Sina so prijatlelji tetovirali ker jim je bilo dolgčas!
Zgražena sem, danes sem slučajno opazila na nogi nek zmazek in sem rekla kaj je to, seveda se je izmikal…rekla sem naj sleče hlače in sem bila v šoku…cele noge ima potetovirane, grdi brezvezni tatuji, en celo o travi…šokirana sem. Star je 17, a lahko tožim njegove prijatelje oziroma kaj lahko naredim. Popolnoma sem v šoku da je to naredil in mi gre na jok ko to pišem
Mladost je norost, pa še želja po pripadnosti… Kdor obsoja tebe in tvojega sina, je pozabil na svojo mladost. Mnogo nas je imelo več sreče, kot pameti. Bodi pomirjena, da ni storil v želji po priznanju med vrstniki še kaj hujšega. Na primer izzival prometno nesrečo, skakal iz velike višine v vodo… Očitno ima slabo samopodobo in želi za vsako ceno ugajati. Čim bolj spoštljivo se z njim pogovori in naredite načrt, kako boste zbrali denar za lasersko brisanje ali popravilo tetovaž. Pa naj se mu ne ponovi, ali še kak hujši podvig…
Wtf pri 17 je otrok prakticno odrasel, tako da ne vem kaj bi ti koga tozla, jaz bolj mislim da se je sam pustil tetovirat, privezal ga sigurno ni nihce na posteljo in na silo tetoviral
Ce pa ima se pomoznosti kake ganđine liste narisane kot pravis, pa si se kupi v lekarni test na droge, saj fant definitivno vsaj kadi, ce se ne kaj vec.
Mama619, 10.09.2025 ob 08:33
Zgražena sem, danes sem slučajno opazila na nogi nek zmazek in sem rekla kaj je to, seveda se je izmikal…rekla sem naj sleče hlače in sem bila v šoku…cele noge ima potetovirane, grdi brezvezni tatuji, en celo o travi…šokirana sem. Star je 17, a lahko tožim njegove prijatelje oziroma kaj lahko naredim. Popolnoma sem v šoku da je to naredil in mi gre na jok ko to pišem
Nikogar ne morete tožiti, vaš sin je očitno sam to želel in dopustil, vam bo pa natvezil vsesorte, da bi se izmazal. Boste se morali z njim resno pogovoriti, dokler je mladoleten in živi z vami mora ravnati po vaših zahtevah in pravilih. Preverjajte s kom se druži. Jaz sem od mojega sina zahtevala, da je k nam pripeljal svojo družbo, da sem jih spoznala. Eden iz družbe je bil zapit ali zadrogiran zato nisem dovolila, da se druži s tistimi, ki se družijo s tistim fantom. Fantje so ga hitro potem izključili iz svoje družbe, saj so že sami ugotovili, še pred menoj, da z njim nekaj ne štima, moje mnenje jim je pomenilo dodatno potrditev. Vedno sem imela pod kontolo njegovo družbo, sicer ne naravnost ampak na skrivaj, pa sploh niso ugotovili. Sinu sem šla seveda na živce, a danes, ko ima že ćez 30.let sam prizna in se mi celo zahvali, ker sem bila toliko skrbna. Da ne ve, če ne bi zašel, če ne bi bilo toliko moje skrbi zanj.
Forum je zaprt za komentiranje.