Siol.net ni več berljiv
SIOL je res katastrofa od katastrofe, od kar je v mađarskih rokah in vpliva SDS je vse skupaj podobno 24nora tv, sami nepismeni prekarčki z osnovno šolo, mislim kam gre ta fašistična stranka od SDS kamor pridejo je samo sranje, nazadovanje, KOPRIVE, moderatorčki kar sami talajo pluske in minuse, prav vidi se kako v 10 sekundah po objavi nekega teksta v prid SDS in Pušigoju v 10 sekundah tak članek dobi 50 plusov…Vem da se talajo VIKTORJI za najboljši spletni portal, no kako pa kontrolirajo tole talanje pluskov in minusov, očitno je da si jih talajo sami.
Memi779, 30.08.2021 ob 13:55
Občasno sem spletne novice prebrala na portalu Siol.net. Zadnje čase opažam, da so članki amaterski in na nivoju tabloidov. En kup zavajanja in manipuliranja, pisanje pa osnovnošolsko. Je to normalno? Zdaj je že 24.ur manj tračarski. Žalostno kam gremo 🙁
Če Siol zaposluje novinarja – kriminalca, potem veš, da niso več na nivoju.
No nekateri članki so lahko včasih malo dvorezni, enemu so všeč in ga zanima, drugega ne zanima ali pa ni istega mnenja, se mi pa zdi da so na siol.net še vedno berljivi ampak včasih se mi je zdelo, da so bili malo bolj razgibani, v smislu, da so dali več člankov slovenske statistike o čemerkoli že, več člankov mednarodne politike in podobno. Zadnje čase opažam da imajo dosti člankov o bivših državah Jugoslavije, komentarji pa tudi včasih tako no, lahko bi bili malo bolj vljudni. Saj so še ostale evropske države in pa sosede kot so Italija, Avstrija, Madžarska in ni samo Hrvaška in Srbija. Se mi pa tudi zdi, da na novi24 so pa bolj razgibani glede tega in pokrivajo več področij.
Berem pa tudi rtvslo.si, ki se mi zdi da v redu pišejo in da so začeli pisat bolj objektivno z zdravo mero kriticizma (včasih so res ene in iste novice malo preveč ponavljali ampak so se popravili), 24ur pa bolj slabo berem. Berem pa tuje medije tudi.
Kaj pa pričakujete? Nastavli so biserčka Jančiča (kot da je bilo pred njim kaj boljše), malo nazaj je šlo 3/4 uredništva stran, vse dobre so odgnali ali pa jim jih je pobral N1, saj so samo čakali opcijo, da bodo lahko spokalu kufre. Kdo pa bo delal, kar jim narekujejo. Kar je ostalo, ni vredno omembe. Vesel sem, da so spokali stran iz te črne luknje čedalje večje norosti. Mogoče bo kaj šans spet, ko se vlada zamenja in z njo spet drugi. Pred zadnjo menjavo so bili še zelo ok.
Kaj vse? Siol je skrajno desen, saj vsi vemo, da je jajo nastavil svojega kimavca, ne more bit to nobena sredina. Najbližje sredini je še RTVSLO, ker imaš tam pač Studio City in Možino in podobne. Tudi Mladina ima vsaj Nežmaha med svojimi vrstami, on skoz Jajota hvali. Vse ostalo pa je ali čisto levo ali čisto desno, nobenega ravnovesja, niti kanček, niti poskušajo ne, skratka trobila.
jasno in glasno, 11.01.2022 ob 21:10
Vse kar bi skrajno levo je torej skrajno desno, niste pa pomislili da imamo pri nas sredino premaknjeno skrajno levo, torej sredinjsko je za vas skrajno desno, samo ta problem imate levaki.
krele jajohojsasto.., dobivam redno članke od siola na telefon, nočem jih blokirat, da pač preberem kaj s(d)s greznica piše in, če je kaj upanja, da se prebere od te greznice kaj normalenga… Novinar je vedno tist jančič.. Kolumne pa od ž. turka, rupla in podobnega sranja… vsi nerealni, pod temi pa komentorajo eni trije fanatični verniki rumenosrajčne greznice in pacienta ki komentirajo te neumnost do nezavesti…. en karies, renault, peguet… in stalno nabijajo o levakih, komunajzerji, hvalijo vse, ki pljuvajo po ljudeh, ki niso verniki rumenosrjčne greznice…
Edino kar je pozitivno je, da nobenih komentarjev ne brušejo, tako, da ne breišejo tudi tistih, ki se jim da spodjebavat s temi pacienti, fanatičnimi verniki pošasti in s(d)s greznice iz druge normalne strani seveda, na njihovem s(d)s podn nivoju..
Forum je zaprt za komentiranje.