Sita sem ga
Sita sem svojega deca. Z njim ni nič več nič že dolgo. Od tega, da sem mu in otrok zadnja briga na svetu, do tega da si za naju nikoli ne vzame časa, z nama kam gre, niti samo z mano, da seksa z njim praktično ni, da doma ne naredi nič in mu je vse samoumevno, da je zavaljen in len in da ne naštevam naprej. Sem na tem, da ga steram u tri pm ter si poiščem nekoga, ki me bo vreden. Sita sem ga in njegovega arogantnega obnašanja. Torej, kaj ste storili tisti, ki ste bili v isti situaciji? Hvala za odgovore in lep pozdrav!
In kaj misliš, da te čaka tam zunaj? Princ na belem konju, ki ne bo tak kot tvoj dedc? Pozabi. Samo še slabši, ki te bo tretiral kot “second hand” robo, ki je itak zanič, saj če bi bila za kaj, bi ostala z možem ane? Očital ti bo, da si itak k.urba, ki išče novega t… ker se je starega naveličala, ne bo hotel slišati za tvoje otroke ali imel razumevanje ko boš želela biti z njimi ipd. Veš koliko takih ženskih zgodb poznam. Vse so upale in sanjale, na koncu pa šle iz dežja pod kap.
Se ne bi ti raje malo s seboj ukvarjala zdaj? Tako…lagano…si vzela čas za osebni razvoj? Ustvarila kaj? Se naučila nekaj novega? Poiskala nov hobi? Z otrokom šla v naravo se igrat gusarje? Kdaj sta nazadnje šotor postavila v dnevni iz rjuh, prebrala knjigo skupaj z ročno svetilko? Si že kdaj jahala konja? Driftala po snegu? Streljala s pištolo? Gledala sončni vzhod na 2000m? Plavala z delfini? Se potapljala? Supala? Plezala po steni? Napisala pismo s peresom in se naučila kaligrafije? Nemško govoriš? Kdaj si nazadnje plesala na dežju? Naredila angelčka v snegu? Posadila drevo? Pozvonila na vrata in zbežala? Napisala v pesek na obali LJUBIM TE in srčka okoli? Vrgla kamen v reko na žabico z več kot 3 poskoki? Premagala nekoga v biljardu, remiju ali človek fackking ne jezi se? 😀 Do jutri se ne bi ustavila pisati……. pa mislim,.da je moj point jasen. Imaš EN LAJF. Zakaj za vraga ne tečeš svojim sanjam naproti kot po vroči mivki in se ne vržeš v morje in valove in uživaš v trenutku?!
Lahko pa še naprej zgubljaš čas z ukvarjanjem z nedoraslim odraslim in v iskanju “boljše polovice”. Good luck with that…😏
In kaj misliš, da te čaka tam zunaj? Princ na belem konju, ki ne bo tak kot tvoj dedc? Pozabi. Samo še slabši, ki te bo tretiral kot “second hand” robo, ki je itak zanič, saj če bi bila za kaj, bi ostala z možem ane? Očital ti bo, da si itak k.urba, ki išče novega t… ker se je starega naveličala, ne bo hotel slišati za tvoje otroke ali imel razumevanje ko boš želela biti z njimi ipd. Veš koliko takih ženskih zgodb poznam. Vse so upale in sanjale, na koncu pa šle iz dežja pod kap.
Se ne bi ti raje malo s seboj ukvarjala zdaj? Tako…lagano…si vzela čas za osebni razvoj? Ustvarila kaj? Se naučila nekaj novega? Poiskala nov hobi? Z otrokom šla v naravo se igrat gusarje? Kdaj sta nazadnje šotor postavila v dnevni iz rjuh, prebrala knjigo skupaj z ročno svetilko? Si že kdaj jahala konja? Driftala po snegu? Streljala s pištolo? Gledala sončni vzhod na 2000m? Plavala z delfini? Se potapljala? Supala? Plezala po steni? Napisala pismo s peresom in se naučila kaligrafije? Nemško govoriš? Kdaj si nazadnje plesala na dežju? Naredila angelčka v snegu? Posadila drevo? Pozvonila na vrata in zbežala? Napisala v pesek na obali LJUBIM TE in srčka okoli? Vrgla kamen v reko na žabico z več kot 3 poskoki? Premagala nekoga v biljardu, remiju ali človek fackking ne jezi se? 😀 Do jutri se ne bi ustavila pisati……. pa mislim,.da je moj point jasen. Imaš EN LAJF. Zakaj za vraga ne tečeš svojim sanjam naproti kot po vroči mivki in se ne vržeš v morje in valove in uživaš v trenutku?!
Lahko pa še naprej zgubljaš čas z ukvarjanjem z nedoraslim odraslim in v iskanju “boljše polovice”. Good luck with that…😏
[/quote]si pozabila na zaprtje občinskih mej:)))))))))
si pozabila na zaprtje občinskih mej:)))))))))
[/quote]
niti vesolje ni meja za nekatere 😉 odločite se kam spadate … med izjeme ali tiste zaprte med 4 stene.. Če rečeš svoji dohtarci, da ga boš fentala, če ostaneš zaprta še en dan z njim, ti garant napiše dovolilnico 😀 hec hec.. ampak realno imaš več šans dobit konja za jahat v svoji občini kot sorodno dušo. Samo povem 😀
Točno takega cepca sem jaz pred pol leta nagnala. Ostala sem sama z malim otrokom, z nestabilno službo, a sem srečnejša kot kadarkoli prej. Čeprav je on vztrajal, da sem se takoj po faksu preselila k njemu, da sva naredila otroka, se je pri otrokovih 3 mesecih izkazalo. da mu je vse prej kaj druga, kot do otroka. Našel si je nov hobi, cele dneve je delal, potem so bili tu še prijatelji, midva pa nekje na predzadnjem mestu. Težko mu ga je bilo skopat, nahranit. Sem parkrat znorela, ni pomagalo, na koncu sem šla. Pojdi, veš da zmoreš, mame zmoremo vse. Ženske smo zelo močna bitja, a ko smo mame, smo nepremagljive.
oj,,,,javi se na fanpit23@gmail.com,,,,ajd
Slisi se kot da to pises o meni, nevem morda se motim ampak naj ti odgovorim. Ne prenesem te vec, pocutim se ujetega s teboj, zal mi je da imam otroka s teboj, ker vem da bom imel opravka s tabo celo zivljenje… Dušiš me…. enostavno ne cutim nic do tebe.
Ce si moja partnerica bos vedla, ce pa nisi je pa to zgolj naklucje.
Lp
Moj bivši je tudi z leti postal lenoba. Zanimalo ga je vse drugo, samo me tri ne. Stvari niso šle na bolje, ampak samo še na slabše, zato sva se odločila za ločitev. Mene je sčasoma minilo do njega in sem raje videla, da ga sploh ni doma. Leto po ločitvi sem spoznala super moškega in tako že osem let uživam srečo z drugim.
Ko je bil mladi, ti je verjetno bil kul, ker je bil taki frajer, vazic, in ti je to ustrezalo.. v resnici pa je bil en velki gnoj od gnoja vseh gnojev.
Kaki normalen in priden moski pa ti ziber ni privlacen, ker ti je dolgocasen.. in si bos dalje zato gnoja iskala.. ali pa te priden moski ne bo imel, ker si sama takak kak si.. dobro premisli, kak si imela svoje otrostvo s starsi..in ce je tvoj moz kot tvoj oce..
najlažje je reči da je nekdo drug cepec, pa znoreti, ga nagnati, se ločiti…
bežati.
od njega in od sebe.
glede na to imaš otroka z njim, bi bilo vredno se potruditi za zakon, se ti ne zdi?
ni naključje, da si z njim.
občutke, ki ti jih prebuja, torej: da ga ne briga zate, se ne potrudi zate, si ne vzame časa zate… sedi nekam v mir in vprašaj se, kdo v otroštvu se je tako vedel do tebe. njega si dobila, da ta bolečina pride na dan in se pozdravi.
sploh tam, kjer ljudje “znorijo” je to pokazatelj, da pod to jezo nekaj boli.
če je hudo, lahko ne boš zmogla sama, boš potrebovala pomoč psihologa, psihoterapevta, kakšne skupine mogoče… za začetek pa lahko prebereš Najino ljubezen ali Ljubiti z odprtimi očmi, da boš malo dobila vpogled kaj se odigrava v medosebnih odnosih.
potem boš na njega in na sebe gledala drugače.
vse ostalo kar so ti predlagali, je samo beg od sebe
in dodajanje še travmo ločitve otroku.
Jajaaa, 19.12.2020 ob 19:58
[/quote]si pozabila na zaprtje občinskih mej:)))))))))
Joj, a vi resno take bedarije počnete in imate to za dokaz, kako ste v življenju zadovoljni in uspešni? Bog se usmili… Sanja se vam ne o življenju in kaj v resnici šteje.
Forum je zaprt za komentiranje.