Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sin Simone Weiss

Sin Simone Weiss

Spremenil spol

https://www.24ur.com/popin/domaca-scena/sin-pokojne-pevke-simone-weiss-se-je-odlocil-za-spremembo-spola.html

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno736, 24.09.2024 ob 16:58

Spremenil spol

https://www.24ur.com/popin/domaca-scena/sin-pokojne-pevke-simone-weiss-se-je-odlocil-za-spremembo-spola.html

Saj ne veš, kaj je tu : se je res rodil kot dvospolnik, ali pa je vmes zlata žlica, polna rit in psihična labilnost…Simona Weiss res ni imela sreče v življenju: prvi sin avtist, drugi spremenil spol, sama pa tako kruto zbolela.Kakor se ji je življenje lepo začelo, pa se je tako vse nesrečno obrnilo.No, prvi sin je že očka, drugemu pa tudi ni z rožicami postlano.Hormoni tudi niso kar tako…

In od kod si zdaj potegnilo, da se je rodila kot dvospolnik?

Simoni je bila dana izjemna lepota in glas … a po drugi strani …

Meni ni jasno nekaj glede Sarca: je ta Šarec, torej bivši od Simone Weiss zdaj  poročen s Tanjo Žagar? Ne sledim več kdo je kdo

Kateri od dveh sinov je sedaj avtist? Ker eni pišejo za Simona, drugi za Reneja.

Simon ima partnerko in sina, tako da ta njegov avtizem prav hud ne more bit. Ali pač?

Anonimno697, 25.09.2024 ob 13:23

Meni ni jasno nekaj glede Sarca: je ta Šarec, torej bivši od Simone Weiss zdaj  poročen s Tanjo Žagar? Ne sledim več kdo je kdo

Neee, to sta dva brata Goran in Miki Šarac. Miki je zdaj s Tanjo. Goran je bil mož Simone. Zdaj je tudi z eno novo. Če se ne motim, je bil njun ata vojno lice in so živeli v Plavi laguni v Ljubljani. Takrat sem še delala v Slovenijalesu in sem jih večkrat videla v tistem lokalu na križišču (pozabila kako se je imenoval).

Ona je bila redek primer Judinje, ki je narava ni obdarila z lepoto, niti z glasom. Bleda stena! Običajno so Judinje lepe!

Ta mau si je pa zaželel kurcev, pa se preoblači v žensko.  Tipični pedofil.

Miki je bil člana ansambla Romeo (Moja nova zobna krtačka). Se vidi, da je ciganskega rodu, podobno kot Brendy.

Opravljivke, 25.09.2024 ob 14:15

Neee, to sta dva brata Goran in Miki Šarac. Miki je zdaj s Tanjo. Goran je bil mož Simone. Zdaj je tudi z eno novo. Če se ne motim, je bil njun ata vojno lice in so živeli v Plavi laguni v Ljubljani. Takrat sem še delala v Slovenijalesu in sem jih večkrat videla v tistem lokalu na križišču (pozabila kako se je imenoval).

Hvala Opravljivka. Torej so Sarcevi JLA ostanki in Srbi? Sarac ni slovenski priimek

Vesel oče, 25.09.2024 ob 14:53

Ona je bila redek primer Judinje, ki je narava ni obdarila z lepoto, niti z glasom. Bleda stena! Običajno so Judinje lepe!

Ta mau si je pa zaželel kurcev, pa se preoblači v žensko.  Tipični pedofil.

Kaj govoriš ti?? Ona je bila Slovenka pa “izbrala si je Štajerca in fakina” ?

Čudno je to življenje. Je pa nekaj res, da so mladi vse bolj labilni, pravih dedcev kmalu več ne bo. Vsak drugi je že gaj, lezbijka,  operacij spola je ogromno …. Kmalu več ne bo normalno, da si v zvezi z nasprotnim spolom. Manjka tem slabičem trda roka, vojska … Bi hitro dojeli v kakem stanju so se rodili.

Tem zblojenim psihiatrom, ki podpisujejo dovoljenja, in tem mesarjem, ki kurzce v pesde menjajo, je samo za sodit. Sodit za hudodelstvo. Za pohabljanje mladostnikov.

Kdo ali kaj je Simona Weis?

Bob Lazar, 19.05.2025 ob 14:25

Kdo ali kaj je Simona Weis?

To je ženska, ki je bila sicer lepa, ampak peti pa ni znala.

Vse ostalo je velika promocija njenega moža, da je na njen račun služil denar. Ker tole njeno jamranje brez kvalitete, je reševala samo “lepota”. Da ne omenjam njene škrtajoče čeljusti.

Bled duh, ne pa lepa. Sin pa bluzi ob Savi in išče tople brate.

Bila je čist lepa punca, v osnovni 1988 smo jo oboževali. Ni bila svetovna pevka kar pa še ne pomeni danje bila slaba. Jap kr komplicirana družina.

Meni ni glih sedla, ampak Ok, okusi so različni. Ne bom sodil.

Se pa spomnim ene njene izjave za javnost, ko je bil otrok še majhen.

Ja, nič ga ne bomo forsirali, rinili naprej. Naj bo kar bo. Ampak, vsaj zdravnik pa bo” ?

To sta različna Šarca, niti eden niti drugi ni lep .. Tanja in Simona tako lepi ženski, pa s tema res nelepima moškima.

Ah, ja.

Tanja ima fedre v riti. Ne more se ustaviti in biti 5 minut tiho. Prodala se je tistemu grdavšu v zameno za glasbeno kariero. Zato je pa tudi fasala raka, ker posiljuje lastno psiho.

Za Simono se pa ne spomnim, ampak verjetno nekaj podobnega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close