sin-poroka
Če si povabljena, potem ja. Sicer ne.
LP
kaj točno pomeni “kaj dost stikov”?
a si povabljena ali pa nisi? tukaj ni kaj dosti za razmišljat.
pa še moja izkušnja: na prijateljičino poroko se je povabila njena stara mama, ki je prej 15 let ni povohala (za ohcet je pa zvedla preko znancev od soseda prijatljev itd). prijateljici se je zdelo zelo za malo, sploh ker je bla nadležna do drugih gostov, njeni otroci pa niso bili dovolj močni, da bi se je znebili, ampak so jo iz slabe vesti še vzeli na pojedino.
potem je seveda bila na 100 slikah, pa črno oblečena. skratka tudi meni se je zdelo neprimerno, nepotrebno (ker v 15 letih ni bilo od nje ne duha ne sluha, ne za roj. dan, NL, kaj potem hoče sedaj???)
če nisi ziher, pokliči, čestitaj in direkt vprašaj če lahko prideš vsaj v cerkev pogledat npr. to ti ne bo noben zameril!
Ja pa dobr, a povabil te je ali ne? Če te je in smatraš, da lahko ta spor pustiš vsaj na ta dan ob strani, potem pojdi. Če mu ne privoščiš iskreno te sreče ali pa nisi povabljena, pa ne it. Saj ni kaj dosti za komplicirati. Čeprav verjamem, da ti vseeno ni.
P.S.: Na moji poroki moje mame ni bilo, ni bila povabljena, ampak nismo že več let v stikih.
LP
Ampak, če sta se srečala na njegovem pogrebu sta itak zamudila vsako priložnost za pogovor, ne? :O Pa če ni več govorila z njim, a na pogreb je pa šla???
Ja, naj gre, če jo je sin povabil. Zakaj ne? Saj ne veš kakšni spori so posredi. Če pa nekoga enostavno izločiš iz življenja pa logično da ne boš hodil, potem vseeno na njegovo poroko, pogreb in podobno, ne? Ne morš bit malo sprt, pa malo ne.
Jaz imam pa svoje stvari čist fajn poštimane. Vsi pač ne gremo vkup in kjer ni obojestranske ljubezni se ne gre siliti, pa naj bo to partnerski ali starševski odnos. Tukaj imam čisto vest. 🙂
LP
Forum je zaprt za komentiranje.