širjenje socialne mreže
Ne strinjam se. Nove prijatelje lahko dobiš povsod, samo če si to želiš, pa naj si moški ali ženska, katerekoli starosti. Saj vsak od nas zmeraj nekam hodi. Ne rečem, da pride zatišje zaradi spleta okoliščin, ampak, definitivno ni ovir.
Pari pa nobenega tretjega kolesa ne bodo vabili v družbo.
Ronka se bo že vpela v družbo in prav fejst fanta spoznala. Samo pač, malo sreče in novih podvigov rabi. Ti pa bodo že prišli. Ja kaj pa bi počeli vse življenje, če bi že zdaj imeli vse, kar se nam srce želi?
Jaz se družim večinoma s pari oziroma vsaj z enim od para, ker so večinoma vsi prijatli poparčkani.
To misliš svojo punco, al kdo je tisti en od para 🙂 :)[/quote]
Hihihihi, Marko še ne ve ali je samski ali ni več. :))))
Parodn – malo petkove zlobe! 🙂
Živjo…težko dati odgovor na tole…čeprav te zelo razumem (sam sem bil kar nekaj časa samski/smrt partnerke )…
in ko najmanj pričakuješ…spet srečaš sorodno dušo…(jaz sem jo srečal na kavi v lokalčku-čisto brez veze in po nedolžnem)
To je bistvo, ki si ga velja zapomniti.
Ampak
še preden se je to zgodilo sem imel pa resen problem kam it..s kom it..kaj počet ( ko sem ostal sam po več kot 20.letni zvezi ponavadi nimaš nekih “samskih” za družbo)
In sem se lepega dne odločil..in sem šel povsod…kamor sem le mogel..marsikdaj ni bilo prijetno, marsikdaj sem se počutil še manj kot rezerva, kaj šele tretje kolo-to bi bilo še fino…
mimogrede…odvisno/vsaj delno je tudi od tvojih let…
jaz osebno se na to nisem oziral…namerno…čeprav je bilo, kot sem napisal marsikdaj grenko…
Pa sem šel..na delvnice-razne, na seminarje, pa na kofetke po lj. v centru -starem delu, pa v kino, pa v savno ( tam mi je bilo res grozno, ker sva prej hodila oba na vse možne lokacije, ne na eno samo ali dve-na žalost…in sem se počutil kot star konj, ki je tam, da opazuje..)..ja kompleksi ker si sam…poznam…
Velikokrat me je minilo, da sploh še kam grem..pa sem se čez dan dva premislil..ja, in zanimvo…rad gobarim, bi človek rekel, ja koga boš pa spoznal v gozdu…presenečeni bi bili koliko ljudi-odprtih…srečaš tam…(to pišem zato, ker recimo ne hodim smučat, pa na tenis, pa plesat, itd..)
Marko-mislim, da ti je on napisal…
s Šalo, hecom nastopi…res je smeh tisti ki podira meje…vseeno na čigav račun…svoj ali tuj-češprav ne nemerno…se pač zgodi, da se zaj….kdaj…
Ja in kot so ti že napisali…ne bit preresna
Če vse skupaj vzameš kot hec-zajebancijo…imaš tudi sama drugačen pristop…
saj življenje je na nek način hecno…samo smo priučeni, da ga vidimo s “črne” plati…pa še ves čas nas filajo s takimi in drugačnimi “krizami”…kriza srednjih let, pa starejših, pa finančna, pa ne vem katera…(jaz osebno sem to rešil takole) moj pokojni stari oče, je šel od doma s 14.leti, hlapec spal v štali s konji, šel po svetu…imel 5 otrok…umrl zadovoljen v svoji hišici v lepi starosti…)hotel sem napisat, da če se primerjam z nekom iz tistega obdobja-še vojna vmes…potem ni krize…ampak mi je hudičevo lepo…
In TEGA bi se morali zavedati…sploh če smo poleg še zdravi…
Kam torej it…kaj počet…
najprej se odloči kaj te res veseli…recimo..a jadraš ? te zanima ? ok..mene je…sem našel klub…pa potem družno..in se je začelo odvijati…
1.Moraš pa za začetek imeti cilj, da veš kam greš in te to veseli…
2.Ne jemlji ničesar (razen svojega zdravja) preresno.
3.Začni se “norčevat” iz stvari , ki so bile do sedaj resne…
4.Pojdi med ljudi s tako naravnanostjo čim večkrat…pa četudi samo na kavico za ljubljanco.
5.Če se 10x počutiš slabo/odveč…poskusi še 20x…enkrat bo že drugače…
6.Če se ti “nekam” ne da..in to večkrat…te to očitno ne veseli, torej spremeni cilj..
7.Sprašuj ljudi in jim govori ko jih spoznavaš “neumosti”…ne resnih debat…to pride kasneje..
8.UŽIVAJ v vsem kar imaš…avto, služba, pes,stanovanje…itd…V vsem
9.Če nečesa res Ne maraš.se temu pač izogni
10.V teh “spoznavanjih” bodi odkrita in iskrena…in se hecaj z ljudmi…
12.Spremeni pogled na ta svet in na vse kar te obkroža…kot sem že napisal…da je vse skupaj hec…
13.Velikorat nam veliko od naštetega ne gre od rok…vrni se..in poskusi znova in znova in znova…
p.s. a veš koliko bank in investitorjev je obiskal walt disney preden je uspel…??
S tem sem hotel samo napisati, da če nekaj počeš in ne odnehaš pride slej ko prej tudi rezultat.
Ja, mogoče je marsikaj zate -ali pa še za koga, brez veze od napisanega…pač moje mnenje…kako sem se jaz lovil in se poskušal ujeti v/in na tem “norem” svetu
In vsekakor ti želim velikoo zate dobre družbe…smeha in veselja.
Je nekdo napisal da je življenje dar in praznik…in da bi ga morali tako živeti…
Kaj pa če je samo EN Velik hec….?! in bi ga tako tudi živeli…
Ronka, če bi tvojo šalo vzel kot posmeh, potem je pa res pravi zate, saj tud sama ne razumeš šale. Hočem pa povedat, da če bi šalo razumel, kot posmeh, to ni tvoj problem, ampak njegov. Če je njemu nerodno to, kako smuča, tega pač ti ne moreš spremenit.
Sicer lepo napisano, ampak problem je v tem, da jaz hodim zelo veliko na zelo različne aktivnosti :). Ni problem v tem, da bi doma ždela, ogromno sem okrog, redko sem doma. Problem je v tem, da tja, kamor hodim, ni samskih, če so so le samske ženske.
Recimo praviš gobarjenje, to tudi jaz počnem in moram reči, da izredno redko koga srečam, če pa že koga srečam je pa vsaj 25 let starejši od mene :).
Slej kot prej pride rezultat? Veš, ko pol življenja počneš neko stvar pa ni rezultata, potem je težko še imeti polno mero optimizma.
Živjo…težko dati odgovor na tole…čeprav te zelo razumem (sam sem bil kar nekaj časa samski/smrt partnerke )…
in ko najmanj pričakuješ…spet srečaš sorodno dušo…(jaz sem jo srečal na kavi v lokalčku-čisto brez veze in po nedolžnem)
To je bistvo, ki si ga velja zapomniti.
Ampak
še preden se je to zgodilo sem imel pa resen problem kam it..s kom it..kaj počet ( ko sem ostal sam po več kot 20.letni zvezi ponavadi nimaš nekih “samskih” za družbo)
In sem se lepega dne odločil..in sem šel povsod…kamor sem le mogel..marsikdaj ni bilo prijetno, marsikdaj sem se počutil še manj kot rezerva, kaj šele tretje kolo-to bi bilo še fino…
mimogrede…odvisno/vsaj delno je tudi od tvojih let…
jaz osebno se na to nisem oziral…namerno…čeprav je bilo, kot sem napisal marsikdaj grenko…
Pa sem šel..na delvnice-razne, na seminarje, pa na kofetke po lj. v centru -starem delu, pa v kino, pa v savno ( tam mi je bilo res grozno, ker sva prej hodila oba na vse možne lokacije, ne na eno samo ali dve-na žalost…in sem se počutil kot star konj, ki je tam, da opazuje..)..ja kompleksi ker si sam…poznam…
Velikokrat me je minilo, da sploh še kam grem..pa sem se čez dan dva premislil..ja, in zanimvo…rad gobarim, bi človek rekel, ja koga boš pa spoznal v gozdu…presenečeni bi bili koliko ljudi-odprtih…srečaš tam…(to pišem zato, ker recimo ne hodim smučat, pa na tenis, pa plesat, itd..)
Marko-mislim, da ti je on napisal…
s Šalo, hecom nastopi…res je smeh tisti ki podira meje…vseeno na čigav račun…svoj ali tuj-češprav ne nemerno…se pač zgodi, da se zaj….kdaj…
Ja in kot so ti že napisali…ne bit preresna
Če vse skupaj vzameš kot hec-zajebancijo…imaš tudi sama drugačen pristop…
saj življenje je na nek način hecno…samo smo priučeni, da ga vidimo s “črne” plati…pa še ves čas nas filajo s takimi in drugačnimi “krizami”…kriza srednjih let, pa starejših, pa finančna, pa ne vem katera…(jaz osebno sem to rešil takole) moj pokojni stari oče, je šel od doma s 14.leti, hlapec spal v štali s konji, šel po svetu…imel 5 otrok…umrl zadovoljen v svoji hišici v lepi starosti…)hotel sem napisat, da če se primerjam z nekom iz tistega obdobja-še vojna vmes…potem ni krize…ampak mi je hudičevo lepo…
In TEGA bi se morali zavedati…sploh če smo poleg še zdravi…
Kam torej it…kaj počet…
najprej se odloči kaj te res veseli…recimo..a jadraš ? te zanima ? ok..mene je…sem našel klub…pa potem družno..in se je začelo odvijati…
1.Moraš pa za začetek imeti cilj, da veš kam greš in te to veseli…
2.Ne jemlji ničesar (razen svojega zdravja) preresno.
3.Začni se “norčevat” iz stvari , ki so bile do sedaj resne…
4.Pojdi med ljudi s tako naravnanostjo čim večkrat…pa četudi samo na kavico za ljubljanco.
5.Če se 10x počutiš slabo/odveč…poskusi še 20x…enkrat bo že drugače…
6.Če se ti “nekam” ne da..in to večkrat…te to očitno ne veseli, torej spremeni cilj..
7.Sprašuj ljudi in jim govori ko jih spoznavaš “neumosti”…ne resnih debat…to pride kasneje..
8.UŽIVAJ v vsem kar imaš…avto, služba, pes,stanovanje…itd…V vsem
9.Če nečesa res Ne maraš.se temu pač izogni
10.V teh “spoznavanjih” bodi odkrita in iskrena…in se hecaj z ljudmi…
12.Spremeni pogled na ta svet in na vse kar te obkroža…kot sem že napisal…da je vse skupaj hec…
13.Velikorat nam veliko od naštetega ne gre od rok…vrni se..in poskusi znova in znova in znova…
p.s. a veš koliko bank in investitorjev je obiskal walt disney preden je uspel…??
S tem sem hotel samo napisati, da če nekaj počeš in ne odnehaš pride slej ko prej tudi rezultat.
Ja, mogoče je marsikaj zate -ali pa še za koga, brez veze od napisanega…pač moje mnenje…kako sem se jaz lovil in se poskušal ujeti v/in na tem “norem” svetu
In vsekakor ti želim velikoo zate dobre družbe…smeha in veselja.
Je nekdo napisal da je življenje dar in praznik…in da bi ga morali tako živeti…
Kaj pa če je samo EN Velik hec….?! in bi ga tako tudi živeli…[/quote]
Kam zahajam(o)? Govorim o času, kadar sem samski, da ne bo spet kakšne pomote. 🙂 Ko nisem, se itak ne spremeni kaj dost, le da se veliko več družim v dvoje.
Na sprehode, na razno razne rekreacije, družimo se s prijatli, družino, sorodniki, na kak hrib, kakšno športno prireditev občasno. V glavnem, mislim, da vsi več al manj počnemo podobne stvari. Veliko sem tud sam s sabo, doma, kaj preberem, pogledam film, kako oddajo, šport.
V tem vprašanju, Ronka, vidim neko nesproščenost, češ kam naj še grem, da bo prav. Mogoče pa ni težava v tem, kam zahajaš. Mogoče sploh ni težave, kjer ti misliš da je ali pa je sploh nikjer ni. V bistvu je vedno tako, kot mora bit, tako da je vse prav, čeprav se nam včasih zdi, da bi moralo bit drugače. Ravno v tem se skriva naša nestrpnost. Ko ne sprejmemo tega, kar se v našem življenju dogaja in smo prepričani, da bi moralo bit drugače. No, to je moj pogled.
Jaz sprašujem zato, ker me res zanima, kje se zadržujejo samski, ker tja, kamor jaz zahajam, jih ni. Zato tako vprašanje. In težko je samske spoznat, če jih sploh ne srečam. Torej moram it tja, kjer so :).
Napisal si precej splošno. No k sorodnikom in domov k samskim se seveda ne morem prištulit.
Rekreacija, kakšna konkretno?
Jaz sem dosti rekreairam, ampak očitno z napačnimi dejavnostmi, da bi koga srečala.
Pa ne morem ti pisat točno na kakšno rekreacijo hodim, ker je to že dost osebno vprašanje. Ne bi rad, da je na tem forumu cel moj življenjepis. Saj menda ne boš mene iskala. Tipi pač hodijo na različne vrste rekreacij. Eni hodijo smučat, drugi na odbojko, tretji na ples, kaj pa vem.
Aleksandra, daj reši ta vozl. 😉
Forum je zaprt za komentiranje.