sine daj lupčka mamici
Jack!
Repertoar tvojega besednega zaklada pada v obratnem sorazmerju s tvojo egocentričnostjo. Po zakonu naravne selekcije si morda res eden izmed najtrdovratnejsih predstavnikov svoje vrste, a v asimptoticnem priblizevanju ekstremizma se boš slej ko prej prepustil toku samodestruktivnosti….
Sloncek
Men pa se zdi da če prideš enkrat na teden na obisk k mami in ji daš lupčka na lička ni čisto nič grdega ali slabega. Ravno nasprotno, to je spoštovanje osebe, ki te je rodila, hranila in te spravila do kruha. Če bi se mati vmešavala v sinov zakon potem je resnočno potrebna pomoči, če pa si želi samo malo naklonjenosti oz enga lupčka od sina ali hčere pa se mi zdi čisto normano.
Ta tvoja tašča je tipičen primerek posesivne mame, tvoj mož pa tipičen primerek maminega sinčka. Tudi meni bi šle kocine pokonci. Ti jima kar povej, da ti gre na kozlanje, ko jih gledaš. Če bi jaz imela takšno taščo, bi ji to sigurno zabrusila. Naj si najde sebi primernega moškega, koza stara! Uf, kar popenim, ko se spomnimn na podobne “kvazi tašče”, ki sem jih imela v življenju priliko srečat. Hvala bogu, da so takšni mamini sinčki raje odšli iz mojega življenja.
Pa tudi Rugelj bi imel veliko povedat o tem, hahaha.
Prav nič nisi čudna. Veliko sreče.
Forum je zaprt za komentiranje.