnerju

Partner te je pa kar pustil samo, da greš? Zakaj ni šel s tabo?

Odgovor na objavo uporabnika
Snežinka985, 18.08.2025 ob 09:14

Partner te je pa kar pustil samo, da greš? Zakaj ni šel s tabo?

Ker ima mami raje kot mene, najbrž…

Sočustvujem s tabo in te ne želim napadati. Če si karkoli vlagala v nepremičnino in imaš za to dokaze (to je ključno), potem imaš gotovo neke zahtevke. Ne vem, kako to, da jih še nisi uveljavljala. Mogoče zato, ker nisi hotela spora, saj si upala, da se bo zadeva ugodno rešila po mirni poti. Ampak to traja že več let. Mogoče je čas, da pogoltneš grenko pilulo in si priznaš, da te je partner v resnici bolj kot ne nogiral. Iztoži, kar je tvojega, nalij si čistega vina in se postavi na svoje noge. Bolj ko boš odlašala, težje bo. Se ti zdi realno pričakovati, da ko tašče več ne bo, boš lahko kar prikorakala nazaj in živela tako kot prej? Meni se zdi, da vse kaže, da ne bo tako. Bolje je, da to spoznaš prej kot pa prepozno.

Odgovor na objavo uporabnika
adf890a7dfgzafd, 18.08.2025 ob 11:02

Sočustvujem s tabo in te ne želim napadati. Če si karkoli vlagala v nepremičnino in imaš za to dokaze (to je ključno), potem imaš gotovo neke zahtevke. Ne vem, kako to, da jih še nisi uveljavljala. Mogoče zato, ker nisi hotela spora, saj si upala, da se bo zadeva ugodno rešila po mirni poti. Ampak to traja že več let. Mogoče je čas, da pogoltneš grenko pilulo in si priznaš, da te je partner v resnici bolj kot ne nogiral. Iztoži, kar je tvojega, nalij si čistega vina in se postavi na svoje noge. Bolj ko boš odlašala, težje bo. Se ti zdi realno pričakovati, da ko tašče več ne bo, boš lahko kar prikorakala nazaj in živela tako kot prej? Meni se zdi, da vse kaže, da ne bo tako. Bolje je, da to spoznaš prej kot pa prepozno.

Hvala za streznitev, drži kar si napisala, žal.

Ma daj. Te zgodbice ??☺️☺️☺️

Sicer pa odvetnik. Ampak, a boš?

kaj si ji nardila da te je bestica fuknala vn..

daj partnerju mal vetra. zacni se mu odmikat. rihtat se zacni. hod na kavice itd. sej ves kaj mislim.

ce te ma rad, bo opazil da neki ne stima.

pol pa pogovor brez da omenjas da je mamo zbral itd.

ti mu sam povej da resno razmisljas da gres svojo pot. nivc ne omenjaj hise ne isci krivca. sam pac rabis dobr razmislit in da rabis cas zase.

pol k se ne bota vidla in slisala pa moli boga da kaj nardi. ker ce ne bo. ga pa res pust. da l9hk se kerga spoznas. dedov kok ces pri 50 so vsi zen navelican in so lahkek ulov. ce znas kolkckej razmisljat naprej.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close