Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek sine daj lupčka mamici

sine daj lupčka mamici

katerokoli temo pogledam, ki ima veliko odgovorov, ugotovim, da je odgovorov na naslovljeno temo prvih pet ali šest, potem pa se pojavi JACK in se krega, zmerja in kar je še neokusnega z domnevnimi kokošmi. Punce, ne mu odgovarjat, meni lahko reče kar hoče pa mu ne bom odgovorila.

Kokoš™ Neli, praviš, da mi ne boš odgovorila, čeprav si posredno napisala to zgornje sporočilo ravno zaradi mene.

Še ena demonstracija Kokošje ironije in izjemno nizke kapacitete njihovega intelekta.

Jack!

Repertoar tvojega besednega zaklada pada v obratnem sorazmerju s tvojo egocentričnostjo. Po zakonu naravne selekcije si morda res eden izmed najtrdovratnejsih predstavnikov svoje vrste, a v asimptoticnem priblizevanju ekstremizma se boš slej ko prej prepustil toku samodestruktivnosti….

Sloncek

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

Pa saj je jack v svojem prvem postu povedal svoje mnenje, a je treba potem toliko diskutirati, saj bo spraševalka sama presodila, če ji je predlog všeč ali ne.

Lupčkanje s sorodstvom pa je meni osebno prav zoprno, tudi kot otrok ga nisem prenesla. Ok, od mami že, ampak tudi ne vedno in ne preveč.

Đek, ti skrivaš ogromen intelektualni potencial, “pipike” pa tega ne znajo izluščiti.

LP Rozka

joj, Jack upam, da bo našel pravo intelektualno kokoš, poleg tega boš pa še redno užival v monoseksu

Ne morem brez vaše pozornosti.

Men pa se zdi da če prideš enkrat na teden na obisk k mami in ji daš lupčka na lička ni čisto nič grdega ali slabega. Ravno nasprotno, to je spoštovanje osebe, ki te je rodila, hranila in te spravila do kruha. Če bi se mati vmešavala v sinov zakon potem je resnočno potrebna pomoči, če pa si želi samo malo naklonjenosti oz enga lupčka od sina ali hčere pa se mi zdi čisto normano.

Ta tvoja tašča je tipičen primerek posesivne mame, tvoj mož pa tipičen primerek maminega sinčka. Tudi meni bi šle kocine pokonci. Ti jima kar povej, da ti gre na kozlanje, ko jih gledaš. Če bi jaz imela takšno taščo, bi ji to sigurno zabrusila. Naj si najde sebi primernega moškega, koza stara! Uf, kar popenim, ko se spomnimn na podobne “kvazi tašče”, ki sem jih imela v življenju priliko srečat. Hvala bogu, da so takšni mamini sinčki raje odšli iz mojega življenja.
Pa tudi Rugelj bi imel veliko povedat o tem, hahaha.
Prav nič nisi čudna. Veliko sreče.

Prvi normalen odgovor na to temo!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close