Najdi forum

SIOL IZKORIŠČA

Na SIOL-ovem forumu se nekdno pritožuje nad neupravičenim b ogatenjem SIOL-a, pa je post admin tam zbrisal.Ker se meni isto dogaja, bom vprašal tudi tukaj vas kaj si o tem mislite.
Namreč če imaš ADSL in npr še TRIO paket kar pomeni, da imaš 24 ur na dan neomejen pristop do srfanja po netu+več kot 100 TV programov+telefon ki je cenejši kot telekomov+2 uri zastonj telefon na mesec in za vse to plačaš 9000 sit.Če pa ti doma nimaš možnosti priključka ADSL (nimaš ga pa zato, ker se telekom in siol, ki sta mati in hči za vse državljane ne zmenita, ker gledata samo na dobiček in nič drugega ne potrudita do tebe speljat pravega kabla) pa plačuješ za ubogih 36 ur na mesec srfanja po netu kar 12000 sit.To pa je ena VELIKA SVINJARIJA, eno veliko izkoriščanje SIOL-a in to bi SIOL, če bi le hotel lahko popravil tako, da bi takšnim ljudem znižal tarifo.Saj jim že itak internet bistveno počasneje dela in samo za počasno delovanje ljudje plačujejo več.Kaj predlagate takim ljudem, kam se lahko obrnejo, kje je danes tu konkurenca.
Jaz imam zračne linije do prvega mesta cca. 2000 metrov in verjetno brezžična povezava ne pride v poštev, zato bi lahko SIOL malo bolj pošteno ne tako IZKORIŠČEValsko NARAVNAL SVOJE CENE.
Pa še nekaj mene moti in potrjujejo IZKORIŠČEVALSKI ODNOS SIOL-a, NAMREČ NJIHOVE STRANI SE ZELO POČASI OBRAČAJO,predvsem če nimaš ADSL.Oni se ne zavedajo, da imaš v službi lahko ADSL doma pa isdn IN SEVEDA ŠE KAKO ČUTIŠ RAZLIKO kako se stran obrača pri drugih inter.straneh.Naredite preiskus pa boste sami čutili.
In na koncu še odnos siola ko pokličeš na njihov telefon-porazno.
Če pa rabiš njihovo tehnično pomoč potem pa lahko cele dneve visiš na telefonu in kličeš, skoz zasedeno, zgleda da imajo vse narobe al kaj, če toliko kličejo

Dejstva – moj zorni kot:

1. Siol ni socialna ustanova – njega zanima samo in zgolj dobiček
2. Njihova tehnična pomoč je totalno nesposobna, razen stavka:
“Ali ste že izključili modem iz napajanja”, katerega imajo naučenega
3. Do sposobnih tehničnih ljudi navadni občani ne pridejo
4. Zadnje čase imajo veliko tehničnih težav (TV, Telefonija)
5. Mogoče bo kaj bolje, sedaj ko so kupili ponudnika IS na Kosovem
6. Direktor Siol-a je že pred časom dal odpoved
7. Predsednik uprave Telekom-a je bivši Simobilovec, ki je skoraj
pokopal Simobil, če ga ne bi kupili Avstrijci
8. Ni važno kdo je – samo da je naš
9. Siol NI edini ponudnik ADSL storitev v Sloveniji
10. Ljudi je pač treba “nategovat”, saj smo RTV in trgovinski referendum tudi
plačai, pa se je 2x 600 Mio – izrodilo, pa tudi g. Grimsa ni več videti po TV :)))

Še dob’r da je ponedeljek..pa sonček sije tam nekje daleč pod hribi

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

no povej, kam naj se obrnem, da ta SIOL pošljem v tri krasne,

Odgovor imaš imaš napisan v svojem vprašanju z velikimi črkami.

Primer moje zgodbe. V želji po ADSL sem poslal prošnjo vsem ponudnikom od Siola, Amisa, volje,… vendar so vsi oziroma je telekom vsem odgovoril, da vspostavitev Adsl-a na mojo tel. št. možna pogojno. Niti eden ponudnik mi ni odgovoril pozitivno in pokazal željo da bi postal njihov uporabnik. Po slučajnem srečanju z delavcem telekoma zaposlenim v centrali našega kraja mi je le ta odgovoril, da je Adsl mogoč in sicer z zelo malo dela in truda.
Zanimivo je tudi, da me nobeden ponudnik ni obvestil, da povezava ni “možna” ampak sem moral sam telefonariti in sitnariti. Katastrofa.

no ravno o tem odnosu SIOL-a govorim, enostavno se obnašajo ignorantsko in samo kasirajo.Baje bi nam za ta denar, ki smo ga v teh letih plačali za to počasno-prepočasno linijo (saj samo zardi počasnosti preplačujemo) lahko zgradili čisto novo linijo, pa še na iste telegrafarce ne morjo obeset novga kabla.

jogurt napisal:

> pokazal željo da bi postal njihov uporabnik. Po slučajnem
> srečanju z delavcem telekoma zaposlenim v centrali našega kraja
> mi je le ta odgovoril, da je Adsl mogoč in sicer z zelo malo
> dela in truda.

Nič novega. Telekomovi ljudje, ki o tem odločajo, imajo neke spiske, ki so (ali pa niso) točni. Ker ne gre nihče na teren pogledati, je tako kot je. Po eni strani bi lahko rekli, da plačaj za pregled stanja na terenu, ampak potem bi Telekom to počel za vse in mastno služil tudi tam, kjer vedo, da pregled ni potreben.

Glede Siola se pa ni za sekirati – se je že Telekom namesto nas odločil, da je Siol za odstrel oz bo (p)ostal ponudnik za nezahtevne ovce, ki ne znajo razbrati drugega kot Siolovih reklam.

Hja včasih pa tudi siolova reklama nič ne koristi, če ker tako željee storitve ne moreš dobiti, ker kot pravijo Telekom jim ne dovoli. Kdo pol koga nateguje? Telekom Siol ali oboji uporabnika! Zdi se mi, da bo bolj držalo slednje, da oboji nategujejo nas uboge uporabnike in plačnike njihovih dragih storitev, ki ap tudi niso bogve kake kakovosti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close