sine daj lupčka mamici
…so bile besede moje tašče…he he spet tašča:)
nevem no. mogoče SPET kompliciram, samo mene to taaaaaaaaako moti, ko prideva z mojim možem na obisk k tašči in ona vsa pocukrana, daj sine enga lupčka mamici..uuuuuaaaaaaaaaafffffffff piham 100/h, kocine mi gredo pokonci in včeraj nisem več zdržala, prenašala sem to 3 leta, zdaj pa res ne morem več in sem povedala svoje, da mi je to tako bolno, namesto, da bi samo vnučka lupčkala ne mora še svojega sina..ja na živce mi gre to..in pol sem bla jest (po beseda mojega moža) čudna, da pa to res ni nič takega..no jaz sem rekla, da tega niti pod razno ne mislim gledat, pa naj si mislita kar hočeta..no pol sta se pa samo smejala, saj sta verjetno že navajena, da meni zmeraj nekaj ne paše in da pač moram povedati tisto kar meni ne paše..
kaj pa pravite na to??? Se vam to zdi normalno???? Kako bi ve to prenašale?? Mogoče se bo zdaj vsul plaz očitkov, ampak nič zato, mene bo to naprej motilo, to lupčkanje…še zmeraj imam lase pokonci..
hvala za vsak odgovor
lp N.
…jaz si tako predstavljam, prideta sin in snaha k meni na obisk, dam obema lupčka vprašam kako sta,itd.
druge je če si ti tam na obisku (ati mami pa otrok), že dve uri in se ati usede k mamici ali obratno, ja kako si( to mi je čisto ok), no dej mamici enga lupčka, pa dej še na tega lička, mi2 s tamalmu pa samo gledava, kako se babi in ati crkljata..to je zame bolesno!!!!
hehe! 🙂
Jah men se zdi lupčkanje čist nepotrebno. Ok, če je tako navajen, prav! Ampak potem naj da sam od sebe lupčka in ne da je treba tebi poslušat, kako se tvoj odrasel, močan, postaven, samostojen moški, spremeni v majhnega fantka, ki ga mamica vabi v svoje naročje… fuj.. cankarjev al ojdipov kompleks? 🙂
Sicer pa pri nas polubljanja ne prakticiramo, ker tega moj oče ne mara (so ga na isti način doma silili naj daje lupčke). Dedek od mojega fanta pa od vsakega znanca pričakuje poljub, ne samo od družinskih članov. Men je vedno mal nerodno, ker ne vem a nej dam lupčka al ne. Pa še ni mi do tega. Ampak njega veseli.. kaj naj pol? 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.