sin me ne mara
Star sem 61 let in imam sina z dokaj mlajšo žensko. Zaradi moje starosti me je prasica prevarala, zato sem izdajalko in sina zapustil. Sedaj sem se odlocil znova vrniti v sinovo življenje, kupil sem mu celo monocikel, ker mi je omenil da se mu dopadejo električni skiroji. Nehvaležni pobalin mi ni hvaležen, kljub temu da ga dnevno čakam pred šolo in celo vestno kličem njegovega trenerja, če se blagovoli prikazati na treningih nogometa. Da bi se mu približal sem celo začel trenirati v istem klubu. Žrtvoval sem se do te mere, da tečem za žogo z nevzgojenimi mladoletniki, ki nimajo do mene nikakršnega spoštovanja. Kaj počnem narobe? Zakaj me sin ne spoštuje? Je ta mularija čisto zavozila ali je težava v meni.
Definitivno je težava v tebi. Že meni se upira način, kako opisuješ svojega sina in svoj odnos do njega, pa nimam s tabo ama nič.
Na tak način ne boš pridobil njegovega zaupanja, ki si ga izgubil, ko si ju zapustil. Eno je zapustiti žensko, drugo je zapustiti otroka (s tem, ko sta šla vidva narazen kot partnerja, pač nista prenehala biti oče in mama tega otroka). Na zaupanju delaj, ne pa, da zrcališ njegove interese.
starec870, 16.08.2025 ob 16:01
Star sem 61 let in imam sina z dokaj mlajšo žensko. Zaradi moje starosti me je prasica prevarala, zato sem izdajalko in sina zapustil. Sedaj sem se odlocil znova vrniti v sinovo življenje, kupil sem mu celo monocikel, ker mi je omenil da se mu dopadejo električni skiroji. Nehvaležni pobalin mi ni hvaležen, kljub temu da ga dnevno čakam pred šolo in celo vestno kličem njegovega trenerja, če se blagovoli prikazati na treningih nogometa. Da bi se mu približal sem celo začel trenirati v istem klubu. Žrtvoval sem se do te mere, da tečem za žogo z nevzgojenimi mladoletniki, ki nimajo do mene nikakršnega spoštovanja. Kaj počnem narobe? Zakaj me sin ne spoštuje? Je ta mularija čisto zavozila ali je težava v meni.
Recimo, da verjamem zgodbici…
Po koliko časa si spet vzpostavil stik s sinom, dveh tednih, dveh mesecih, dveh letih?
starec265, 16.08.2025 ob 16:38
nehaj me napadati. seveda da sem se mu opravičil saj ja nisem surov. samo malo odmora sem potrebal od njega da sem se zbral.
Glede na to, da sinovo mamico tako prostaško nazivate najverjetneje tako zelo negativno tudi čutite do nje. To otrok začuti in ga odvrne. Na silo ne bo šlo nič, morate biti potrpežljivi in ni dovolj samo opravičilo veste, morate se mu posvečati, ne pa ga podkupovati.
Forum je zaprt za komentiranje.