širjenje socialne mreže
Ker ni bilo bovlinga, zato me ni bilo na bovling.
Ti si se javil za organizatorja, ne jaz. Jaz sem organizirala že marsikaj drugega, za organizacijo bovlinga pa sem nisem odločila. Sploh pa ne bi hotela tebi v zelje skakat, ko si pa se ti javil za organizacijo :). Nihče te ni silil, sam si se javil, da boš organiziral, česar pa seveda potem nisi storil.
Brez skrbi, ne bom letala za tabo, samovšečni tipi mi niso všeč. Veš mi rovtarji nismo vajeni, da se moški izživljajo nad ženskami, ki ne znajo igrati tenisa. In še bolj me čudi, da tako rad kolesariš po mestnih ulicah in uživaš v vdhivanju izpušnih plinov. Na kolesu je to še toliko bolj učinkovito.
Upam, da najdeš žensko, ki bo prišla do tebe, da jo boš lahko porazil in se boš potem hvalil okrog kak junak si :).
Ti pa res ne izbiraš z žaljivkami a ne 🙂 Kako hudiča si pa mene lahko zamenjala za ljubljančana ???:) cccc 🙂 Dolga leta službovanja v Lj so se končno izplačala, yes ronko sem pa le pretental :))
Koliko vem tudi tebe ni bilo na bowling. Zakaj že?? Aja ker ni sistem potekal kot v vltecu a ne, ko smo se morali tlšici prijavit za udeležbo 🙂 Pa tudi, če ti organizacija ni bila všeč, bi lahko ti prevzela in organizirala kot se spodobi (po tvoje), no saj si ti želiš razširit socialno mrežo ne jaz 🙂
Ronka v življenju je treba sprejet dejstva in nastalo situacijo a ne. Mariborčani in Ljubljančani imamo dovolj veliko izbiro v samem mestu in okolici, tako da ni potrebe po vožnji v neke rovte 🙂
Zate pa ne vem ali imaš dovolj domačinov na voljo ali pa boš morala kakšno mestno srajco vzet :))[/quote]
Ne postavljaj mi vprašanj na katere ti ne znam odgovorit. To moraš vprašat tiste, ki obiskujejo rovte 🙂 Kaj vem mogoče so kranjske klobase cenejše pri vas kot v mestu 🙂
Mi je pa zanimivo kako so rovtarji proti mestom, potem pa vsi pridejo študirat v mesto oziroma se celo zaposlijo v mestu. Kaj ti si končala kako rovtarsko fakulteto ?
Aja ne točno koliko vem si študirala v LJ a ne 🙂 Se pravi, da si najmanj štiri leta migrirala ali pa živela v mestu. Me prav zanima, če si takrat tako jezik vrtela, bi te ljubljančanke kaj hitro po nagi riti 🙂
Ah ronka jaz sem idealen zate samo kaj, ko vem da imaš ti raje starejše, poročene, mamine sinke, no takšne kakršne pač spoznavaš 🙂 Saj veš podobni tiči skup letijo 🙂
Ah ja, kako ti obračaš besede.
Kje sem pa jaz imela kaj proti LJ ali MB? Pokaži mi. Ti imaš pa veliko povedat, če ostala območja, ki niso LJ ali MB.
Hja, dvomim, da kolesariš le po LJ ali MB in vdihavaš izpušne pline. Ali pač? Po mojem greš kaj ven iz LJ ali MB ali pa mogoče ves prosti čas preživiš v teh dveh mestih? Ostalo pa so po tvoje tako ali tako rovte? Zanimivo, da ti gre pa hrana pridelana v rovtah tako v slast.
Dragi Single, tebi pa res branje dela težave: jaz nisem poročena in nisem stara. Še manj pa sem mamin sinček, to pa sploh zelo težko, a ne?
Ne, vzvišeni tipčki mene ne zanimajo. Sploh pa ne taki, ki častijo samo LJ in MB z veseljem pa si v usta tlačijo hrano pridelano v rovtah.
Ti si kar najdi kakšno, da jo boš lahko premagoval v tenisu in se potem okrog hvalil 🙂 kak frajer si.Pa saj veš: organizator bovlinga si menda ti bil, zato pa je propadlo vse skupaj, ženske pa ne maramo tipov, ki veliko govorijo pa malo naredijo :). Aja, verjetno si se ustrašil, da bi te katera premagala pa ego tega ne bi preživel :).
Ne postavljaj mi vprašanj na katere ti ne znam odgovorit. To moraš vprašat tiste, ki obiskujejo rovte 🙂 Kaj vem mogoče so kranjske klobase cenejše pri vas kot v mestu 🙂
Mi je pa zanimivo kako so rovtarji proti mestom, potem pa vsi pridejo študirat v mesto oziroma se celo zaposlijo v mestu. Kaj ti si končala kako rovtarsko fakulteto ?
Aja ne točno koliko vem si študirala v LJ a ne 🙂 Se pravi, da si najmanj štiri leta migrirala ali pa živela v mestu. Me prav zanima, če si takrat tako jezik vrtela, bi te ljubljančanke kaj hitro po nagi riti 🙂
Ah ronka jaz sem idealen zate samo kaj, ko vem da imaš ti raje starejše, poročene, mamine sinke, no takšne kakršne pač spoznavaš 🙂 Saj veš podobni tiči skup letijo :)[/quote]
Odloči se zdaj, ali gre za opažanja, ali za to, kaj je tebi všeč.
Ko jaz opazujem družbo, ne opazujem samo pojavov, ki so meni všeč. Če s edelaš, d apojavov, ki tebi niso všeč, ni, so opažanja bolj kilava.[/quote]
Kakšna povezava obstaja med osebnim opažanjem in všečnostjo? Družbo oz. prijatelje pa si vsekakor izbiram po všečnosti pri obeh spolih. In seveda nikakor ne trdim, da so ženske kaj boljše od moških, če si to imel v mislih.
Po mojem imaš kar prav :), en poskočni rovtar ga je pognal :), zato je pa tako jezen na vse ne-LJ in ne-MB :).
Svež zrak dobro deluje tudi na možgane :).
Saj zato je Single33 single, ker mu je najbrž kak fant s pravo vaško gorjačo prevzel mestno dečvo, ko je obiskala rovte. 🙂 Pač svež zrak, manj zastrupljena hrana in gibanje delata svoje. Poglej si samo mene, do stropa skočim, če treba. haha :)))[/quote]
Drugače pa single33, če si ugotovil, da sem toliko in toliko let preživela v LJ oz. MB, potem bi moral tudi ugotoviti, da imam dovolj izkušenj s tem, kar ti želiš: da vse ženske pridejo do tebe v MB oz. LJ :). Samo sem ugotovila, da se s tipi, ki pričakujejo, da se bo ženska peljala do njih čez pol Slovenije, oni pa bodo doma počakali, nima smisla ukvarjat. Normalni moški bodo vsaj pol poti pripravljeni naredit.
p.s.: niso vse fakultete v LJ in MB, nekatere so tudi v rovtah 🙂
Saj zato je Single33 single, ker mu je najbrž kak fant s pravo vaško gorjačo prevzel mestno dečvo, ko je obiskala rovte. 🙂 Pač svež zrak, manj zastrupljena hrana in gibanje delata svoje. Poglej si samo mene, do stropa skočim, če treba. haha :)))[/quote][/quote]
Tako je, možgani so največja erogena cona, tako pravijo znanstveniki. 😀
Napisal si, da se ženske prej zresnijo.
S tem se pač ne strinjam. 25-letnice ga ravno tako bluzijo okoli, kot 25-letniki. Idi kdaj po Ljubljani zvečer. Pri ne tako zanermarljivem delu ženske populacije je “zresnenje” povezano s tem, da se počasi zaveda, da njena leta popularnosti počasi minevajo in da pravzaprav nima druge izbire, kot da se ustali.
In potem najdejo enega prijaznega in normalnega, ki mu prodajo zgodbo, kako so pri 30 “našle sebe” in kako niso imele sreče v življenju.
Napisal si, da se ženske prej zresnijo.
S tem se pač ne strinjam. 25-letnice ga ravno tako bluzijo okoli, kot 25-letniki. Idi kdaj po Ljubljani zvečer. Pri ne tako zanermarljivem delu ženske populacije je “zresnenje” povezano s tem, da se počasi zaveda, da njena leta popularnosti počasi minevajo in da pravzaprav nima druge izbire, kot da se ustali.
[/quote]
Obstajajo tudi 25 letnice, ki so resne, ki imajo cilje v življenju, ki imajo formalno in neformalno izobrazbo višjo kot ti pri svojih 32, posledično ne delajo prehitrih (torej napačnih ) zaključkov o lastnostih neke populacije, dalje so čusteveno stabilne, ne pa zagrenjene kot marsikateri moški, se pa mogoče res ne zadržujejo na krajih, kjer bi jih ti lahko srečal,pa se na srečo spregledate.
No da ne bo pomote, jaz sem 25+, sicer bi pisala v prvi osebi 🙂 🙂
V to, da se ženske prej zresnimo, nas pa res sili biologija, menda je to še edina razlika med nami, počasi bomo itak postali kloni drug drugega… ampak torej, ženska ne more imeti otroka pri 50, in je prav fajn, če se skuži, kaj hoče vsaj pri 25… če ne že prej.
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Matjazko naredi nekakšno 2ekspertizo”, da so ženske bolj resne, kot moški, kar je vleiko posloševanje.
Jaz ga popravim, da pa vendarle ni vedno tako..
Prihrumi katenjka in mene obtoži, da posplošujem????
Ma daj ženska, s tabo se mi ne da več, ker si nepismena.
Obče gledano to ni res, poglej si samo izobrazbeno raven, so uspešnejše od moških – torej bolj pridne v povprečju.[/quote]
To je seveda neumnost. Po stopnji izobrazbe so boljše, ker večina študira na družboslovnih faksih, kjer je lažje napisat doktorat kot na naravoslovno tehniških faksih. Pogosto taki podiplomski nazivi ne služijo niti za pometanje cest… no mogoče pa kot merilo za pridnost?
Seveda ne. Izposlovale smo si enakost, oziroma ste nam vi modro popustili… saj ne vem. Namesto, da bi vi postali boljši zaradi naših dobri lastnosti, smo me postale slabše zaradi vaših slabih lasnosti… to boš seveda zdaj narobe razumel, ampak ni moj problem.
Pa sem kje napisal, da ne obstajajo?????????
Ženska, daj začni brat, PROSIM.[/quote]
Kje sem pa jaz napisala, da si ti napisal, da ne obstajajo?
Aja pa kje sem napisala, da je patetično bit zaljubljen?
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Že res, da je lepo napisal, ampak mene zanima kam zahajajo samski v prostem času :). Tega odgovora pa med vsemi temi posti ni.
1.oseba…40 +..moški: jadranje, potovanja-solo, ples-salsa, knjige, badminton, malo slikari.prijatelji malo, družina malo.
2.oseba…38..moški, koleasari, teče, hribi, kolesari, teče…spet kolesari-prijatelji 90%kolesarijo in tekajo sem ter tja…družina malo
3.oseba…40+,moški… kafiči-center lj/stari del , bere knjige, net. , kino, in spet kafiči…(pije samo kavo,resno)…priajtelji kadar se le da, družina precej ( cca 3x tedensko)
4.oseba…35..ženska…pes, pes in agility, ljubljansko barje in hribi s sprehodi, pes…”sreča prijatelje”…večina pasje…družina malo (1xmesecno)…in spet kuža – “nekam gresta”
5. oseba …36. ženska (otrok-deklica , 14 let)…”preletala” cel svet..(otrok je takrat pri starih starših) smili se sama sebi, prijatelji veliko, vse živo počne kar ti na pamet pade, tako da je zelo težko slediti česa ne počne, prijatelji – veliko, družina – precej, predvsem ima toliko stikov zaradi hčere.
itd.
Nekaj od mojih samskih znancev in znank… Pod družina je mišljeno, starši in bratje, sestre.
Generalno vprašanje je, Kaj tebi pomaga vedenje, kam hodijo…? Bolj malo, se mi zdi…
(Ko sem bil jaz na tem-samski, sem seveda opazoval kaj počnejo Tej samski, ampak marsikaj od tega “ni” bilo zame…za mojo dušco…
In sem začel tako po svoje…sem si postavil svoje cilje…za katere sem bil v prvi vrsti mnenja, da me zabavajo…da se ob vsem lahko tudi narežim…ja, marsikaj je kmalu iz takega ali drugačnega razloga odpadlo…pa sem jih “zamenjal”…( šel sem na “opevano” salso recimo, večkrat-vaja dela mojstra…ampak….sloni pač ne plešejo dunajskega valčka, in sem nehal)
Da o kakšnih mojih , milo rečeno smešnih delavnicah sploh ne govorim…niso bile vse smešne..( nekajkrat sem se spraseval, kako sem jaz padel “tja”…in kaj tam počnem…)..in nisem bil prepričan kdo je tam malo hm, …saj veste kaj….pa sem spet imel “zabavo”..
Skratka, Na silo ne bo šlo , moje mnenje…in zato moraš v prvi vrsti početi stvari ki te Res sproščajo, veselijo…
Ja, se strinjam s teboj da je težko če je pol življenja v nekem “iskanju”…ofucana , kdor išče, ta najde…ali čas celi vse rane…nista čisto “prazni”…
Ni formule…in kraja..pojdi tja in tja….
100 odgovorov tukaj ali kje drugje….samskih v razmerju ženska moški 50-50…vsak po svoje opiše “kam” hodi…samo vpogled dobiš. kam “določen” tip ljudi zahaja…s predpostavko, da so seveda odgovori iskreni…
Kaj Tebi osebno to pomaga ?…zelo malo.
Ven pojdi, kamorkoli Tebe veseli…
Jaoo…še nekaj sem se spomnil…kaj pa če si kupiš psa…najbolje dobrega neškega ovčarja, se fino šolata, spoznavaš nove pasjeljubce, so fejst ljudje, veliko v naravi…( sveda greš z njim v vse šole)…in potem te na sprehodu po mestu, kar ogovarjajo vsi po vrsti, kako lep kuža, pa kako pameten, pa če ga lahko pobožajo, itd…50 ” stikov” v enem popoldnevu…
samo kaj pa če ti ni do psov …..
[/quote]
V pasji šoli v dveh skupinah smo bili v prvi same ženske, v drugi dva moška in deset žensk 🙂 To je podobno kot pri otrocih, na roditeljskih tudi pride 15 mam in dva ata.
Glede iztočnic pa – tisti, ki se jim da ogovarjat ženske, ne rabijo psa za izgovor, tistim, ki so preveč sramežljivi ali preveč štorasti, pa tudi pes ne pomaga. Tretji pa dejansko samo hočejo pohvalit psa, ne da bi hoteli očarat lastnico.
No, saj je menda jasno, da imata oba starša povsem enako funkcijo in če ne sodelujeta, je otrok samo zmeden. Vse ostalo so puhlice.
Forum je zaprt za komentiranje.